Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את הפייר של אמאזון ב 50$ אבל הוא בא בלי גוגל פליי (יש מדריכים איך ניתן להתקין).

אני הייתי שם דגש על רזולוציית ואיכות מסך, מתחת ל300 ש"ח יש הרבה זבל עם מסכים גרועים

פורסם

בגלל זה אני שואל ומתייעץ כי אני לא מבין.

באמת שהדרישות לא בשמיים, שיהיה סביר, שיריץ אפליקציות בלי להיתקע ושהטאץ יהיה תקין ולא מקרטע.

אני לא מצפה מעבר לזה לכלום.

אמאזון לא שולחים לארץ את המכשיר עד כמה שאני יודע ואם כן בטח יהיה עלויות נוספות .

אשמח לקישור אם יש למשהו בתקציב שלי.

תודה

פורסם

בוקר טוב אייל.

אני באופן אישי לא מכיר את החברה המייצרת אבל זה לא ממש חשוב לי השם , יותר מעניין אותי אם אתה מכיר או יש לך ניסיון אישי עם הטאבלט הזה? יש לי כבר ניסיון רע עם מוצר נחות מאוד שהיה מאוד לא נעים לעבוד איתו(בעיקר הטאצ').

דבר שני יש למוצרים כאלו מגיני סיליקון לילדים או כיסוי מגן אחר ?

פורסם

אני קניתי לילדים בארה"ב באמזון את הפייר ב50 דולר שמוזכר פה, והוספתי לו מאמזון מגן מיוחד ומגניב לילדים (עלה עוד 20 דולר כמעט כמו הטאבלט אבל משאית יכולה לעלות עליו והטאבלט ישרוד) התקנתי עליו ישר גוגל פליי (לקח שתי דקות) תכלס מאז התקנתי עליו כמה אפליקציות ומשחקים לילדים אבל לא היה בשימוש כמעט. סהכ ניראה בסדר רזולוציה לא משהו אבל מספיקה בהחלט למשחקים וקריאה באינטרנט.זה הדגם כניסה ומשם ככל שהמחיר עולה יש יותר מקום אחסון ורזולוציה, מוסיף לינקים.

http://www.amazon.com/dp/B00TSUGXKE/ref=fs_ods_fs_tab_fd טאבלט

http://www.amazon.com/Amazon-FreeTime-Kid-Proof-Case-Generation/dp/B011VXSHJA/ref=sr_1_3?s=fiona-hardware&ie=UTF8&qid=1450855918&sr=1-3&keywords=fire+7+case מגן

בהצלחה

פורסם

לבן של סחבק יש טאבלט כזה דומה אותה החברה אבל עם מעבד אינטל דואל בוט חלונות ואנדרואיד. לילדים אין צורך ביותר מזה סוללה מעולה כל המשחקים רצים עליו חלק בחלונות אני מריץ KODI כל ההרחבות עובדות ללא דופי.

יש את כל סוגי המגנים בבקשה. אגב הוא מגיע עם מגן מסך מודבק מראש.

פורסם

חייב להוסיף שאצלי יש טאבלט של TEAC שקשה למצא משהו חלש יותר ממנו - מעבד 1.2 גיגה , SINGLE CORE, זיכרון של חצי גיגה ראם, ועדיין מספיק בשביל הילדים - מריץ את הציפורים הכועסות ומשחקים מפורסמים אחרים (נו ההוא שבורח משימפזים זועמים, לא זוכר את השם) חלק ובלי בעייה.

פורסם

אני גם חשבתי בזמנו לקנות שניים נגד מריבות ואז החלטתי שעדיף ללמד אותם להסתדר ביחד.אחכ שיגדלו ירצו גם רכב לכל אחד.....

פורסם
בעודף תקנה לי קפה

קניתי 2

אתה מוזמן גם לעוגה בשמחה כאשר תהיה בראשון לציון.

דרך אגב, בהקשר לתגובה של

גם אנחנו התלבטנו בדיוק באותה סוגיה, אם לרכוש אחד על מנת שיחלקו וילמדו על הדרך להיסתדר אבל החלטנו לבסוף לרכוש אחד לכל אחת ליומולדת מפני שהם חולקות(מאותה סיבה בדיוק) המון צעצועים ובגלל שהם באמת ילדות טובות שלרוב מסתדרות וחולקות אחת עם השניה הכל, הפעם בטאבלט ניתן להם עצמאות ובילעדיות על הטאבלט שלהם(עד שהקטנצ'יק יגדל עוד קצת וישתלט להם על המכשיר

:-)).

• תוכן חדש...