Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני כרגע חושב על הרעיון של לקנות את הערכה הבאה -

http://www.ebay.com/itm/Smart-Car-Remote-Starter-Module-With-Engine-Start-Stop-Push-Button-/171940124099

ולהרכיב לרכב מערכת keyless ככה שלא יהיה צורך במפתח הרכב כדי להניע אותו אלא מספיק שהשלט יהיה בכיס (בערכה הזו זה ככל הנראה שלט חיצוני ולא השלט של הרכב אבל בכל זאת..)

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרעיון ? כמה מסובך זה אמור להיות והאם הגודל של הכפתור יוכל להיכנס במקום הסוויץ' עצמו ללא התאמות מיוחדות ושינויים בפלסטיקה של הרכב ?

פורסם

קח בחשבון שאם אתה מתכוון להניע מבלי להכניס מפתח לסוייץ, אתה צריך להשאיר את הצ'יפ של האימוביליזר בסביבת האנטנה שקולטת אותו.

המשמעות בעצם שאפשר לגנוב את הרכב ממש בקלות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בעייתי מאוד. כל דרישת ביטוח מקיף למיגון נגד גניבה מתחילה בסגנון: "אימוליזר מקורי, ובנוסף X וגם Y או Z"

הצמדת הצ'יפ לאנטנה דינה כביטול מערכת ההגנה לחלוטין.

פורסם

תצמיד את הציפ למפתח שבכל מקרה יש לך של התא מטען.

האמת שבמקרה הזה אתה פשוט משאיר את המפתח שלם ולא נוגע בו.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני מתכוון לעשות את ההתקנה ברמה הכי גבוהה, ממש כמו שבכל רכב שיוצא מהחברה ובהרבה רכבים אחרים שבהם אין שום בעיה עם הביטוח, בנוסף - אני מחר אתקשר לבדוק מול הביטוח למרות שרוב הסיכויים שאתקל באטימות (הם רק ישמעו שזה התקנה שונה ממה שהרכב בא מהחברה ויתנגדו לרעיון), אבל המערכת עצמה היא מערכת במקום הסוויץ'.

שלט הרכב יפתח ויסגור אותו ורק כשהשלט יהיה קרוב לסוויץ' אפשר להניע את הרכב, כל בעיה ביטוחית שאמורה להיות עם המערכת הזאת ככל הנראה נפתרה כי עובדה שהמערכת קיימת ברכבים חדשים וגם ישנים וכנראה שהיא מספיק מוגנת (אני אקנה מערכת קצת יותר רצינית עם שלט שדומה לשלט של סיאט שאני אכייל אותו לפתיחה וסגירה של כל הדלתות)...

השאלה העיקרית במידה ויש מישהו ששמע על פרויקט כזה - האם אני אתקל בבעיות בנוגע למיקום פיזי של הכפתור ממש במקום הסוויץ' עצמו ? ועד כמה ההתקנה הזו אמורה להיות מסובכת ? (על פניו זה נראה משהו שלא אמור להיות ממש מסובך).

פורסם

ברכב בו המערכת מגיעה מהחברה, יש קשר כלשהו בין הרכיב בשלט לבין מחשב ניהול המנוע. כשהמחשב מזהה רכיב חוקי הוא מאפשר הצתה/הזרקה וכו'.

על מנת להתקין את המערכת הזו, אתה נדרש להוסיף רכיב שלא יודע לתקשר עם מחשב ניהול המנוע שלך בשום דרך. אז יש צורך לבטל לחלוטין את ההגנה המקורית של הרכב, ולהוסיף רכיב שיש לו הגנה משלו, כשהוא לא מזהה מפתח חוקי הוא לא מאפשר הנעה בכך שהוא לא נותן את הפקודה לסטרטר. "הגנה" שכזו קל מאוד לעקוף, זו בעצם אותה ההגנה שהייתה טרם ימי האימוביליזר המקורי.

בוא נגיד שמחר גנב פורץ לרכב שלך, הוא בסך הכל צריך להתעסק מעט עם החוטים בכדי להניע את הרכב. השלט החכם שבכיס שלך בכלל לא מפריע לו, מכיוון שזו מערכת חיצונית שאינה מוטמעת בין רכיבי הרכב המקוריים.

והמערכת שכן מוטמעת ברכיבי הרכב המקוריים כבר נוטרלה על ידיך.

כמובן שלאחר גניבה לחברת ביטוח יהיה קשה מאוד להוכיח שזה היה קיים ברכב הנגנב, וגם אם הרכב ימצא, יהיה קשה להוכיח שזה לא הגנב התקין זאת כדי לעשות פוזות בכפר. וזאת בתנאי שיש ברשותך שני מפתחות מקוריים שלא הוצאת מהם את רכיב האימוביליזר.

אני מוכן להתנדב להדגים לך כיצד אני מניע את הרכב שלך לאחר שתתקין את המערכת.

פורסם
ברכב בו המערכת מגיעה מהחברה, יש קשר כלשהו בין הרכיב בשלט לבין מחשב ניהול המנוע. כשהמחשב מזהה רכיב חוקי הוא מאפשר הצתה/הזרקה וכו'.

על מנת להתקין את המערכת הזו, אתה נדרש להוסיף רכיב שלא יודע לתקשר עם מחשב ניהול המנוע שלך בשום דרך. אז יש צורך לבטל לחלוטין את ההגנה המקורית של הרכב, ולהוסיף רכיב שיש לו הגנה משלו, כשהוא לא מזהה מפתח חוקי הוא לא מאפשר הנעה בכך שהוא לא נותן את הפקודה לסטרטר. "הגנה" שכזו קל מאוד לעקוף, זו בעצם אותה ההגנה שהייתה טרם ימי האימוביליזר המקורי.

בוא נגיד שמחר גנב פורץ לרכב שלך, הוא בסך הכל צריך להתעסק מעט עם החוטים בכדי להניע את הרכב. השלט החכם שבכיס שלך בכלל לא מפריע לו, מכיוון שזו מערכת חיצונית שאינה מוטמעת בין רכיבי הרכב המקוריים.

והמערכת שכן מוטמעת ברכיבי הרכב המקוריים כבר נוטרלה על ידיך.

כמובן שלאחר גניבה לחברת ביטוח יהיה קשה מאוד להוכיח שזה היה קיים ברכב הנגנב, וגם אם הרכב ימצא, יהיה קשה להוכיח שזה לא הגנב התקין זאת כדי לעשות פוזות בכפר. וזאת בתנאי שיש ברשותך שני מפתחות מקוריים שלא הוצאת מהם את רכיב האימוביליזר.

אני מוכן להתנדב להדגים לך כיצד אני מניע את הרכב שלך לאחר שתתקין את המערכת.

הבנתי אותך - חשבתי שבגלל שהמערכת אוניברסלית היא תוכל להתאים את עצמה למחשב ניהול המנוע ולהתחבר אליו, אם כדי להשתמש במערכת הזו עליי לבטל את ההגנה של מחשב ניהול המנוע כל אחד יוכל לפרק ביד את מתג הכפתור לחבר בין שני חוטי ההצתה והרכב מוכן לנסיעה...

תודה רבה על העזרה, ירדתי מהרעיון...

פורסם

מערכות KEYLESS הן מאוד מגוונות בפיצ'רים שהן מציעות ולצערי לכל מוצר שני מדביקים את השם מבלי לדעת את המשמעות.

במקרה שלך, אתה רצית בסה"כ מערכת KEYLESS להתנעת הרכב.

ב EBAY קיימות מערכות KEYLESS שבעצם מזהות אותך מגיע לרכב ואז הרכב נפתח אוטומטית. המערכת הזו נקראת PKE (קיצור של Passive keyless entry).

המערכות הללו יותר רציניות ויש להן 2 אנטנות ובד"כ גם 2 שלטים עם לחצן כמו שרצית START PUSH.

(דוגמא: http://www.ebay.com/itm/Hopping-code-PKE-car-alarm-passive-keyless-entry-remote-start-push-button-start-/201258882782?hash=item2edbf6d6de:g:X9gAAOSwgQ9VrlAD)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני מתכוון לעשות את ההתקנה ברמה הכי גבוהה, ממש כמו שבכל רכב שיוצא מהחברה ובהרבה רכבים אחרים שבהם אין שום בעיה עם הביטוח, בנוסף - אני מחר אתקשר לבדוק מול הביטוח למרות שרוב הסיכויים שאתקל באטימות (הם רק ישמעו שזה התקנה שונה ממה שהרכב בא מהחברה ויתנגדו לרעיון), אבל המערכת עצמה היא מערכת במקום הסוויץ'.

שלט הרכב יפתח ויסגור אותו ורק כשהשלט יהיה קרוב לסוויץ' אפשר להניע את הרכב, כל בעיה ביטוחית שאמורה להיות עם המערכת הזאת ככל הנראה נפתרה כי עובדה שהמערכת קיימת ברכבים חדשים וגם ישנים וכנראה שהיא מספיק מוגנת (אני אקנה מערכת קצת יותר רצינית עם שלט שדומה לשלט של סיאט שאני אכייל אותו לפתיחה וסגירה של כל הדלתות)...

השאלה העיקרית במידה ויש מישהו ששמע על פרויקט כזה - האם אני אתקל בבעיות בנוגע למיקום פיזי של הכפתור ממש במקום הסוויץ' עצמו ? ועד כמה ההתקנה הזו אמורה להיות מסובכת ? (על פניו זה נראה משהו שלא אמור להיות ממש מסובך).

שלא תעיז, גם לא בצחוק להתקשר לביטוח שלך ולשאול משהו כזה.

1. ברור שיסרבו במיידית, למה להם להתעסק איתך בכלל?

2. חס וחלילה נגנב הרכב, הביטוח ירכב על השאלה ששאלת אותו ועכשיו לך תוכיח שאין לך אחות...

• תוכן חדש...