Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בע"ה בקרוב הורים לשניים, מכרנו את הסיטרואן ברלינגו 2007 שלנו (שהיתה אחלה) ומחפשים רכב עם תא מטען ראוי לשימוש משפחתי.

נוסעים כ25,000 ק"מ בשנה, תקציב סביב 45,000 אש"ח.

פחות חשוב לנו העיצוב והמותג של הרכב ושיאיץ כמו רכב ספורט,

כן חשובים- אמינות ומיעוט תקלות לאורך זמן, חסכון בדלק ו...מחיר.

האופציות מתחלקות ל-3 קטגוריות-

רכבי סטיישן-

מתלבטים בין סקודה פאביה ספייס לבין סיאט איביזה FLOW- כמובן שאם יש משהו אחר שעונה על הצרכים נשמח לשמוע.

מיקרו ואן-

ניסאן נוט או סקודה רומסטר

היברידיות-

אולי הונדה איניסיינט

היתה גם מחשבה לקנות רכב פחות חסכוני אבל עם בגאז' גדול ולבצע המרה לגז.

לא מצאתי מספיק חומר על כל העניין ולכן אני חשדן וכרגע יורד מהרעיון.

תודה לחברי הפורום הנהדר!

פורסם

לדעתי, ניסאן נוט יהיה מעולה למשפחה שלכם.

רכב אמין מאוד, די חסכוני ופרקטי ביותר. לא הרבה אנשים מכירים את היתרונות שלו, וחבל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הניסאן נוט אמין וכד' אבל איננו חסכוני במיוחד, הוא די ממוצע.

הייתי בודק אופציה של הונדה ג'אז, מבחוץ קטן מבפנים גדול ומרווח, כמובן אמין, חסכוני.

כמו כן גם יאריס ורסו מבית טויוטה יכולה להיות אופציה נהדרת עבורכם.

שיהיה במזל טוב ובהצלחה!

פורסם

את האמת, חבל שמכרתם את הברלינגו. תא המטען שלה לדעתי מאוד פרקטי עם ילדים.

יאריס ורסו בתקציב שלהם אחת ישנה שלא מצדיקה את המחיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קיה סול היה לנו מאד נוח ונחמד עם שני ילדים, בגאז ענק ותנוחת ישיבה גבוה.

לנו היה גרסאת דיזל, מיד פרטית , שהיא די נדירה, והייתה חסכונית מאד.

פורסם

הונדה ג'אז בתקציב הזה תהיה עם גיר רובוטי - לא מומלץ.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חייב לציין שאני רואה את המודעות האלו ואני לא כ״כ מבין.

הייתי גם עם 2 ילדים קטנים עם סיטרואן C1 בלי שום בעיה.

גם העגלה שהיתה לנו - הFull size - נכנסה (עגלה צרה בדקנו מראש) ובטח שהטיולון שמתאים גם מגיל 0-6 - (בייביזן יויו , מומלץ בלי קשר במקום עגלה ענקית שזו הטעות הקלאסית של ילד ראשון ועולה הון תועפות)

היום עם 2 ילדים אני נוהג בBRZ. אז להכניס קצת יותר מעניין - אבל לא ממש אינטריגה - יש 4 מושבים - יש תא מטען הכל בסדר.

את הטיולים המשפחתיים אנחנו עושים עם קאנטרימן - שרק קצת יותר גדולה ממיני קופר מבפנים (בעיקר יותר גבוהה) - וגם פה אין ממש בעיה.

פייר? כמעט כל מיני היום תכיל מאחורה עגלה רגילה ובילד אחד - יש עוד מושב לידו לתיק תינוק אם צריכים. הכל בסדר והכל נח.

(That said אם אתה רגיל לברלינגו כנראה יש סיבה למה אתה מחפש רכב בכזה גודל שכדאי שתשתף)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ברור שאפשר להסתדר איכשהו גם עם רכבים קטנים בהרבה.

אבל עם שני ילדים קטנים- לפעמים זה לא רק עגלה אחת אלא שתיים וכשנוסעים לשבת/סופשבוע/טיול תוסיף לזה מזוודה או שתיים.

לא מחפשים להתפנק על משהו ענק אבל כן שיהיה מקום להכניס את כל הציוד הנ"ל.

לגבי הברלינגו- לא מחפש משהו בגודל שלו למרות שאין ספק שבגאז' כזה הוא תענוג.

(העגלה נכנסת בלי לקפל, אפשר לשנע ציוד ממקום למקום ואפילו העברתי איתו דירה פעם.)

ברכב הנוכחי- מחפשים איזון בין גודל סביר פלוס לחסכון בדלק וכמובן למחיר הרכב

שוב תודה!

פורסם

ג'אז רובוטית לא מומלצת בגלל הגיר.

אינסייט בתקציב שלכם תהיה 2010 - מעבר לאחריות של 5 שנים או 100 אלף קילומטרים על הסוללה. זה רכב היברידי פחות טוב מאשר סיוויק או פריוס. זה לא רכב גרוע, אבל תהיה לכם בעיה למצוא אחד שלא נסע הרבה ( בדומה לרכב דיזל, רכב היברידי נקנה כדי לנסוע הרבה) .

לג'אז היברידית הבגאז' יותר קטן מאשר לאותה ג'אז בנזין, לטובת הסוללה.

בשביל שתי עגלות ושתי מזוודות הכי טוב זה סטיישן או מסחרית.

אם תתפשרו על הפיכת רכב משפחתי למין משאית / מחסן, כי ברלינגו אתם לא רוצים, אני שוב ממליץ בחום לחפש ניסאן נוט. יש בסוויץ כמה נוט 2010-2011, עם קילומטראז' לא גבוה ובמחיר לא רע.

לגבי מי שרשם בקשר לצריכת דלק של נוט, אני לא חושב ש 1:14 זאת צריכה לא טובה.

פורסם

אני מסכים לגבי הגיר של הג'אז בשנים הללו, הוא יננו מומלץ, אך אם ידני זו לא מילה גסה עבורכם אז עדיין אמליץ בחום.

בהקשר לנוט, היא רכב טוב, נתון הדלק עליו אתה מדבר מופרך, הרכב יעשה ממוצע של 12+ ק''מ לליטר, למשפחה שנוסעת הרבה בעיר למשל הוא יספק צ.דלק פחות טובה בהרבה מהמקבילות ההיברידיות או הדיזליות.

עדיף כבר לקנות SX4, היא מרווחת בגרסת הסדאן, אמינה מאוד, צ.הדלק אגב מפתיעה לטובה ותאפשר צ.דךק דומה לשל הנוט ואולי אף משופרת מעט בממוצע.

פורסם

חפש סקודה אוקטביה מנוע 1.6MPI גיר אוטומטי רגיל. שנים 2009-10 הרכב מאוד חסכוני, אמין ומתומחר סביב התקציב שלך. עם איכות הרכבה מעולה, תא מטען ענקי, מיזוג אחורה, תא כפפות מקורר ושאר פינוקי משפחתית שכמעט לא ראו כאן ב 2009

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הייתה ליflow כרכב חברה והיו עוד כמה בחברה בה אני עובד. לקראת 150000 קמ סבלו חלקן מתקלות גיר ומנוע יקרות.

פורסם

סקודה רומסטר מומלצת עבורכם לטעמי

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...