Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי שתי שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה

לפני הכול מדובר ברכב מסוג פורד מונדאו גאיה 2006

אז ככה הכפתור פלסטיק הקטן של ידית האנד ברקס נשבר ויצא ממקומו, האנד ברקס עצמו עובד מעולה אך אחריי חיפוש נואש עדיין לא הצלחתי למצוא חלק חלופי אשמח לדעת אם יש למישהו כאן כיוון למקום או אדם שברשותו חלק כזה מיותר :lol:

והחלק המתסכל לא פחות זו הידית תא כפפות שנשברה לי היום בעת שניסתי לפתוח אותו, כרגע אני בכלל לא יכול לפתוח אותו ללא הידית :| אשמח לדעת מה העלות של תיקון/החלפת ידית כזו ואם ישנה דרך לפתוח את התא כפפות ללא הידית לבנתיים

אם מישהו מכיר דרך לפתרון הבעיות הללו ממש אשמח לקבל תשובה, אגב אני מאזור באר שבע אם יש מקומות לתיקון בסביבה

פורסם

ידית הפתיחה לתא הכפפות זו המחלה שלהם.

כמעט כל מונדאו שניה מהשנים האלה עברה את זה.

בזמנו גיסי מצא באיביי, תנסה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אצלי ברכב, קניתי ידית מקורית ממורשה בעלות של 20-30 שקלים לערך .

לגבי הכפתור לא יודע אם מוכרים אותו בנפרד.. מקס' תאלתר משהו .

• תוכן חדש...