Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה של - פיג'ו 208- החדשה - 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,

אני בהליך רכישה של פי'ג'ו 208 החדשה- 1.2 טורבו, 110 כ"ס ו 6 הלוכים.

קראתי עליה בתבות שונות ודווקא היו המלצת טובות

אשמח לשמו את דעתכם.

תודה

פורסם

פיג'ו 208 החדשה, גיר אוטומטי 1.2 טורבו

מוצעת במהלך חודש אוקטובר ב - 94,900 ש"ח,

לדעתי (המשוחדת) תמורה מעולה.

כפי שנכתב על ידך

במבחני הדרך באתרי הרכב השונים

הפיג'ו 208 המחודשת השאירה רושם חיובי מאוד.

פורסם

נסעתי על 208 עם המנוע הקודם,הרכב נוח לנסיעה מושבים מעולים,גם מאחור נוח עם מרווח טוב,לי הרגישה מעט פחות זריזה מהקליאו עם מנוע הטורבו אבל עכשיו במחיר הזה לדעתי זאת הסופר מיני המשתלמת ביותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נסעתי על 208 עם המנוע הקודם,הרכב נוח לנסיעה מושבים מעולים,גם מאחור נוח עם מרווח טוב,לי הרגישה מעט פחות זריזה מהקליאו עם מנוע הטורבו אבל עכשיו במחיר הזה לדעתי זאת הסופר מיני המשתלמת ביותר.

מה לגביי האיביזה החדשה שמתומחרת ב 83K ? לא יותר משתלמת?

הרי מבחינת האיבזור לפ'גו יש אומנם מסך מעט גדול יותר במולטימדיה וגג נפתח (..?) אבל מדובר בהפרש של 10K בערך

פורסם

לעומת האיביזה הפיגו מרווחת יותר מאחור ומושבים שלי אישית היו נוחים יותר,נוסיף לזה את המנוע החדש 1.0 שאמינות לאורך זמן לא ידועה,כבר ראינו מה קרה בפעם אחרונה שהגרמנים הציגו טכנולוגיה חדשה,לכן אישית לא היה לי ביטחון במנוע הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

רכשיתי 208 ב 13.8, אחרי התלבטות (פולו, איביזה, קליאו), רכשתי את הרכב ב 98,132 כולל רישוי, חיישנים רוורס שחיברו למסך המקורי טיפול 15,000 חינם וקודן.

וכבר נסעתי איתה 5,800 ק״מ.

האוטו יחסית מגיב טוב, עושה 14 קמ״ל בממצוע 70% כביש 6 ו 30% עירוני וכולל מזגן.

המושבים מאוד נוחים, דבר קטן שמפריע לי רעשי רוח קצת מפריעים במהירות 120+, שלא היו מורגשים ברכב הקודם שלי (פיג'ו 308 .

וחבל שלא מייבאים לארץ את הדגם היותר מאובזר עם ה 156 כוחות סוס:)

עריכה אחרונה על ידי odai
פורסם (נערך)

קיבלתי אותו לא מזמן ועד כה מרוצה.

עסקה מאוד משתלמת בקטגוריה.

אמנם לא מאובזר כמו מאזדה 2, אבל לא נורא בכלל.

למי שמאוד מאוד חשוב אבזור שלא יקח. מי שמחפש קצת יותר מינימליסטיות זה ישתלם. יש את כל מה שבאמת צריכים.

למשל, אין בקרת אקלים, אבל בתכלס זה לא דבר ממש הכרחי כי המזגן עם 6 מהירויות ומקרר מעולה.

למי שמפריע שההגה לא מעור יקנה כיסוי מתאים.

הממשק של מסך המגע באנגלית בלבד שזה חסרון, אבל לא מהותי.

המושבים מאוד נוחים, מאחורה מרווח יותר מהמתחרות, הבגאז' מהגדולים בקטגוריה, מנוע גיר מתקדמים, יש מספיק כוח, מי צריך יותר?

208 ואיביזה הכי משתלמות בקטגוריה. ההבדל הוא בזמן האחריות. באיביזה מקבלים רק שנתיים ואילו ב-208 מקבלים 3 שנים מפגוש לפגוש ושנתיים נוספות על מנוע וגיר.

עריכה אחרונה על ידי crtvslcd
פורסם
רכשיתי 208 ב 13.8, אחרי התלבטות (פולו, איביזה, קליאו), רכשתי את הרכב ב 98,132 כולל רישוי, חיישנים רוורס שחיברו למסך המקורי טיפול 15,000 חינם וקודן.

איך חיברו לך את החיישנים למסך , ביקשת את זה במיוחד? יש לי 208 עם חיישנים ואצלי התקינו חיישנים ( טובים שלרוב לא מתריעים סתם )ללא תצוגה כלל .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)
מה לגביי האיביזה החדשה שמתומחרת ב 83K ? לא יותר משתלמת?

הרי מבחינת האיבזור לפ'גו יש אומנם מסך מעט גדול יותר במולטימדיה וגג נפתח (..?) אבל מדובר בהפרש של 10K בערך

יש לה גג אבל לא נפתח.

פותח השרשור לידיעתך מוכרים עכשיו במבצע את הפולו ב98 אלף לפי דעתי דווקא שהיא הקנייה המשתלמת כרגע.

עריכה אחרונה על ידי civil_engine
פורסם
איך חיברו לך את החיישנים למסך , ביקשת את זה במיוחד? יש לי 208 עם חיישנים ואצלי התקינו חיישנים ( טובים שלרוב לא מתריעים סתם )ללא תצוגה כלל .

פשוט ביררתי אם יש עם החישניים המקוריים אז הם הציעו התקנה מקומית עם חיבור למסך המקורי,

ואיך שהבנתי שהם חיברו מתאם למסך המקורי (ההתקנה בוצעה אצל ״גיל קאר״).

פורסם

לגבי החיישנים, גם אצלי התקינו ללא תוספת תשלום רגילים ללא חיבור למסך. עובדים טוב.

יש לה גג אבל לא נפתח.

פותח השרשור לידיעתך מוכרים עכשיו במבצע את הפולו ב98 אלף לפי דעתי דווקא שהיא הקנייה המשתלמת כרגע.

אין גג פנוראמי(נפתח או לא נפתח). זה כנראה בתוספת תשלום.

• תוכן חדש...