Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 ספיריט 2010 נזק מברד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר גם אני נפגעתי מהברד המשוגע בכביש החוף באיזור הרצליה.

הנזק הוא מעיכה קלה בקורה מעל דלת הנוסע ליד הנהג.

הלכתי לאוטו פיקס בהרצליה והמנהל שם אמר שעם pdr יש סיכוי של 20 אחוז הצלחה ואם לא יצליח אז הנזק שיגרם יכריח ביצוע פחחות וצבע. לכן הוא ממליץ ישירות על פחחות וצבע.

מוסך מאזדה שלידו הציעה לא לגעת בכלל כי כל מה שקשור לקורה הוא בעייתי וגם תהיה ירידת ערך אם יבצעו פחחות וצבע.

הרכב כרגע בן 5 ואני מתכנון להחזיק אותו עוד שנתיים. יש עוד שיפשופים בדלת האחורית ימנית וליד הפנס השמאלי הקידמי.

לא נגעו ברכב מבחינת פחחות וצבע עם היום וסך הכל הוא באמת שמור ולכן אני שואל האם כדאי באמת לדעת ולתקן או פשוט להוריד קצת ברגע המכירה כי ואנשים אוהבים לראות את האוטו במצבו המקורי?

IMG_0849.jpg

IMG_0848.jpg

פורסם

לפי התמונה דווקא נראה שאפשר לתקן, לדעתי בעל המוסך פשוט יודע שיבואו לקוחות יותר ''שמנים'' ממך וחבל לבזבז עליך את הזמן. הכסף הגדול נמצא אצל האנשים שמפעילים ביטוח.

הייתי מחכה עם זה קצת עד שהסופות ירגעו ולמכוני הpdr לא תהיה עבודה. אז תיגש לבקש חוות דעת נוספת.

פורסם
לפי התמונה דווקא נראה שאפשר לתקן, לדעתי בעל המוסך פשוט יודע שיבואו לקוחות יותר ''שמנים'' ממך וחבל לבזבז עליך את הזמן. הכסף הגדול נמצא אצל האנשים שמפעילים ביטוח.

הייתי מחכה עם זה קצת עד שהסופות ירגעו ולמכוני הpdr לא תהיה עבודה. אז תיגש לבקש חוות דעת נוספת.

אני באמת חושב לחכות עם זה קצת כי זה באמת לא כל כך דחוף.

אפשר לקבל המלצות נוספות למכוני PDR?

השאלה האם באמת זה לא בעייתי בגלל שזו קורה?

פורסם
קח בחשבון שבקורה בדרך כלל יש פח כפול, מצב שמקשה על ביצוע PDR אם בכלל.

אז המצב הוא כזה:

הביטוח מכסה את הנזק לפי הפוליסה שלי רק אם הנזק הוא מעל 2000 שח ואז אין לי השתתפות וגם לא פוגע בהיעדר תביעות כי זה נזק מכח עליון ורק במוסך הסדר שמין הסתם לא עובד עם PDR.

חשבתי קודם כל להביא שמאי ושתהיה לי פניה פתוחה על כך שהרכב ניזוק מברד כך שאוכל לתקן אותו מתי שארצה בטווח של 3 שנים.

מישהו יכול להמליץ על שמאי?

השאלה היא כמה ירידת ערך תהיה על צביעה של גג שלם ושל קורה?

בנוסף אשמח להמלצות על מכונים שעובדים עם PDR.

תודה

• תוכן חדש...