Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

מחר אני נוסע לנתניה לבדוק דייהטסו סיריון 2002 עם 197 קמ

המוכר הוא סוכן שטוען שהרכב פיקס והטסט תקף לעוד שנה. והעיקר שגם התחייב בבדיקה.

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם (נערך)

גם לי הציעו כל מיני סוחרים "מתחייב בבדיקה"

כשחשבתי על זה קצת, אז הגעתי לתיאוריה כזאת:

אין להם בעיה להתחייב בבדיקה - כי אתה משלם עליה

הם מתחילים ממחיר גבוה, נגיד 12,000 , הם יודעים שיהיו כמה צרות, כי כבר כמה אנשים עשו "מתחייב בבדיקה" על הרכב

והם גם יודעים בדיוק מה הצרות, ואז, אחרי שכבר שילמת 500 שקל על הבדיקה, יהיה לך כואב לנסוע הביתה

ואז אתה בעצם נעול, כי הפסדת 500, ולא בא לך ללכת עכשיו ולבדוק עוד רכב וגם עליו להפסיד.

אז הסוחר ינסה לשכנע אותך בכך שהוא יוריד את המחיר ל-8,500 בערך (שזה המחיר הריאלי לדוגמא)

והוא יגיד לך, עזוב, שלם לי 8,500, התיקון יעלה לך עוד 3000, ועדיין יצא לך פחות מה-12,000 שרצית לשלם.

אולי זה משתלם , אולי לא

ובעצם, אולי זו סתם תיאוריה מטופשת, ואולי הרכב באמת יהיה מעולה.

רק לפני כמה ימים ניסיתי בעצמי להבין מה הקטע של הסוחרים ולמה כולם מזהירים מהם

אין לי מסקנות חד משמעיות, אבל אני אישית לא מתכוון לקנות מסוחרי רכב

(למרות שאני בטוח שחלקם אנשים ישרים וטובים, כמו בכל מקצוע אחר)

שיהיה בהצלחה!

אני עדיין מחפש את המאזדה לאנטיס שלי

תוספת קטנה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?247603-%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%A8-quot-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%94-quot

יש שם דיון על 'מתחייב בבדיקה'

עריכה אחרונה על ידי artr100
  • תוכן חדש...