Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש דגמים של שברולט קרוז שמיוצרות בארה"ב? או שכולם תוצרת קוראיה?

ולמה האוטו הזה מאוד זול בשוק היד 2?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם (נערך)

אם אני לא טועה,ה1.4* טורבו מיוצרות בארה"ב (תוקן,בטעות רשמתי 1.8 טורבו).

המחירים זולים מאוד ביד 2 מ-2 סיבות :

1. קרוז 2009/10 עם גיר בעייתי.

2. קרוז 2011 ומעלה עם גיר מתוקן,אבל סטיגמות (כמו על רנו,פיג'ו וסיטרואן),של אנשים אחרים שנפלו על האוטו הזה,שאומרים שהגיר על הפנים והאוטו שותה דלק.

מבחינת רכב,רכב מדהים,נוח,מאובזר,מה לא.

עריכה אחרונה על ידי 1barakt

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

כן הקרוז 1.4 טורבו יובאה מארה"ב (הדגם גם מגיע עם 10 כריות אויר). בגדול הקרוז טורבו היא עיסקה לא רעה. מאובזרת, ביצועים דיי טובים ובטיחות גבוהה.

פורסם

תודה על התוגובת, הרכב בשביל אבא והתקציב שלו עד 20 אלף מה שאומר שכנראה תיכנס ה 1.6 2009 ואולי 10

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

כתבו לך שהרכב בעייתי בשנים 09/10 וגם דגם 1.6 לא מיוצר בארה״ב, ואתה עדיין מעוניין לרכושו?

כמובן שכל אחד יעשה מה שנוח לו, אבל אולי פספסת את מה שכתבו לך, אז תקרא שוב.

פורסם (נערך)
כתבו לך שהרכב בעייתי בשנים 09/10 וגם דגם 1.6 לא מיוצר בארה״ב, ואתה עדיין מעוניין לרכושו?

כמובן שכל אחד יעשה מה שנוח לו, אבל אולי פספסת את מה שכתבו לך, אז תקרא שוב.

זה לאבא שלי (לא אני) הוא אומר שאם הוא ימצא רכב ושמור ובזול הוא אומר שמוכן לקחת סיכון, לא אכפת לו אם זה קוראיני או אמריקאי, אני שאלתי בגלל שראיתי כאלה שרושמים שהרכב מיוצר באמריקה, צריכת דלק לא כ"כ משנה הוא בקושי נוסע

יש לו עכשיו אביאוו סאדן 2005

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

תגיד לאבא שיעשה מנוי למכון גירים הקרוב לביתו...

אהה ושלא יהיה מופתע שצינורית נוזל קירור שהולכת לבית מצערת תתחיל לנזול, ואז המנוע יתחמם... ואז ילך ראש מנוע.

יש לי נסיון של 300,000 ק"מ בשברולטים קרוזים מכל המנועים ומכל הדגמים- סמוך עליי, זאת לא מציאה.

פורסם

הקרוז 1.4 משנת 2012 יוצרה בארה"ב. הן די שונות ויזואלית, ואפשר לוודא זאת ע"י הסתכלות ברשיון הרכב.

הקרוז משנים 2009/10 נמכרים במחירים נמוכים מאוד בשל העובדה שהמנוע קטן על הרכב, ולמרות מחיר הזול לא הייתי רוכש.

לעומת זאת הדגמים מ-2011 ואילך, מוצלחים הרבה יותר, ולמרות העובדה הזאת - גם נמכרים בזול, אך לדעתי במחיר שהם נמכרים זאת בהחלט אופציה ראויה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...