Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

את האמת אחי קצת סיבכת אותי

לא כלכך הבנתי

והמתקין נמצא בחולון (אני באשדוד) קצת פחות נגיש..

אז אני כנראה אתקן בעצמי.

יש פה מישהו באיזור אשדוד שישמח לעזור?

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

צא מנקודת הנחה שהידע שלי במערכות הוא אפסי,

"יציאות אחוריות של הסטריאו" - לפי מה שאני רואה יוצא שרשור עם 2 כבלים [חום וכחול] מהסאב ישירות למגבר [ראה תמונות בקושי מובנות בעמוד 1 חח]

יש מצב שהסאב לא מחובר למקום הנכון? יש שורה של חיבורים במגבר..

לגבי הRCA, מה שאתה מתכוון זה לנתק את שתי הRCA, לחבר לאחד מהם מפצל, ואת שתי הפיצולים בעצם לחבר לאיפה שהיו מחוברים שתי הRCA?

מה זה יתן?

לגבי החיבורים, הסדנה רחוקה ממני, והם בטוחים במאה אחוז שהעבודה שלהם מושלמת.

Seat Ibiza FR

פורסם (נערך)

כל ההתייחסות שלי היא לחיבורי ה-RCA.

אדי התייחס בהתחלה גם לעובי החוטים לסאב עצמו (הכחול והחום, שמחוברים למקום הנכון) והצעי להחליף בעבים יותר.

התכוונתי בדיוק למה שכתבת בפסקה השניה.

זה יתן אות אחיד (מונו) לשני הערוצים שמגושרים. לא זוכר בדיוק את ההסבר הטכני המלא מאחורי זה.

שים לב שיתכן ותצטרך לתקן מעט את הגיין לאחר מכן.

בשלב מאוחר יותר, תוכל להעביר את החיבור בצד של ה-HU ליציאה הנכונה של הסאב. ולבודד את ה-RCA שישאר מנותק.

(או להשתמש בהם עבור ערוצי הגברה אחרים ולהעביר חוט RCA בודד עבור הסאב).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

זה תמיד פתרון.

בשרשור התייעצות שלך לגבי ההתקנה קיבלת המלצה לישראל ג'וניור ולרדיו באג'ה ורדיו אשדוד.

לגבי הראשון, אין עוררין כי מדובר בבחור מקצועי לאור מספר פוסטים של התקנות שפורסמו כאן בפורום.

לגבי השניים האחרים, איני מכיר ולא שמעתי.

או שעם קצת זמן וסבלנות, תוכל להגיע למצב רצוי לפחות בעצמך ובעזרת הפורום.

פורסם

ומיד פניתי לשניהם, לא נסעתי ישר עד לחולון בגלל המלצה..

בשני המקומות פשוט לא המליצו [בקטע שהם מסרבים] להתקין לי רק סאב ומגבר, ולטענתם חייב זוג קומפוננט לפחות,

כשאצל אחד קיבלתי יחס חרא - חיכיתי 5 דקות שהוא יסיים לדבר ולצחוק בטלפון עם חבר..

ואצל שניהם המחיר ההתחלתי היה 1000 שקל [כולל קומפוננט כי "אי אפשר" בלי], אז אמרתי יפה שלום והלכתי.

Seat Ibiza FR

פורסם

תרים טלפון לישראל ותפנה את תשומת ליבו לשרשור (המשתמש Junior 66). תראה אם יש מצב שיעזור לך בסביבתך.

אפשרות נוספת היא להגיע לאחד ממפגשי הפורום (דרום בצומת כנות, מרכז בקניון איילון בר"ג). שים עין אם יהיו עדכונים בדביק בנושא.

אגב, זה לא רעיון רע להתקין גם קומפוננט נורמלי :wink:

פורסם

התיבה שלו מלאה, ואין לי מספר טלפון..

לגבי מפגש זה בטח יקרה עוד זמן חח

קומפוננט תמיד טוב, גם זה לא רעיון רע לקנות מגבר וסאב חדשים, אבל התקציב מכריע. [המגבר והסאב קיבלתי חינם]

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...