Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובדת בשכונה שנמצאת בתהליך בניה ועם מחסור בחניה. לפני שלושה שבועות החניתי את הרכב ליד ליד בנין שנמצא בבניה, ואחרי כן מצאתי אותו מלוכלך במקומות רבים מנתזי בטון. ניקיתי את הבטון שהתקשה וגיליתי שנגרמו לרכב שריטות ושפשופים בצבע וגם בחלונות. מדובר ברכב בן 4.5 שנים שהצבע בו היה במצב טוב קודם לכן. פניתי ליזם של הפרויקט, והוא הבטיח שמנהל הפרויקט יחזור אלי. בינתיים אני מחכה, והם דוחים אותי שוב ושוב.

מהי הדרך הנכונה לפעול במקרה זה? אם הם יציעו לי תיקוני צבע ופוליש האם זה מספיק? האם יש כאן ירידת ערך? האם כדאי לערב את חברת הביטוח (יש לי רקורד נקי לחלוטין, ולא הייתי רוצה לפגוע בו)? האם יש צורך בשמאי? אם הם ממשיכים להתחמק מה לעשות?

• תוכן חדש...