Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי טראקס ללא מערכת מולטימדיה ואני מעוניין לשדרג למערכת מולטימדיה ביותר חשוב מצלמת רוורס. היכו מומלץ לפנות ומה סדרי גודל של מערכת כזו.

פורסם

יש לך אופציה לא הכי זולה להחליף לדאבל דין

מניסיון עם הרכב הזה זה לא זו. תפנה לספונסר הפורום יוסי אלפיין הוא זה שביצע את זה אצלי בטראקס

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

4 חודשים לקח לשאול מה זה דאבל דין? עד שתחליט מה אתה מתקין ואיפה כבר תחליף רכב :wink:

 

דין (DIN) בהקשר של מערכות לרכב מתייחס למידות סטנדרטיות של אותן מערכות.

סינגל דין (1DIN) מתייחס לרדיו דיסק רגיל במידות 178X50 מ"מ, ודאבל דין (2DIN) מתייחס למערכות מולטימדיה לרוב במידות 178X100 מ"מ.

 

כדי להתקין את כל אחת מהאפשרויות האלו, ולפי דרישותיך מדובר כאמור בדאבל דין, תזדקק למתאם מסגרת (למשל זה או זה) ויתכן כי גם מתאמי שליטה מההגה וחיווט נוספים. מכשיר מולטימדיה בסיסי מחברה טובה יעלה החל מכ-1000 ש"ח.

קצת חיפוש בנושא לא יזיק.

×
×
  • תוכן חדש...