Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - ג'יפ צ'ירוקי Longitude

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנים ארוכות ש"כרטיס הביקור" של כלי רכב מתוצרת ג'יפ הייתה הופעה רבועה וקשוחה ששידרה מסר תקיף של יכולות שטח, ריח הכסף וההנהלה האיטלקית החדשה שרטטו כיוון חדש עבור החברה האמריקנית, ושלחו אותה להציג ג'יפון שנושא שם רב תהילה לתחרות על לב הלקוחות האופנתיים.

המשך הכתבה כאן

IMG_6465.JPGIMG_6466.JPGIMG_6480.JPG

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

קראתי את הכתבה וקראתי באתר היצרן ולא כל כך הבנתי לגבי מערכת הנעה כפולה והילוך כוח.

כמה שאני מבין, מדובר על פלטפורמה עם מנוע שמורכב לרוחב (פיאט 500X ?), רכב בבסיס הנעה קדמית ואפשרות להנעה כפולה. עוד לא פגשתי רכבים עם קונפיגורצייה כזאת והילוך כוח. או אולי זה כמו טרנזיט אם אפשרות של מנוע מורכב לאורך או לרוחב?

מדובר על מערכת חדשה כלשהי? יש פרטים כלשהם איך זה עובד? הכוונה כמובן לא לאלוני פירסום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין הילוך כח?

אפשר בהחלט להשאיר כמה עשרות אלפי שקלים בכיס ולקנות את גירסת ה 2X4.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בצ׳ירוקי אכן יש קונפיגורציה משונה, חריגה ואולי אפילו יחידה במינה של מנוע רוחבי ואפשרות להילוך כוח.

כמו כן הפלטפורמה כאן היא בבסיס הג׳ולייטה

דיסקו, בגרסת הטריילהוק יש הילוך כוח. הגרסה הנבחנת בעיניי אכן די באמצע, לא בשר ולא חלב. בחו״ל במדינות עם תנאי שלג בחורף יש לה איזו הצדקה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אכן, נפלה טעות. יתוקן.

תודה רבה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ניראה שיש לרכב הזה מערכת הנעה מאוד מענינת. מסקרן אותי כיצד הם הצליחו להכניס טרנספר (שברכבים בעלי תצורה הרגילה נמצא מאחורי הגיר בדרך כלל), זה הרי תיבת הילוכים נוספת עם שני הילוכים.

בכל אופן, אני שמח שלדגם הזה של ג'יפ שמרו עדיין על משהו מהיכולות של שטח אמיתי.

מהלך מתלים מכובד למדי יחסית לרכב עם מתלים נפרדים, אם להאמין לתמונה הזאת (שניראית מרונדרת):

2014-jeep-cherokee-trailhawk-__4_-front-suspension.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...