Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני נמצא כרגע בהתלבטויות לגביי איזה רכב לרכוש, כשהכיוון הוא לכיוון האיביזה.

התקציב הוא סביב ה 85000 כשכמובן אם אני יכול לקצץ אז מה טוב.

חשבתי על הגירסא הידנית בעיקר כי היא זולה יותר (אם כי לא משמעותית), אבל אני לא יודע אם למכור את הרכב לאחר מכן יהיה בעייתי או לא.

מתכנן להחזיק את הרכב לפחות ל 3-4 שנים.

כמו כן, מאנשים שהחזיקו בבעלותם איביזה, הבנתי שהגיר לא היה משהו בנסיעות עירוניות והיו רעידות\רעשים מידי פעם ובעיקר בתחילת נסיעה.

האם על ידני הביצועים טובים יותר?

תודה לעוזרים8)

פורסם

אהלן מורן, ההבדל במחיר בין הידני לאוט' ברמת גימור סטייל עומד על 4 אלף בגלל מחיר ההשקה אז אם אתה מעדיף אוטומט אז כדאי להשקיע את הסכום, לגבי האיביזה עצמה..טענות לגבי הגיר יש גם לחיוב וגם לרעה,אני התרשמתי לטובה מהדגם AM5.

אם אתה לוקח את הידני אז לא תהיה בעיה כי לא יהיה לך DSG.(אולי בעיות אחרות אבל לך תדע )

בכל אופן אני גם הזמנתי את הדגם אוטומט ושבוע הבא אעשה נסיעת מבחן ומקווה לרכוש אותה לדעתי עסקה מאוד משתלמת עם האבזור המוצע והמחיר. יום טוב :)

פורסם

תודה על התגובה, עזרת לי :)

אם גם אתה רכשת, אשאל אותך מס' שאלות שאולי יחסכו לי קצת זמן של בירורים מולם.

הבנתי שאין הנחה נוספת על פני ה 83K של האוטומטית style , אלא אפשרות של 50000 ל 55 תשלומים ללא ריבית.

האם יש עוד משהו? הנחה על ערכות צבע? האם לדעתך המימון ללא הריבית יימשך לאחר המבצע גם?

הגירסא של ה AM5 היא ה 1.2 הקודמת?

פורסם

אין הנחה נוספת זה מחיר השקה וזאת כביכול ההצעה הכי טובה שהם ייתנו,אולי תוכל להשיג הנחה על כל מיני תוספות אבל בזה אני לא מבין כי לא ביקשתי תוספות מיוחדות..אני משלם כל חודש 1700 + - והבאתי מקדמה של 20K ללא ריבית. (דרך אגב לא שווה תשלומים ל60 חודשים עדיף 36 לטעמי )

פורסם

בעניין התשלומים זה נטו מבחינת יכולת כלכלית.

כל עוד זה ללא ריבית אין לי בעיה עם זה..

טוב נו, אקפוץ לסניף ואבדוק מה מי מו.

תודה רבה על התגובות! :)

• תוכן חדש...