Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל טיפ: אל תקנו LG G2, בעיות קשות במגע, ה GPS שעושה טובה שננעל במהלך הנסיעה (והשבוע עברו לי השנתיים אחריות רשמית מרונלייט כי אין לי זמן לשים להם את המכשיר בתקווה שיתקנו (אם בכלל יכריזו שיש בעיה), קניתי קיט ואנסה לתקן בעצמי) ועכשיו החליט גם לנתק לי את השיחה הנוכחית כאשר יש לי שיחה ממתינה, להתקע לכמה שניות כשאני רוצה להעביר לרמקול, ובכללי איטי ונתקע בלי סוף ואני כל הזמן מוחק אפליקציות ודברים כבדים.

בכל מקרה, אני רוצה לאפס אותו כדי להמנע מכל הבאגים האלה, אבל מצד שני אני לא רוצה לאבד את הדברים החשובים.

יש המון אפליקציות גיבויים, ובגלל שאני נחשב לזה שמסדר לחברים את הטלפונים התנסיתי בהם וכולם על הפנים, שעה לקח לי לייצא ולייבא את הספר טלפונים, ההודעות וכד'.

אני רוצה לשמור הודעות, ספר טלפונים ותמונות.

-תמונות, איך אני שומר לפי התיקיות שעשיתי שהכל יחזור בדיוק כמו שהיה לקדמותו?

-אשמח לאפליקציית גיבוי לטלפונים והודעות.

-למכשיר יש רוט. האם זה יכול להיות הגורם לכל הבאגים, כי אני אשמח לשים שוב (יש כמה פיצ'רים נחמדים), כמובן שלא הורדתי יותר מדי אפליקציות שמשחקות בהגדרות המתקדמות, רק את המוכרות והמומלצות.

בנוסף, האם יש חשש לעשות איפוס כללי כשיש רוט? האם הרוט נמחק?

אשמח לעזרה ממומחי האנדרואיד, תודה !

Miata ND2

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר, אני שנתיים עם LG G2, מרוצה מכל רגע, מכשיר מעולה, אני מכיר עשרות אנשים איתו. רק במשפחה הקרובה שלי יש 5 מכשירים. מכשיר מצויין שפשוט סוס עבודה. והוא משמש אצלי ככלי עבודה לכל דבר, עובד קשה ולא נח לרגע, וקיבל כמה נפילות טובות בחייו.

עד היום, אפס תקלות, הטויוטה של אבא שלי יותר בעייתית.

בקשר לגיבוי, אין לי מושג. אני גיביתי את התמונות למחשב, אנשי קשר לגוגל ושיחזרתי ככה. אפליקציות הורדתי מחדש.

פורסם

גיבוי ושיחזור אפליקציות - דורש ROOT במכשיר. TITANIUM BACKUP

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=en

עד עכשיו, נתקלתי רק באפליקציה אחת (ווייז), שדרשה התקנה מחודשת מגוגל פליי, ולא עבדה טוב בשיחזור מהאפליקציה הנ"ל.

במחשבה שניה - יתכן שזה עקב הטלפון (היה זקן..).

אני מאמין שהבעיה אצלך בטלפון איננה בעיה שקשורה ליצרן, אלא פשוט הטלפון הזדקן.

קבצי מערכת ההפעלה עברו לא מעט עדכונים ושינויים - וזה "דפק" משהו.

אם אפשרי - הכי טוב זה להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. זה נותן לטלפון זריקת מרץ מחודשת (אבל מוגבלת בזמן)

• תוכן חדש...