Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא ראתה את השרשור, קראה שכולם פה אחד אמרו לך לברוח, עכשיו היא מבינה שהיא בדרך לאבד אותך וציינת שהיא מאוד תלותית.

אני בטוחה שאתה תשמע ממנה כל מה שאתה רוצה לשמוע לגבי המשך הקשר שלכם, אבל לא אני ממש לא בטוחה שהיא תקיים עשירית מהדברים שתבטיח.

עוד כמה שנים יהיה לך הרבה יותר קשה לסיים את הקשר הזה ותצא בנזק הן נפשי והן כספי הרבה יותר גדול, אולי כבר עם ילד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

^

מסכים.

אוסיף ואומר: אינני יודע כיצד קרה שהיא ראתה את השרשור, אבל זה כבר לא רלבנטי. לענ"ד קיבלת כאן בסה"כ עצות לא רעות ובכך פתחת עליה פור. ברגע שהעצות שקיבלת הגיעו לידיעתה, איבדת את הפור הזה.

מרבית הסיכויים שהיא הבינה שהגעת לנקודת ה-MAKE OR BRAKE, כמו גם שהיא מבינה לאיזה כיוון נושבת הרוח, ולכן בשלב זה סביר שהיא תגיד כל דבר שיגרום לך לרדת מהרעיון שלך.

בעיה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מציע לך בחום רב מאוד לקרוא היטב את דברי falou. היא עכשיו תעשה הכל כדי שתשאר.

יש לה מחלת נפש, והחיים שלך יהיו גיהינום אם תשאר.

ברח הכי מהר שאתה יכול ובכל מחיר, אח"כ תשלם יותר.

בשום אופן אל תקיים שום יחסי מין איתה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פחד מוות השרשור הזה.

עוד לא שכרת עו"ד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חשבתי אם כן להגיב או לא להגיב אבל יש דבר אחד שממש חורה לי שלא נאמר כאן -

גדלתי עם אנשים מכל הסוגים, והכרתי כמה אנשים שההורים שלהם היו במצב בדיוק כמו שלך - האב (יחסית) איתן והאם באה,הולכת,נעלמת,מתעצבנת,מסתגרת,בורחת למקומות מוכרים, מצבי רוח וכו'.

תן לי להגיד לך - לא רק שכל החבר'ה שגדלו להורים כאלו יש בעיות (משמעותיות) עד היום, רובם עברו דברים מאוד מאוד מאוד מאוד קשים שאני נמנע מלרשום. אם תרצה פירוט, תפנה אליי בפרטי ואפרט לך את הסיפור של כל אחד מהם ותבין לבד כמה אתה חוסך מילדייך העתיידים בע''ה במידה ותחליט לפרק את החבילה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

קראתי את השירשור הזה, אני מכיר חברים שהתגרשו ואנשים ששרדו זוגיות של 30-40 שנה, הבנתי מתי צריך להתפשר על מנת לשמור על היחסים ומתי צריך לוותר.

בתור מתבונן אובייקטיבי מבחוץ המצב שלך קל (כפי שציין העו"ד), אין לכם נכסים ואין ילדים (וראיתי כבר מערכות גירושים שהיו מעורבים בהן ילדים, זה מכוער!).

חשבת ש"אחרי החתונה" זה יעבור והטעות הבאה שעושים זה ילדים, במחשבה שזה יקרב בין בני הזוג.

מישהו ציין שלא שמענו את הצד השני, למען האמת, זה לא מעניין כי יש פה בנאדם שסובל במערכת יחסים לכן זה לא משנה מה הצד השני אומר, זה לא משפט של מי צודק.

תחזור לעו"ד, ותתחיל הליך של גירושים בלי לחשוב פעמיים.

עריכה אחרונה על ידי לאון
פורסם
^

מסכים.

אוסיף ואומר: אינני יודע כיצד קרה שהיא ראתה את השרשור, אבל זה כבר לא רלבנטי. לענ"ד קיבלת כאן בסה"כ עצות לא רעות ובכך פתחת עליה פור. ברגע שהעצות שקיבלת הגיעו לידיעתה, איבדת את הפור הזה.

מרבית הסיכויים שהיא הבינה שהגעת לנקודת ה-MAKE OR BRAKE, כמו גם שהיא מבינה לאיזה כיוון נושבת הרוח, ולכן בשלב זה סביר שהיא תגיד כל דבר שיגרום לך לרדת מהרעיון שלך.

בעיה.

אין כאן עניין של פור או לא פור. או שהיא מקבלת טיפות פיכיאטרי ראוי וקבוע יחד עם קבלה שלה שהיא זקוקה לטיפול כרוני או שאתה קם והולך עכשיו.

אם היא מגיעה להכרה במצבה והולכת לכיוון של האופציה הראשונה אתה מחכה בסבלנות ורק אחרי שנה או שנתיים מחליט אם בכלל זו האישה שאתה רוצה לחיות איתה. בינתיים שלא תעיז לחשוב על ילדים או משכנתא איתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני בטוח שאם היא תתעלה על עצמה, תיהיה מוכנה ללכת לפסיכולוג לנקות את עברה

לא פסיכולוג (או לא רק) - פסיכיאטר.

במקביל, אתה מוכן באם היא הולכת איתך לעו"ד משותף ומכינים הסכם פירוד מוסכם ביניכם, שכל אחד מהצדדים יכול להחליט להוציא לפועל בכל רגע נתון בתקופה של, בוא נאמר, שנה קדימה.

כמו שאתה רואה, אני סקפטי לגבי היכולת של אנשים להשתנות (עם או בלי מבנה אישיות כזה או אחר...), אבל אם היא באמת מוכנה להשתנות, שתתרגם את המחוייבות שלה למשהו קונקרטי.

בינתיים תזכור: בלי ילדים!

[ובלי רכוש משותף].

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה צריך להבין משהו מאוד בסיסי - אדם לא משתנה מהיום להיום, או מהיום לעוד שבוע, רק כי אתה מאוד רוצה או כי הסיטואציה מכתיבה.

אתה תקבל שקט לשבוע, שבועיים, שלוש ואז השוט יגיע במלוא הדרו.

אני יודע שזה מאוד קשה עד כמעט בלתי אפשרי לקבל את ההחלטה, אבל כולם פה אחד כאן אומרים לך וחלקם מנסיון אישי שאין לזה סוף טוב.

זה שנתת לה לקרוא את השרשור נראה לך יעזור?

אתה יודע כמה פעמים חבר שלי נתן לאשתו לקרוא דברים? הביא חברים שיפתחו לה את העיניים, התערבות של משפחה, דברים בעלי משקל.

משהו השתנה? כן - הוא אסף את הביצים והחליט להתגרש.

או אולי - היא הלכה להקדים אותך ולפתוח תיק גירושים אזרחי.

פורסם

אוי כפיר ידידי, לשם מה פתחת את השרשור? לשם מה נתת לאשתך לקרוא את התגובות?

עכשיו הופ מעשה קסם היא תזמין אותך למיטה 4 פעמים ביום...

לא נעים לי לומר את זה, אבל נראה לי שאתה מחפש צרות, אתה מחפש להרגיש מסכן ואתה מחפש סבל.

לא נראה לי שאתה באמת רוצה להיות מאושר.

קח את עצמך ואת החיים שלך בידיים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כפיר,

בכך שחשפת את אישתך לתוכן השרשור לטעמי עשית טעות, מכמה סיבות:

1.היא עכשיו "תשתנה" כדי לרצות אותך ואתה בעצם תחשף למשהו שהוא כביכול טוב אבל הוא לא אישתך באמת.

2.ביום שהאני האמיתי הנוכחי של אישתך יתפרץ מבעד לאישיות החביבה שתאמץ לזמן הקרוב כל הקלפים שהיו לך בשרוול כבר לא בשרוול כי אתה חשפת או נחשפת אליהם פה ואישתך כאמור יודעת עליהם עכשיו.

איני רוצה להיות נביא הזעם התורן אבל לדעתי זו תיהיה טעות טראגית מצידך להמשיך את הקשר הזה כי זה בפשטות יהיה תחילת סוף החיים עבורך חבר.

היא נמצאת בנקודה מאוד נמוכה ועם בעיות לא פשוטות להתמודדות, טיפול תרופתי יכול לעזור וגם יכול להפוך אותה לחסרת תפקוד מוחלט בהתאם למצבה הנפשי ומינון התרופות.

וזה עוד במקרה הטוב.

במקרה הפחות טוב היא לאט לאט תתחיל למשוך אותך למטה לעולם העצוב שלה (והיא בהחלט במקום מאוד עצוב).

אנחנו מייעצים לך לא בגלל אחוות גברים אלא כי אנחנו אובייקטיביים ואומרים דעתנו על סמך מה שאתה מציג בהנחה שזה אכן נאמן לאמת.

אתה בחור צעיר, החיים לפנייך, עשית טעות ועכשיו הזמן שלך לתקן.

המחיר שתשלם היום הוא סימלי לעומת המחיר שתשלם כשיהיו ילדים במשוואה.

צא ותתחיל חיים חדשים, אל תהפוך טעות מצערת שניתנת לתיקון להפוך לטעות הטראגית של חייך.

הרבה הצלחה ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תראה:

אני כן חושב שאפשרי לנהל זוגיות גם עם אנשים עם הפרעות. בתנאי שיש טיפול ושיודעים לקראת מה נכנסים.

אתה צריך לחשוב טוב עם עצמך האם אתה מעוניין בכך, לא מרחמים או תחושת מחוייבות אליה אלא מאהבה אמיתית.

קרא את הכתבה הזו. ככה זה נראה. כנראה זה לא ישתפר במיוחד.

http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/722/729.html

האם אתה רוצה או לא?

אם הייתם ביחד עשר שנים או חמש, הייתי מייעץ לך אחרת.

לאור ההיכרות הקצרה ביניכם אני נוטה להסכים עם יתר הכותבים.

צביקי

• תוכן חדש...