Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנזק הישיר (עזוב את האגו שנפגע כי דיברו אליך לא יפה, והיחס שקיבלת מחברת הגרירה) שנגרם לך מוערך בכ - 130 שקלים? נניח 150 ש"ח. עזוב 200 ש"ח. נכון?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
הנזק הישיר (עזוב את האגו שנפגע כי דיברו אליך לא יפה, והיחס שקיבלת מחברת הגרירה) שנגרם לך מוערך בכ - 130 שקלים? נניח 150 ש"ח. עזוב 200 ש"ח. נכון?

אם מסתכלים על נזק לקלאץ' וקיצור חייו פר ק"מ, ומתייחסים לדברי בעל המוסך אז כן. מנגד בעל המוסך אומר שהנזק הוא החלפת הקלאץ'. תכל'ס, אם הייתי מחליף על המקום את הקלאץ' היה לי פיצוי בטוח מחברת הגרירה. עצם העובדה שהאוטו המשיך לנסוע אחרי הנזק, מראה שהנזק שנגרם אינו רציני בדמות החלפת קלאץ' (אלא אם כן הדביקות בקלאץ הייתה נשארת, אבל היא נעלמה), אלא באמת יש לכוון לסכום חלקי.

כן יש להתייחס אל עוגמת הנפש, בגלל שהיחס אלי היה כל כך גרוע שאני מרגיש שחייבים לתבוע.

השימוש שלך במילה אגו הוא שגוי. לא היה שם כבוד אדם בסיסי, שלא לדבר על גישה מאוד מאיימת מצד נהג הגרר.

האם הייתם ממליצים לי על שיימינג לשגריר?

עריכה אחרונה על ידי hochdorf
פורסם

בשביל 130 שקל ממש לא הייתי מתחיל לחשוב על תביעה. זה בקושי איזה כמה שעות עבודה.

המלצה שלי שחרר מזה ותמשיך הלאה. מעצבן אבל בקטנה.

פורסם

לפני שאתה משתמש במונחים של פיצוי בגין עוגמת נפש, אני מציע לך לקרוא קצת על מה בתי משפט פוסקים בענייני עוגמת נפש.

אני לא עורך דין, ובגלל זה מקשיב לעצות של אנשים שמתמחים בתחומים מסויימים. רופאים, עורכי דין, רואי חשבון, רועי עיזים וכד' ולכן אם העו"ד שלך אמר לשחרר - שחרר.

יהיו לך בחיים עוולות הרבה יותר גדולות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מסכים עם הנאמר מעליי. תשתה כוס מים ותחשבו על זה רגע -

אם בא לך ויש לך זמן להלחם בתחנות רוח - אז תתבע את הגרריסט על 2500 ש"ח.

הוא יתעצבן שהוא יקבל את התביעה. הוא יתעצבן שהוא יגיע לבית המשפט. אתה תגרום להם את עוגמת הנפש שהם גרמו לך.

מצד שני גם אתה תתעצבן שתראה את כתב ההגנה ותהיה לך פה התעסקות בהרבה חרא - שבסופו של דבר אולי תרוויח כמה שקלים ואולי לא.

במציאות הקביעה של המוסכניק שלך שהנסיעה הורידה 10K ק"מ מהקלאץ זה חארטה אחת גדולה. סליחה על זה. אבל מה שהוא התכוון שנגרם פה בלאי מוגבר לקלאץ'.

בסופו של דבר, הקאלץ חזר לתפקד רגיל. הרכב נוסע בסדר?!

אני הייתי מדפדף הלאה.

• תוכן חדש...