Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם לא הייתי במצב הזה, ומקווה שגם לא אהיה, אבל ''זורק'' לך טיפ להרגעה.

אמנם יש להם וואחד כלי (או בוריטו\ג'חנון\אינג'רה,ככל אחד ואהבות שלו), אבל באיזשהו שלב זה כבר מעייף

ולא כיף, וזה כבר הופך לכואב.

בנוסף, כפי שכבר צויין היא טסה לאפריקה, לא לאמריקה, לא בטוח שהם יודעים לתפעל את הכלים שלהם, אין

להם סרטים\חוברות של פורנו.

הם כמו, עשיר שהוא קמצן.

מוסך מקצועי, אבל רמאי.

מבין את דברי?

רועי

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוזרי, תגיד, אתה קורא את מה שאתה כותב לפעמים? על מה השרשור ושתהיה בריא על מה אתה כותב. ועוד בצורה כזאת שאני לפחות (אם לא הייתי מכיר אותך) הייתי חושב שאתה אחד שהתנסה באפריקה עם שבטים שלמים...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שלדעתי השאלה היא לא מה היא תעשה או לא תעשה שם

אלא מדוע אתם (היא) בוחרים לעבור את החוויות שלכם לבד, ושוב, לא מדובר על סופש עם חברות באיטליה, אלא על הרבה מעבר. זאת לא חשיבה של מישהי שרואה בך את בעלה לעתיד לדעתי.

אני לא הייתי רוצה שחברה שלי תטוס ותעשה חיים כשאני אשב פה כמו כלב ו"אחכה ואפרגן לה". לא מאמין בזה.

פורסם

על מה אתם מדברים לעזאזל?

הוא סטודנט, היא לא. היא רוצה להגשים חלום ולהתנדב באפריקה, והוא לא יכול להצטרף אליה. זה כל הסיפור. היא לא נוסעת "לעשות חיים" והוא לא "ישב פה כמו כלב ויחכה לה". צאו מהסרט ההוליוודי שאתם חיים בו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
על מה אתם מדברים לעזאזל?

הוא סטודנט, היא לא. היא רוצה להגשים חלום ולהתנדב באפריקה, והוא לא יכול להצטרף אליה. זה כל הסיפור. היא לא נוסעת "לעשות חיים" והוא לא "ישב פה כמו כלב ויחכה לה". צאו מהסרט ההוליוודי שאתם חיים בו.

היא לאו דווקא רוצה את אפריקה

היא רוצה פשוט לטוס וכל פעם היעד שלה הוא אחר

היא רוצה לחוות את העולם שורה תחתונה

ונשאלת השאלה למה לא איתו

והתשובה שהוא סטודנט לא מספקת לדעתי כיוון שדבר ראשון הם כן טסו ובילו ביחד בארץ ובחו"ל גם בהיותו סטודנט

ודבר שני הוא לא יהיה סטודנט לנצח ואז הם כן יוכלו לטוס ביחד

מעצם השאלה של פות"ש, נשמע שלא נחה דעתו מהרעיון שהיא תטוס לה, ולדעתי, עליו ללכת עם הלב שלו, ולהגיד לה, תטוסי ושיהיה לך לבריאות, אני לא אשב פה ואחכה למיילים ממך. ולא בתור קטע רע או לעשות דווקא, אלא כי אני באופן אישי לא חושב שזה לעניין הטיסות לחו"ל ארוכות הטווח האלה כשבן הזוג השני בארץ

פורסם

היא רוצה לטוס, כן. והוא לא יכול כי הוא לומד. קרא בהודעה הראשונה שלו. יש הבדל בין לטוס לחופשה של שבוע שבועיים לבין טיול של 3 חודשים או יותר.

נכון, כשהוא יפסיק להיות סטודנט הם יוכלו לטוס ביחד, אבל אולי זה קורה בעוד כמה שנים בלבד? אולי היא יכולה ורוצה לטוס עכשיו ואח"כ אולי היא לא תוכל?

הוא מודאג, זה ברור. אבל הם ביחד שנים והם צריכים לפתור את זה ביניהם. לדעתי יהיה לא הוגן מצידו להגיד לה "זה אני או הטיול", וגם מצידה לא יהיה הוגן להגיד אותו הדבר.

אגב, יש הבדל בין חצי שנה בדרום אמריקה לבין שלושה חודשים באתיופיה. הבדל גדול מאוד. דרום אמריקה זה טיול. אתיופיה זו התנדבות במדינת עולם שלישי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עומר - צורת המחשבה שלך מעוותת, אין שום סיבה שכל אחד לא יגשים את משאלותיו בנפרד.

זה שהיא רוצה לסוע והוא לא יכול לא צריך למנוע ממנה ושהיא תשאר בארץ עצובה עם תחושת החמצה, איזה טוב נראה לך שזה יעשה למערכת היחסים שלהם?

זה לא, וכנראה שזה גם יביא לפרידתם, הוא ירגיש חרא עם עצמו שהוא מנע ממנה, והיא לא תסלח לו על זה בחיים.

מדבר אחד שחשב והתנהג בצורה הזאת (דבק) ואז הבנתי שכל אחד צריך לסגל לעצמו חיים משל עצמו, כך גם נתתי לאשתי לצאת לעבוד בארה"ב בעגלות ל-3 חודשים ולראיה שרדנו את זה, נכון, היה מבאס, היה קצת מדכא אבל שמרנו על קשר יומיומי, היא הגשימה את הרצונות שלה ואז כשאני רוצה לעשות משהו בעצמי היא לא אומרת לא כי כל אחד נתן לשני את החופש להגשים את רצונותיו.

פורסם
חברים, תודה רבה.

יש עמוד שדרה, אני ילד גדול ויודע טוב מאוד מה אני שווה.

לא יודע מה חלק הבינו אבל אני לא מסכן כולה שיתפתי קצת, לא באמת מצפה שתטפלו בי פסיכולוגית הכל טוב.

זה ברור, אל תתרגש. אני בטוח שהרוב צוחקים.

אם תחליט בסוף שאתה מקבל את הדברים, אולי אפילו תקנה לה מתנה קטנה לטיסה, ועל הדרך תשתף אותה בתהליך שעברת. אני בטוח שהיא תשמח לשמוע מזה, וגם אתה תרגיש טוב כשתשתף. בסוף לדעתי זוגיות בלי שיתוף לא שווה. בנוסף, אני מאמין שזה יכול להפוך את כל החוויה ליותר קלילה עבורכם.

אם תבחר שלא לקבל את המצב זה גם בסדר. אין כאן שחור ולבן.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ועל הדרך תשתף אותה בתהליך שעברת.

רק אל תשתף אותה בשרשור, שלא תסיים קשור במרתף ליד כפירכריזמה

אין כאן שחור ולבן.

המממ... I see what you did there

בהצלחה.

ושהכח יהיה איתך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון טרי:

לאחר תקופה שלא גלשתי כאן, מרגיש צורך לשתף אתכם במה שהיה.

חיכיתי לה, שלושה חודשים שלמים ואפילו טסתי אליה לטייל חודש נוסף ביחד באפריקה.

היה נחמד, צברנו חוויות אבל משהו לקראת סוף הטיול כבר לא היה אותו דבר, ושחזרנו לארץ שבוע לאחר מכן הקשר נגמר.

לא יודע בדיוק למה, אין סיבה מיוחדת מצדה וזה תפס אותי קצת לא מוכן.

למזלי יש אחלה חברים וסגרנו דיל לחו"ל שניחם אותי בצורה מעולה..

שבת שלום

תמיר.

• תוכן חדש...