Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הודעותיו של דני לאורך השרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?153175-%D7%94%D7%91%D7%94%D7%95%D7%91%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%92%D7%9C%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%AA

יכול להיות שגם כאן יש משהו רלוונטי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?57624-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9D

זה עמוד קצת יותר טכני, אבל גם הוא אומר בהתחלה שזה לא הפיתרון האולטימטיבי:

http://www.bcae1.com/capacitr.htm

יש ודאי עוד כמה דיונים בנושא בפורום, לא המשכתי לחפש לעומק.

פותה"ש - כשאתה אומר פול ווליום, אתה באמת מתכוון לזה, כלומר סקאלת ווליום עד הסוף?

יכול להיות שאתה חוצה נקודת עיוות משמעותית ביחידת הראש ו/או המגבר מה שיוצר עומס נוסף.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כיוונתי את המגבר לרדיו דיסק שאם יש לו 50 ווליום אז שמיעה חזקה ממש בלי איווטים ששומעים עדיין נקי . זה 35 - 40 תלוי בשיר

אז אני מתכוון ל35 - 40 .

ושומעים טוב .

אין קבל אתם ממליצים לי לקנות איזה סוג הספק דגם משו ?

פורסם
ז

נדלק לי הסימן של המצבר ו CHARCHING SYSTEM זה היה רושם לי וכיאלו נסעתי על המצבר רק.

הרכב היה דולק בלי מזגן

במילים אחרות אני צריך קבל ?

כנראה שנסעת רק על המצבר לכן גם המצבר התרוקן. אי לכך ובהתאם לזאת יש לבצע טעינה איטית של המצבר בעזרת מטען מצברים ורק לאחר מכן לבדוק את תקינות האלטרנטור.

בקשר לקבל/מייצב מתח נדבר על זה לאחר בדיקה או תיקון של האלטרנטור.

לפני הכול בדוק תקינות החיבורים של נעלי הכבל של המצבר והאלטרנטור.

איזה כייף לי :)

פורסם
כנראה שנסעת רק על המצבר לכן גם המצבר התרוקן. אי לכך ובהתאם לזאת יש לבצע טעינה איטית של המצבר בעזרת מטען מצברים ורק לאחר מכן לבדוק את תקינות האלטרנטור.

בקשר לקבל/מייצב מתח נדבר על זה לאחר בדיקה או תיקון של האלטרנטור.

לפני הכול בדוק תקינות החיבורים של נעלי הכבל של המצבר והאלטרנטור.

כן אני יודע נסעתי רק על המצבר לכן הוא התרוקן , כרגע מחליפים לי אותו

שאני יגיע למקום אני יבקש לעשות בדיקה עם מזגן דולק אורות והמערכת בפול ווליום וואז אוכל לבדוק אם אני צריך קבל ?

פורסם

קבל לא יעזור לך אם תפעיל את המזגן ואת המערכת בפול ווליום. במקרים כאלה רצוי לשדרג את האלטרנטור לאחד חזק יותר (בעל הספק גבוה יותר).

אם המצבר חדש למה מחליפים לך אותו ?

פורסם
קבל לא יעזור לך אם תפעיל את המזגן ואת המערכת בפול ווליום. במקרים כאלה רצוי לשדרג את האלטרנטור לאחד חזק יותר (בעל הספק גבוה יותר).

אם המצבר חדש למה מחליפים לך אותו ?

מחליפים לי את האלטרנטור לא את המצבר

וקבל לא יעזור אתה אומר ... מה תפקידו שקבל לא מתאים לאלטרנטור ?

פורסם (נערך)
יגאל, אתה מטעה.

נהוג לשים קבל במערכות שמע רק במצבי קצה וגם אז בעיקר כפלסטר לתופעה ולא כטיפול נכון. הקבל הוא צרכן נוסף שמעמיס עוד על מערכת החשמל.

יש מספר דיונים לא מבוטל בפורום אודיו שעוסקים בענין.

יגאל לא מטעה. אתה טועה.

אתה מתייחס לקבל כאל צרכן נוסף למרות שקבל הוא לא צרכן זרם.

זרם ישר אינו יכול לזרום דרכו, אלא רק לטעון אותו

(בהנחה שהוא לאחר אגירת מטען, לאחר הליך הטעינה הראשוני).

התשובה שלי איננה קשורה לתקלה של פות"ש, אלא ברמה התיאורטית.

קבל לא יעזור לרכב כמו של פות"ש, אם צריכת הזרם הממוצעת של המערכת (ושאר הצרכנים ברכב) לאורך זמן, תהיה יותר גבוהה, מהספק הטעינה של האלטרנטור.

.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

אתה יודע מה, יכול להיות. מעולם לא טענתי להיות מומחה לחשמל (למרות קצת ידע בסיסי בדבר). עיקר דבריי כוונו כנגד התקנת קבל כפתרון ראשון.

אחרי שהקבל פורק מה מטעין אותו? זה לא נחשב צריכה?

פורסם (נערך)

לפי דעתי הבעיה בכלל לא באלטרנטור ולהחליף אותו זה יהיה סתמי וחסר תועלת במיוחד בקורולה 2009.

אתה צריך מצבר גדול וחזק מהמקורי כמה שנכנס שם אם אני לא טועה 65 נכנס, להחליף את הדקי המצבר להדקים איכותיים מנחושת,קבל לסטריאו, תבדוק על הדרך זליגה מכל ההתקנות הפירטיות, ולא להפעיל את הבומים שלך כשהרכב כבוי.

תהנה.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

צריך לבצע בדיקה של טעינה בסיבובי סרק כאשר כל הצרכנים עובדים.

לדמות מצב עבודה בלילה - הרכב עומד בחניה המנוע בסיבובי סרק.

אורות דולקים, מזגן עובד, ומערכת עובדת בבום בום.

כעת לבדוק מצב טעינה, במידה ואין טעינה מספקת בסיבובי סרק - הבעיה תמיד תחזור.

ולא יעזור מצבר גדול או קבל, לאורך זמן הם יפרקו ולא תהיה טעינה טובה .

אפשר לבדוק אפשרות של מיתוג נוסף להעלאת סיבובי הסרק במצב של עומס צרכנים על מערכת החשמל.

כאשר הרכב בסרק הפעלת המיתוג תעלה את סיבובי הסרק ל 1500 סל"ד לנקודה שבה יש טעינה טובה ביחס לצרכנים.

אפשר גם הפעלה מכנית - בסיגנון צו'ק / משנק של פעם, כבל אשר יחובר למצערת ומשיכתו תעלה את סיבובי הסרק.

כגון -

0019155_choke-cable-locking_70.jpeg

0019154_choke-cable-locking_70.jpeg

אבל יותר טוב, להשאר מקורי, ולשמוע בצורה נורמלית ולא להפריע לי עם בום בום בחניה ליד הבית..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
צריך לבצע בדיקה של טעינה בסיבובי סרק כאשר כל הצרכנים עובדים. - בחיים לא בודקים את מתח הטעינה וזרם הטעינה בסיבובי סרק כאשר כול הצרכנים עובדים אלא ב-1800-2500 סיבובים לדקה. למה ? כי שום אלטרנטור לא יחזיק את כול הצרכנים בסל"ד סרק מבלי שהמתח יפול מתחת למתח המצבר.

בכדי לספק את צריכת הזרם בסל"ד סרק של הצרכנים שרשמת צריך להתקין אלטרנטור משודרג אשר מסוגל לספק זרם גבוה גם בסל"ד סרק.

ייצרני הרכב לא מתכננים את הספק האלטרנטור בסל"ד סרק בהתאם לצריכת הזרם מקסימלית אלא ממוצעת.

אייל.

אח שלו :lol:,

התאפקתי שבועיים לא לענות לתשובות שלך אבל חייבים לתקן טעויות שנכתבות בפורום.

פורסם
צריך לבצע בדיקה של טעינה בסיבובי סרק כאשר כל הצרכנים עובדים.

אפשר לבדוק אפשרות של מיתוג נוסף להעלאת סיבובי הסרק במצב של עומס צרכנים על מערכת החשמל.

כאשר הרכב בסרק הפעלת המיתוג תעלה את סיבובי הסרק ל 1500 סל"ד לנקודה שבה יש טעינה טובה ביחס לצרכנים.

אפשר גם הפעלה מכנית - בסיגנון צו'ק / משנק של פעם, כבל אשר יחובר למצערת ומשיכתו תעלה את סיבובי הסרק.

כגון -

0019155_choke-cable-locking_70.jpeg

0019154_choke-cable-locking_70.jpeg

אבל יותר טוב, להשאר מקורי, ולשמוע בצורה נורמלית ולא להפריע לי עם בום בום בחנ

שלום לך יש לי תחושה שאתה רוצה לעשות מטויוטה קורולה 2009 סוסיתה.איזה כבל ציוק???טעינה בסרק עם כל הצרכנים צריכה להיות 14.2 14.5 בפועל היא 14.2 אז מה בעיה להגיע לערך הזה מבלי להתקיו את כל ההצעות שלך.רוב הסיכויים של פותח שרשור שאלטרנטור/פולי לא תקינים

פורסם (נערך)

יפה - אז ברור כי צריך אלטרנטור חזק ,אשר בסיבובי סרק כאשר כל הצרכנים עובדים יספק מספיק טעינה.

כך שאפשר לאחר בדיקת כל הצרכנים לדעת מה הזרם וההספק הנדרש בסיבובי סרק ולהתאים אלטרנטור .

אפשרות נוספת - חיבור גנרטור חשמלי קטן ולהטעין את הרכב.

(מאחר והרכב במצב עצירה במקום, אפשר לחברו למערכת החשמל מאחור דרך שקע החשמל אשר מחברים לנגרר)

אייל.

מרקו - אני מאריך ומעריך שהחזקתה,, מעמד.

איזהו הגיבור הכובש .. את יצרו icon_wink.gif.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...