Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה - אז ברור כי צריך אלטרנטור חזק ,אשר בסיבובי סרק כאשר כל הצרכנים עובדים יספק מספיק טעינה.

כך שאפשר לאחר בדיקת כל הצרכנים לדעת מה הזרם וההספק הנדרש בסיבובי סרק ולהתאים אלטרנטור .

אני מבין שירדת מהאפשרות של שליטה על המצערת בעזרת חיבור חוט דייג ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מבין שירדת מהאפשרות של שליטה על המצערת בעזרת חיבור חוט דייג ?

אבל אפשר גם וגם וגם - השאלה מה מתאים לכל אחד .

לפני כ 15 שנה היה לי חוסר בטעינה בסיבובי סרק, האלטרנטור היה 70A .

הרכיבו לי אלטרנטור אמריקאי של GM עם 110A .

האלטרנטור היה גדול והחשמלאי בנה תושבת מיוחדת - ולא הצליח לסגור את מכסה המנוע :grin: - פרקנו אותו.

בנתיים התקנו כבל משיכה ידני ו סיבובי הסרק הועלו ידנית ל 1200 סל"ד, כאשר המערכת עובדת חזק.

(היה קיץ חם והייתי נתקע בלילות בכל מיני מקומות בלי סטרטר - ואני לא במצב להתחיל לחפש הנעה מהצד כידוע לך)

לאחר מחשבה - החלפנו לאלטרנטור את הפולי ליותר קטן ב כ 20% - מ קוטר 10 או 12 ל 8 -10 אני חושב

ויש טעינה טובה בסרק, והווסת עמד בעומס בכבוד.

נ.ב - אם תחפש בהודעות לפני כ 6 שנים רשמתי זאת.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אחרי שהקבל פורק מה מטעין אותו? זה לא נחשב צריכה?

האלטרנטור מספק אנרגיה חשמלית לכל הצרכנים ברכב.

למיטב הבנתי, הקבל הוא צרכן רק בטעינה הראשונית (העלאת הפוטנציאל), שמתבצעת בעזרת נגד,

או הפסדים עקב זליגת מטען בין הדקיו.

-

• תוכן חדש...