Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , יש לי מאזדה 6 2004

הנורה של הכריות אוויר דולקת , ובהתחלה מהבהבת 4 פעמים ואז 8

הבנתי שזה מספר תקלה 48 שזה קשור למושב הימני משהו כזה..

שאלתי כמה מוסכים וחלק אמרו לי שצריך להחליף את הכיסא , יעלה בערך 700 שקלים

וחלק אמרו לי אפשר להחליף את הרכיב שעושה את התקלה וזה יעלה 850

לפני מעמ

השאלה שלי אם המידע שהם נתנו לי נכון , וכמובן בדבר כזה לא משחקים כשזה נוגע לבטיחות אז מה דעתכם?

תודה

פורסם

יש לציין שהרכיבים האלה לא אמינים, אומנם היא מכבה את הנורה אבל בפועל עם חיבור לסורק תקלות מקורי הציפ' הזה משדר למחשב אותות לא מוגדרים, אין לדעת מה יקרה בזמן תאונה.

כעקרון הרכיב אמור לשדר למחשב שתמיד הכסה נמצא בתפוצה כך שהכרית תפתח בכל מקרה(לפחות כך זה מתוכנן- מה שיקרה בפועל אף אחד לא יבטיח לך שום דבר)

החיישן המקורי יודע לשקול 3 מצבים: ללא תפוסה, תפוסה עד 20ק"ג ותפוסה מעל 20ק"ג.

החיישן יודע לדווח למחשב שאם משקל הנוסע מתחת ל20ק"ג (ילד נניח) אז הכרית לא תפתח(!! זה לא רשום ספר נהג משום שאין הנחיה שמותר להושיב ילד קטן בכסה הנהג ולא מסתמכים על החיישן הזה לכן אסור לסמוך על זה ומחמירים)

אני בעבר חקרתי את פעולת הציפים האלה ואישית אני לא ממליץ להתקין אותם משום שהם לא אמינים שוב לא ניתן לדעת מה יקרה בזמן אמת - הכרית תפתח/לא תפתח. וזה עלול להיות עניין של חיים ומוות.

בסורק תקלות בקריאת הנתון של החיישן המקורי מופיע בדיוק את סוג תפוסת הכסא, לעומת הציפ הנתון כל הזמן משתנה בין תפוסה ל unknown signal.

עכשיו אתם בטח שואלים מדוע הנורת תקלות לא דולקת בזמן הופעת unknown signal עם הציפ', וזאת משום שלמחשב כריות אוויר לוקח כ 15 שניות לקבל דגימה מהחיישן, והחיישן משדר סיגנל עדכון בכל 5 שניות.

משמע שרק אם תהיה אות לא מוגדרת רצופה מעל 15 שניות רק אז תרשם קוד תקלה והנורה תדלק- מי שמעדיף לשחק עם המזל מה יקרה כמה שניות לפני התאונה מוזמן.

בעבר גם אני חשבתי שהציפים האלה אמינים וטעיתי אחרי שבדקתי לעומק.

• תוכן חדש...