Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מיצובישי מציגה מתיחת פנים ללנסר הזקנה שהושקה ב2008 - לא הגיע הזמן לדגם חדש ?!

כנראה שלא, לפחות בינתיים... החברה מעדיפה להשקיע משאבים ברכבים היותר גבוהים שלהם (ASX, אאוטלנדר, פג'רו). ואת העודף להשאיר לקטנות בשביל השווקים המתפתחים (אטראז', ספייסטאר וכ'ו).

בין לבין החליטו למתוח מעט את הפנים של הלנסר ולהוסיף תאורת לד סביב פנסי הערפל, כמה נגיעות בפגוש הקדמי שנותן מראה יותר מחויך ופחות כועס, חישוקי 18" נוספו להיצע, עוד שני צבעים, כמה נגיעות בתא הנוסעים עם פלסטיק שחור ומערכת מולטימדיה חדשה (שכנראה תחליף את הנוכחית של כלמוביל), מערכת שמע משודרגת, שקע USB ולטענתם שיפור בתיבת ההילוכים הרציפה. האבזור הבטיחותי נשאר זהה וככל הנראה גם המנועים ( 1.6, 1.8 )

מה יהיה איתם? כאילו החברה לא מצליחה להתקדם...

לא מספיק שהם הורידו את האיבו מפס הייצור ?

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיתוח מכונית חדשה עולה המון כסף ולמיצובישי אין כסף, לכן הם מתמקדים בדגמים שצפויים לספק את התשואה הגבוהה יותר על ההשקעה כמו קרוסאוברים ומכוניות למדינות מתפתחות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם חברה לא משנה את צורת הרכב זה אומר שהיא בנפילה?

אני לא חושב.

יש להם מוצר, למשל לנסר, מוצר טוב אמין ופונה לפלח שוק לא קטן. למה להם לקחת סיכון ולדפוק את העסק. אפשר לעשות את הניסויים החדשים על דגמי שוליים.

תראה את טויוטה בזמנו, הגיר הרובוטי היה נפילה

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

כנראה מיצובישי יודעים בעצמם שהם לא יודעים לייצר רכבים איכותיים, ולכן לא מתיימרים להתחרות בפלח המשפחתיות שבו יש תחרות עזה.

הם משקיעים ברכבים שנותנים תמורה טובה לכסף ( אטראז, ספייס סטאר, אאוטלנדר asx וכו...

פורסם
אם חברה לא משנה את צורת הרכב זה אומר שהיא בנפילה?

אני לא חושב.

יש להם מוצר, למשל לנסר, מוצר טוב אמין ופונה לפלח שוק לא קטן. למה להם לקחת סיכון ולדפוק את העסק. אפשר לעשות את הניסויים החדשים על דגמי שוליים.

תראה את טויוטה בזמנו, הגיר הרובוטי היה נפילה

מדבריך אפשר להבין ש-VW עשו טעות שהפסיקו לייצר את החיפושית.

הרכב הזה, כמו שאר הרכבים הפרטיים של מיצובושי היום, מיועדים לציי רכב ומדינות עולם שלישי. או שניהם ביחד, במצב של ישראל.

פורסם

נראה גם שמיצובישי לא לוקחים סיכונים גם מבחינת עיצוב. מלבד שיוף פינות וכמה ניתוחים קוסמטיים העיצובים האלה עדיין נראים כמו עיצובים של שנת 2000 וזה דווקא יפה לטעמי.

פורסם
מדבריך אפשר להבין ש-VW עשו טעות שהפסיקו לייצר את החיפושית.

אם היה כלכלי לייצר את זה, זאת לא הייתה טעות.

אם כבר, אז הטעות שלהם זה להמר על TSI וDSG בדגמים הפשוטים, במקום לשמור את החידושים לרכבי ספורט ויוקרה (מקסימום גירסאות יקרות של דגמי מיינסטרים), ובדגמי מיינסטרים להישאר עם מכלולים ותיקים ואמינים (שזה מה שיפנים עושים).

פורד כבר הבינו את הטעות, וחוזרים למנוע סיגמא ולגיר פלנטרי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא יודע אם vw עשו טעות, יכלה להיות להם סופר מיני מעניינת. אבל פורשה בטוח לא עשו טעות,ה 911 כבר שנים עם אותו עיצוב. לא ראיתי אף אחד מתלונן

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
כל פעם שאני רואה את הפנים של הלנסר הזאת אני תוהה לעצמי מה ההבדל באיכות החומרים וההרכבה בין רכב כזה לבין רכב שנת 90.

לא יודע לגבי הלנסר הזאת, אבל בלנסר קלאסיק 07 אצלי עדיין שום דבר לא התפרק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא אומר שזה התפרק אך נהגתי על לנסר 07-08 כמו צורת הרכב שלך כזאת במשך 9 חודשים במסגרת עבודה והאיכות ממש לא מדהימה.

אף פעם לא הבנתי את אלו שמתלוננים על איכות הרכבה וחומרים פנימיים, היום אני מבין שזה ממש משפר את ההרגשה רכב שבנוי כמו שצריך!

אני מסמפט מאוד את מיצובישי, תאמין לי שנהגתי עליה מספיק זמן, גם כשלא טיפלו בה כמו שצריך נהניתי מהנהיגה בה בסך הכל (חוץ מהעגלתיות).

אבל בתור אחד בעל רכב שנת 1998-1999 אני לא ראיתי שום הבדלים באיכות החומרים והפלסטיקה והבדל של 10 שנות ייצור.

כמו גם הפיג'ו 206 של חבר ושברולט אבאו וכו'.

בקיצור, משפחתית יפנית טיפוסית לא מודרנית.

עריכה:

לא יודע מה לגבי הדורות החדשים, אם כי יצא לי לשבת 3 דקות ברכב כזה שהקפצתי אותו למוסך וגם הוא הותיר לי רושם מאוד לא טוב מבחינת החומרים.

• תוכן חדש...