Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי הרבה פעמים (ובטח גם לכם) לראות מודעות מכירה מוזרות ומצחיקות, אז חשבתי לעצמי... למה שלא יהיה שרשור לזה? אני מודע לזה שלא כל יום נתקלים באחת, אבל אם ייצא לכם לראות מודעה מצחיקה באינטרנט או אפילו סתם תלויה על רכב, מהיום יהיה לכם לאן להעלות. אז... שאני אתחיל? :roll:

תיאור המודעה שיגרום לכם להחליף את האישה ב GTI :wink:

fkjmzagyi2xm.jpg

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

דבר אחד שאני לא מבין , מה אנשים מוכרים רכבים ולא שמים תמונה ?

באמת מישהו מתכוון ללכת להתעניין ברכב שאין בו תמונה ?

זה הבדיחה הכי גדולה.

אם אתם מתביישים להסתיר מכות או צבע , נא לציין זאת ביחד עם התמונה , זה כבר יהיה אמין ומאפשר התחלה טובה.

פורסם

טוב לא ראיתי את זה, שרשור די ישן :lol:

זה הבדיחה הכי גדולה.

אם אתם מתביישים להסתיר מכות או צבע , נא לציין זאת ביחד עם התמונה , זה כבר יהיה אמין ומאפשר התחלה טובה.

אלה שמפרסמים בלי תמונה זה בדרך כלל מבוגרים שאין להם מושג איך, חוץ מהם זה אנשים שחושבים שככה המכירה תלך יותר טוב בגלל שהרכב זוועה ותמונה תרחיק קונים. הבעיה נוצרת שרוב האנשים יריצו חיפוש עם תמונות בלבד, שלא נדבר על מחיר... בכל מקרה מה זה משנה איך הוא נראה? הוא מהיר :wink:

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

יש אנשים שהמראה החיצוני שלהם הוא הקובע... ברור שזה שטחיות איומה , אבל זאת האמת. ברגע שמוכר מפחד להראות תמונה של הרכב שלו זה אומר משהו, לא?

אתה תראה רכב שבור חיצונית?אני האמת שכן, אבל לפחות אני אציין זאת ואם צריך אוריד במחיר.

פורסם

זה הבדיחה הכי גדולה.

או ששוכחים, יצא לי להעיר לחבר שלא העלה את התמונות כמו שצריך לאתר. והוא בדיעבד לא הבין למה המודעה עומדת שבוע ברצף והוא לא קיבל שום טלפון...

פורסם

תיאור המודעה שיגרום לכם להחליף את האישה ב GTI :wink:

אם ז או אישה או GTI, אין פה בכלל התלבטות.

להעיף את האישה, למכור את הGTI, ולקנות שקודה פאביה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פעם בפייסבוק היה מישהו שפרסם לנד קרוזר למכירה תוך כדי שהוא אומר שהרכב בחיים לא ראה שטח.

אבל אם נכנסו לפרופיל שלו, וסתם הסתכלו בתמונות, ראו שהרכב היה באם אמא של השטח.

כשבתגובות אמרו לו שתפסו אותו על השקר, הוא מחק את המודעה :)

פורסם

את הרכב הקודם קודם קנינו כשלא הייתה תמונה, היה מדובר באדם מבוגר שאין לו מושג איך זה עובד והרכב היה במצב קוסמטי בין הטובים שראינו.

כשאחותי פירסמה קורולה 2004 לפני שנה (יד1, 80 אלף קמ, מצב קוסמטי מעולה), אמרתי לה שישמו תמונות דחוף, על זה היא שאלה למה, מי לא יודע איך נראית קורולה?

בחיים לא פסלתי דירה/רכב בגלל שהמודעה בלי תמונות.

• אהבתי 1

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בשנת 2002 עברתי תאונת-צד קשה עם האלפא 145 (רכב ראשון, בציר 96') שהייתה לי ומכרתי אותה למוסך במצב הזה (זו לא הייתה התאונה הראשונה שלי עם הרכב ועלות התיקון לא הצדיקה מבחינתי). אני הייתי יד שלישית, ורכב גמע עד אז 146 אלף קילומטרים..

בשנת 2010, 8 שנים אחרי.., כשאני עובר להנאתי על רכבים בלוח פוקוס, אני שם רואה את הרכב הישן שלי למכירה - יד 6, 150,000 ק"מ, ללא תאונות, מעל המחירון!!.

• אהבתי 1

...CASKA for life

• תוכן חדש...