Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזכרון דברים סוכם אני מניח, כי ישלם כרגע מחצית , ואת המחצית השניה בעת העברת בעלות.

לכן מה שנשאר לעשות הוא לבצע את האמור בהסכם , מבלי לשנות דבר בו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עדכון:

הקונה שרף ראש מנוע, ועכשיו רוצה להחזיר את הרכב ולקבל את הכסף ששילם.

הרכב אצלו שבוע ופתאום הלך מנוע, מה הדרך הנכונה לפעול?

יש לציין שעוד לא הועברה הבעלות.

פורסם

אני הייתי מתחיל בתביעה על הסכום הנותר בתביעות קטנות וכמובן שמצרף זיכרון דברים וכל התכתבות ושיחה שהוקלטה כראייה. משם הייתי מקווה שהשופט יאמין לסיפור. חשוב שאתה תהיה התובע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפחות תלמד לעתיד על סכום קטן יחסית.

גם לי קרה שלא הספקנו להעביר בעלות על הרכב (יום שישי, הדואר נסגר) אחרי הבדיקה.

אבל, חתמנו על זכרון דברים מסודר, שאומר שמתאריך X הרכב ברשותו, והקונה העביר לי את כל הסכום.

העברנו בעלות שבוע לאחר מכן (כשהתאריך גם היה רשום בזכרון הדברים).

פורסם
רשום בזכרון הדברים כמה הוא שילם וכמה הוא אמור לשלם.

לא רשום מועד אחרון להעברת בעלות, נקבע בע"פ ליום שישי שהיה, באותו יום הבחור לא ענה לטלפון בכלל.

הפתרון הכי טוב במקרה שהוא לא עונה, זה לגשת למשרד הרישוי להוציא כפל רישיון רכב, ולהוריד זמנית את הרכב מהכביש במשרד הרישוי, ואז לתת לאותו אדם לרוץ אחריך

פורסם (נערך)

קרה לדוד שלי שהקונה שילם 80 אחוז מהסכום ונעלם עם זכרון דברים ללא העברת בעלות.

בן דוד שלי דיווח שהרכב נגנב, הקונה נעצר לאחר תקופה ואז הוסדר מלוא התשלום והעברת בעלות.

אגב, קרה לי בעבר שמכרתי את הקליאו שלי שהמוכר רצה לקחת את האוטו לפני העברת בעלות ועשה קולות שזה התנאי לעסקה. בתור ילד בן 20 התייעצתי עם ההורים שאמרו שיחכה להעברת בעלות ואם לא מתאים לו שיעבור הלאה. (חיכה לבסוף)

עריכה אחרונה על ידי tamirh

תמיר.

פורסם

ההסדר שלי במקרה דומה היה פשוט מאד הרכב הועמד לפני הבית שלי, הקילומטראז' נרשם והתחייבתי לא להזיז את הרכב עד העברת הבעלות שבוצעה כעבור יום או יומיים במעמד שני הצדדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...