Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי יונדאי i30 ואני רוצה לשדרג קצת את המערכת, כרגע שיש לי את המערכת המקורית שבאה עם האוטו והיא אחלה וממש נחמדה אבל אני רוצה לשדרג אותה קצת.

בגלל אילוצים כאלה ואחרים אני לא מעוניין כרגע במגבר סאב או בהחלפת רדיו דיסק, לכן המערכת שאני אקנה תעבוד רק עם הרדיו דיסק המקורי שבא עם האוטו.

חשבתי על להחליף את הרמקולים הקדמיים לקומפוננטים כלשהם, ולשים רמקולים 6X9 במגש, לדעתי התצורה הזאת היא הכי טובה בשבילי כרגע.

התקציב שלי הוא 500-600 שקל, אני מודע לזה שהתקציב יחסית נמוך והתוצאות יהיו בהתאם.

המידה של הרמקולים בדלת אצלי היא 6.5.

לרמקולים שבמגש חשבתי על

JBL GTO938

, הם עולים 316 בחנות שנתתי והמפרט שלהם נשמע לי דיי נחמד.

לרמקולים קדמיים עדיין אין לי רעיון.

אשמח להמלצות וחוות דעת בנושא, גם על ה6X9 שחשבתי עליהם (או אופציות אחרות) וכמובן גם על רמקולים קדמיים.

תודה מראש

פורסם

סדרת GTO של JBL היא בעלת התנגדות נומינלית של 2 אוהם. דבר שאינו מומלץ בחיבור ישיר למערכת (4 אוהם מינימום).

ב-i30 אין במקור קומפוננט מקדימה עם טוויטרים במשולשים?

בכל אופן, אפשרות אחת יכולה להיות למשל - קומפוננט פיוניר TS-A1605C ו-6X9 פיוניר TS-A6965S (או כל מקבילה אחרת).

פורסם

אין טוויטרים מובנים ברכב לפחות בשנתון הזה, אולי בצורה החדשה..

tom קודם כל תודה רבה, האם 400 שקל מצדיקים את הרמקול שהצעת? והאם ה6X9 במקרה הזה לא זול\פשוט מידי?

יש עוד המלצות?/

פורסם

מצדיקים זה ענין יחסי ותלוי טעם אישי.

נתתי רק דוגמה אחת לשילוב שנשאר במסגרת התקציב.

ברף מחירים כזה האפשרויות הן בדר"כ במותגים העממיים יחסית כמו פיוניר, JBL וקנווד.

אין לי התנסות עם כולם כדי להכריז באופן מוחלט מה יהיה עדיף לך.

פורסם
מצדיקים זה ענין יחסי ותלוי טעם אישי.

נתתי רק דוגמה אחת לשילוב שנשאר במסגרת התקציב.

ברף מחירים כזה האפשרויות הן בדר"כ במותגים העממיים יחסית כמו פיוניר, JBL וקנווד.

אין לי התנסות עם כולם כדי להכריז באופן מוחלט מה יהיה עדיף לך.

יש משהו מעניין יד 2 בפורום שיכול להתאים לי?

פורסם

ב i30 תחבר הגברה לרמקולים המקוריים עם חיתוכים נכונים ואתה תופתע מאוד, הרבה יותר מלחבר 6×9 למערכת בלי מגבר.

מניסיון אישי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ב i30 תחבר הגברה לרמקולים המקוריים עם חיתוכים נכונים ואתה תופתע מאוד, הרבה יותר מלחבר 6×9 למערכת בלי מגבר.

מניסיון אישי.

איזה שנתון אחי?

פורסם

מניסיון אישי.

ועוד שאלה האם החלופה שאתה מציע נכנסת לי בתקציב?

פורסם

כן אתה יכול למצא מגבר בתקציב הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...