Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב את הפורד פוקוס, אבל כל הדיבורים על הגיר/קלאץ' הפחידו אותי.

אומרים שאיכות הנסיעה של היונדאי i30 לא משהו

אשתי פחות אוהבת את הצורה של הקיה סיד.....

איזה עוד אופציות יש?

פורסם

אל תתייחס ל"מה שאומרים" בדוק בעצמך.

i30 / סיד הן אופציות ראויות בהחלט, גם סוזוקי SX4 עם חמש דלתות תתאים, וגם מיצובישי לנסר ספורטבק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניסן נוטתעשה יופי של עבודה, חסכונית נוחה ואמינה.

תמקד אותנו יותר בצרכים וננסה לעזור יותר,

נסועה צפויה, מספר נוסעים, מה לשוב לכם ברכב...

פורסם

תודה על ההצעות. מבחינת הצרכים שלי, משפחה עם 3 ילדים קטנים, לרוב נוסעים בעיר.

מדי פעם מטיילים, לכן חשוב תא מטען מכובד. מלבד זאת, חשוב ברכב - נוחות הנסיעה, צריכת דלק.

פורסם

בני כמה הילדים?

אולי לא ראית איך הנוט בפנים - יש הרבה יותר מקום מאחור מאשר בסוזוקי sx4 ולא פחות מקום מאשר ביונדאי i30.

השורה השניה זזה קדימה/אחורה לטובת הבגאז' או הסלון ( תלוי בצרכים) - לפחות בחלק משנתונים. מדובר ברכב אמין, זריז וחסכוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסה לבדוק מגאן דיזל. לדעתי בתקציב שלך זה גבולי ל2013 במצב טוב, אבל אולי יהיה לך מזל.

הרכב מאוד חסכוני, זמינות כוח טובה מאוד בזכות מנוע טורבו דיזל, נוחה מאוד, אבזור טוב, מרווחת, תא מטען גדול ושימושי מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טויוטה אוונסיס סטיישן , ל 2012 תצטרך למתוח את התקציב , אבל רמה מעל כל מה שהציעו פה .

בנוסףהתחזוקה סופר זולה והאמינות מופתית .

פורסם

טויוטה אוונסיס סטיישן נמכרה בבודדות - קשה מאד להאמין שימצא כזאת צעירה מ2010.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה עם האירופאיות? סיטרואן c4 פיקאסו, פג'ו 5008?

נראה כאילו לכל רכב יש בעיות כל שהן, אם זה האירופאיות, אם זה הגיר של פורד, אם זה dsg של קורולה או אוקטביה....

פורסם

לקורולה בשנתון הזה יש גיר אוטומטי רגיל בדור הקודם וגיר רציף בדור החדש.

לקורולה עד 2009 היה גיר חד מצמדי וDSG זה השם של פולקסווגן בלבד.

פורסם
מה עם האירופאיות? סיטרואן c4 פיקאסו, פג'ו 5008?

נראה כאילו לכל רכב יש בעיות כל שהן, אם זה האירופאיות, אם זה הגיר של פורד, אם זה dsg של קורולה או אוקטביה....

אני הייתי מדלג על שניהם, הSMAX של פורד עדיפה בהרבה,

תוסיף למשוואה את האורלנדו דיזל חזקה ויחסית חסכונית, בקיפול שורת המושבים השלישית מתקבל תא מטען ענק!

סיוויק סטיישן מליסינג (ויש כאלו) גם תכנס,

• תוכן חדש...