Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. השעון חום יורד טיפה מחצי ולפעמים עולה חזרה לחצי תוך כדי נסיעה, אבל לא באופן קיצוני, אבל עדיין רואים את זה.

בהתחלה זה היה רק עם מזגן ועכשיו גם בלעדיו.

לא כזה מפריע, כי הוא עדיין נראה בטמפרטורה נורמלית, אבל מציק שהיא משחקת קצת.

האם יכול להיות שיש אוויר\טרמוסטט מזייף, או שזה תמיד היה ככה ואני מדמיין ?

ועוד שאלה...כמה ימים לפני טסט לשים תוסף לאוטו?רשום שצריך לנסוע 400 ק"מ, זה ייקח לי שנה.

האם 3-4 ימים לפני טסט זה מספיק בסדר או שלשים לילה לפני ?

פורסם

מניסיון של 10 שנים עם קורולה 2000 (שזה אותו רכב) ככל הנראה מדובר בטרמוסטט תקול.

המד חום אמור להיות יציב על החצי עם או בלי מזגן.

• ספונסר פורום
פורסם

לגבי מד החום - שווה להתחיל בטרמוסטט. אם לא אז ניקוי רדיאטור.

לגבי תוסף - אל תוסיף כלום כרגע. תיגש לטסט ככה, רק תחמם טוב טוב את הרכב לפני שאתה מגיע למסלול. אם לא תעבור תחזור לפורום ונדבר על תוספים.

פורסם (נערך)
מניסיון של 10 שנים עם קורולה 2000 (שזה אותו רכב) ככל הנראה מדובר בטרמוסטט תקול.

המד חום אמור להיות יציב על החצי עם או בלי מזגן.

האם ערבוב מסויים של נוזל קירור יכול לגרום לזה?

יש לי פרסטון אדום ונוזל גרמני אדום ביחד, כי נאלצתי להוסיף יום אחד לאחר הרבה זמן. שניהם מים אדומים.

(לא שמתי שווה בשווה, רק הוספתי).

הטרמוסטט באוטו לא מקורי, הוחלף מלפני הרבה שנים, למרות שלא זכור לי למה (בטוח לא התחממות).

שווה לקפוץ למוסכניק שיבדוק?

אגב, אצל חבר באותו אוטו המד חום קופץ ממש מחצי עד למטה הכי קר, אצלי הוא יורד ממש טיפה מהחצי ועולה מדי פעם.

חבר'ה, כשהאוטו חם, איפה לגעת בדיוק, בצינור העליון של הפלאנג' והצינור תחתון ? להשוות את החום ביניהם, נכון?

יש לי קצת זכרונות מהעבודה קצרה במוסך8)

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

נשמע כמו בעיית טרמוסטט קלאסית, גם לחבר שלך מסתבר יש את הבעיה הזאת, תחליף לטרמוסטט יפני איכותי על מנת שהמנוע ימשיך לעבוד תמיד בטמפ' עבודה נורדמלית.

לגבי הערבובים של נוזלי הקירור זה לא יכול לגרום לכך שהרכב מתקרר יתר על מידה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין לי בעיה להחליף.

העניין הוא אם זה זה והעניין הוא מה זה יפני טוב ומזה גרמני טוב שהם לא מקוריים, עדיין אפשר ליפול על משהו לימון.

יש המלצות? כמובן, בהנחה שאני אבדוק את זה לבד\עם מכונאי ונגיע למסקנה שזה זה, חד משמעי.

פורסם

כל טרמוסטט שתקנה יהיה מצויין לך,

עם תמצא טרמוסטט יפני או גרמני זה יהיהה עדיף, אם לא תמצא תתקן מה שתמצא.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...