Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לשאול האם יש סיבה נוספת לרעידות בהגה בזמן עמידה במקום חוץ מתושבות מנוע???

השאלה שלי נובעת מכך שאחרי שאני מניע והאוטו קר, אז יש רעידה בהגה ורעש לא נעים באוזניים בין הטורים 1500-2000 כאילו יש לי אגזוז לחץ.....לאחר מספר דקות של נסיעה, הרעש נעלם ומופיעה רק בכביש קופצני מדי פעם.(אם למשל אני מאיץ בכביש קופצני ולוחץ על הדוושה עד הסוף, אז זה נשמע כאילו ההאצה מקוטעת. ההאצה חלקה ואין שום בעיה...פשוט הרעש נשמע כאילו האוטו נכנס כל כמה שניות לניוטרל ואז חוזר ל-D.....הסתכלתי על הספידומטר ואין שום השהייה בהאצה). ביום חם בצהריים כשאני מניע, הרעש הרבה יותר חלש וגם הרעידה....ולפעמים אף לא מופיעה בכלל......לכן חשבתי שמכיוון שהתושבות מגומי, הן מתחממות מהשמש ונהיות יותר רכות ולכן המצב יותר טוב ביום חם.....אך לפני מספר ימים, כשהתחילו ימי הגשם והטמפרטורות ירדו, ציפיתי שהמצב יחמיר עקב הקור....אך להפך, הרעידה נעלמה תוך מספר דקות והאוטו היה שקט כמו שעון....לכן אני חושד שזה לא התושבות......ברצוני לציין שהתושבות אצלי בהונדה לא מקוריות ולכן רציתי לדעת אם יש עוד סיבה לרעידות????? אולי משהו באגזוז??? כי שמעתי שאגזוז סתום יכול לגרום לדבר דומה. תודה מראש.

פורסם

האמת שאני באותו המצב כמוך כשהחלפתי את כל התושבות מנוע למרות שלא היה דחוף בכלל בדיעבד. לפני כן, היו רעידות קבועות עקב תושבת סינית עלובה או בכלל לא, אני לא זוכר.

והיום, ביום שמשי הרכב שלי מתנהג כמו אצלך בדיוק, הרבה פחות רעידות ואילו בלילה יותר רועד. כמובן שאין שום שינוי בסל"ד או משהו.

כן הייתי מתמקד בתושבות מנוע(לא יזיק לבדוק, זה לא יהרוג אף אחד).

אגב, אם כבר אמרת שהתושבות לא מקוריות אז בכלל הייתי בודק אותן.

תושבות, רק מקורי! וגם שם, צריך לדעת איך להתקין.

פורסם

תושבות מנוע מקוריות מזמינים מEBAY ומרכיבים בארץ (באמת במקרה שלך נשמע שיעזור)

אני הייתי מתחיל מניקוי יסודי של בית מצערת ובדיקה שאין לך בריחת אוויר בצינורות ואקום ושהם MAP שלך קבוע ותקין

• תוכן חדש...