Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

ברשותי מגבר של חברת Lightning Audio מדגם s4.600.s4

וזה המפרט שלו:

[TABLE=class: specList, width: 350]

[TR]

[TD]Front 60 Watts x 2 @ 4-Ohms / Rear 125 Watts x 2 @ 4-Ohms

Front 100 Watts x 2 @ 2-Ohms / Rear 200 Watts x 2 @ 2-Ohms

Front 200 Watts x 1 @ 4-Ohms (bridged) / Rear 400 Watts x 1 @ 4-Ohms (bridged)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ברצוני לחבר אליו קומפוננטים של HERTZ מדגם HSK 165

http://www.hertzaudiovideo.com/car-audio-speakers-system-hienergy-hsk165/

הרמקולים הם בהספק של 125 וואט RMS ולכן אני רוצה לחבר אותם ליציאה האחורית של המגבר שנותנת גם היא 125 וואט RMS.

וביציאה הקדמית של המגבר אני רוצה לעשות גישור ולקבל 200 וואט ועליו לחבר סאב של 200-250 וואט RMS.

השאלות שלי הם כאלה.

1.האם בגלל ההספק היחסית נמוך של הסאב ביחס לקומפוננטים הצליל שלו עשוי להיבלע?

בגדול אני לא מחפש להרגיש את הסאב בגב אלא רק לשמוע אותו.

2.האם המגבר שברשותי מתאים לסט הזה של הקומפוננטים? כי בגדול לפי ההספקים זה נראה לי מתאים אך נגד אין לי נסיון בתחום ויתכן שיש שיקולים שאני לא לוקח בחשבון.

3. יש ברשותי הונדה סיוויק 2007 סדאן. האם הקומפוננטים האלו יתאימו אליה או שאאלץ לעשות בניה?

4. יתכן שנכון יותר לחבר במערכת (בגלל הפרשי ההספקים) דגם אחר של קומפוננטים של הרץ של 100 וואט RMS ? (הדגם הזה ESK 165L.5)

ואשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על סאב 12 אינץ לא יקר מידי בהספק של 200-250 וואט?

רצוי אחד שיתאים לתיבה סגורה (על מנת לחסוך במקום בתא מטען)

תודה רבה לעוזרים!!!

פורסם

השילוב הראשון מעולהhsk.סאב של 200 רמס או 1000 לא היבלע לך תסט הקידמי .

יש פה גם עניין של כיוונים.

בקשר לחיבור ולגישור בדר"כ מחברים יציאהצ1ו2 רמקולים ויציאה 3 ו4 גישור לסאב.

לא תמיד נכון להתאים ציוד לפי נתון הרמס שלו .כי תמיד עדיף יותר רמס על אותו ציוד עם פחות רמס.

תציין איזה HU(יחידת ראש) אתה משתמש.

תציין תקציב לסאב .

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

ה HU הוא סיני ואני דיי חושש שהוא יהרוס את הצליל.

http://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-7-INCH-1024-600-2-Din-Android-4-4-Fit-NISSAN-QASHQAI-Tiida-Car/32316931768.html

מכרו אותו ב 200 דולר ב11.11 ולכן רכשתי אותו.

לגבי המגבר אני יודע שנהוג לחבר לאחוריים את ה סאב.

הבעיה שהיציאות הקדמיות הם של 60 וואט RMS ואני פשוט חושש שזה חלש מידי.(אולי אני טועה)

התקציב של הסאב הוא באזור ה עד 700 ש"ח.

ותודה רבה לך על העזרה!!

פורסם

רדיו סיני יסרס לך את כל הצליל במערכת .

מומלץ לעבוד עם רדיו מחברה טובה כך התוצאה בהתאם.

הסאב צריך עדין לקבל יותר כוח כדי להניע אותו.

60 רמס זה בסדר לסט קידמי ,תפעיל ככה ותראה מה התוצאה.

אבל באמת הרדיו יהיה פה הנקודה החלשה וכדי לשדרג אותו קודם לפני מגבר.

בקשר לסאב אין לי ממש המצלה לתת ,ביד שניה אתה יכול למצוא משהו מעניין אולי.וסאב חדש בתקציב הזה ניתן לקנות סדרת כניסה של אחת החברות המובילות.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

הר"ד כבר קיים, אם באופן כללי הוא מספק אותך, תראה לאיזו תוצאה אתה מגיע איתו. לא טוב, תשקול להחליף. בסה"כ החלפה ראש בראש.

הענין של ערוצים אחוריים/קדמיים/סאב לפי מספרי ערוצים הוא הרי שרירותי ונקבע כך משום שלעיתים הערוצים שמוגדרים אחוריים הם בעלי אפשרות ל-LPF בלבד (או FULL) וגם עם אופציית באס-בוסט שמשוייכת עבור סאב. גם במקרה כזה שיש פערי הספקים בין הערוצים "הקדמיים" ל"אחוריים" ומעבר לזה כל אפשרויות הכיוון זהות, אין מניעה ל"הפוך את היוצרים", ובכל מקרה אפשר להתנסות די בקלות בשני המצבים במידה והציוד שיחובר פחות או יותר תואם. חוץ מזה שאפשר לחפש סאב עם נצילות גבוהה שיפצה במעט על ההספק הנמוך.

לגבי חסכון במקום בתא המטען, ראה למשל המכירה הזו - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?587297

צריך לבדוק באיזה נפח מדובר ומה עומק התקנה אפשרי במידה ורוכשים רק את התיבה ללא הסאב.

יש כמובן עוד מספר מכירות של סאבים שעשויים להתאים.

• תוכן חדש...