Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בסוזוקי SX4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ,

קניתי לאישתי לפני שבוע סוזוקי SX4 דגם GLX חמש דלת',לא סדאן!

צריך קצת עצות לגביי צריכת דלק לדעתי גרועה של 1.9,5 משולש 70 אחוז בין עירוני כמובן ללא מזגן רגל עדינה על הגז מהירות שיוט 90-110 .

האמת אכזבה גדולה.מיטב כספי השקעתי ברכב הזה.

יש לציין שקניתי את הרכב מזוג מבוגר מאוד הרכב טופל במורשה והיום יש לו 26,000 ק"מ.

אני מאמין שאת תקופת ההרצה הוא סיים ואין שום קשר לצריכת הדלק לבין הק"מ אבל תקנו אם אני טועה.

הרכב שנת 2009 בעל מנוע 120 כ"ס הדגם היותר זריז אחרי המנוע של הליאנה.

אחרי חיפושים רבים נודע לי שהוא חסכוני מאד יחסית לקטגוריה,וגם היכרות קודמת עם כזה שנת 2012 שחמתי הוציאה מהחברה היה ידוע שהוא חסכוני.

לפחות חשבנו.

בכל מקרה אם למישהו יש התנסות מעבר למה שיש לי עם הרכב הזה אשמח לשמוע או עצות כאלו ואחרות

תודה,שבת שלום.

עומרי.:-)

פורסם

יש לי בדיוק כזה רכב וצריכת הדלק שלו די טובה.

אם רוב הנסועה זה בין עירוני וגם רגוע אז 1:14 - 1:13 זה סביר בהחלט. אם הרוב הוא בתוך העיר אז כן הצריכה עולה לאיזור 1:11.

לא יודע להגיד מה הסיבה אצלך אבל דבר אחד שאני כן יכול להמליץ לך עליו - תחליף את השמן.

אם השמן שכרע נמצא אצלך ישן ו/או לא איכותי, אתה ממש תופתע איך החלפת השמן בשמן סינטטי איכותי יכולה לשפר את הצריכה.

• תוכן חדש...