Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Alex שוב תודה על הרשימה עכשיו היה לי את הזמן להתעמק, אני רואה שזה אתר בריטי. האם האתר אמין? אני לא רואה שמה מוצרים דומים שמוחזקים אצל 'אוטוסטור' (מותגים כאלה ואחרים). האם עוד חברי פורום מזמינים מהאתר שציינת?

תודה לכולם על הפירגון לגבי מראה הרכב. הוא אכן שמור. יש לו שיפשוף קל בטמבון הקדמי ועוד כמה שריטות ופגיעות 'חנייה' מאנשים שאין להם רגש בפתיחת דלתות. זה בהחלט תופעה מעצבנת אבל השלמתי עם הנושא הזה מזמן!

d300- חח באמת שאני לא יודע אם ייושם אוטם על הרכב- התמונות האלה מאותו יום שרכשתי אותו. שזה לפני חודש פלוס מינוס. אכן נראה כאילו עבר ווקס כזה או אחר. :)

אני כן מעוניין לשמר את הצבע ואת הברק ופה אני צריך שוב את עזרתכם. אני מצרף פה 'רשימת קניות' מהחנות אוטוסטור והייתי רוצה לדעת אם אכן המצרכים שאני מסתכל עליהם נחשבים כטובים או כפחות טובים. בכלל אם יש לכם משהו לשנות ברשימה או להוסיף או אולי להסיר אשמח אם תגידו לי.

פלסטלינה כחולה 200 גרם- ראיתי שיש עוד צבעים כמו אדום ושחור, מה ההבדלים? רמת חיתוך אגרסיבי ועדין מה יתאים לי? מה זה לעזאזל נוזל החלקה?

אוטם צבע בקבוק 1 ליטר של מנזרנה- האם שווה להוציא כזה סכום? והאם ליטר יספיק? אולי לבחור בחברה אחרת כמו 'כימיקל גייס'?

ווקס משחה- מה ההבדל בין משחה לנוזלי? מה מומלץ? (לא ידעתי שווקס מסוגל להגיע למחיר של כמה אלפים!)

שמפו לרכב- הלכתי לפי ההמלצה שלך Alex.

אפליקטור לווקס- חח מה?!

מגבות? כפפות? כאן כבר הלכתי לאיבוד.. כ"כ הרבה סוגי מגבות מישהו שיכול לתת מזמנו לעשות קצת סדר?

הרגע הבנתי לאיזה עולם חדש נכנסתי, אני חושש שזה אולי קצת גדול עלי.

אם תוכלו לעזור לי ולתרום מהידע שלכם אתם תעשו לי את השבוע! תודה מראש ומתנצל על כל השאלות קיטבג האלה :)

פורד פוקוס 2004 | מיצובישי לנסר ספורט 2009 | סוזוקי אלטו 2010

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכוונה הכנתי לך רשימה, בכדי לחסוך לך השוואות מחירים וכאב ראש.

אתה לא צריך גם ווקס וגם אוטם צבע.

אם אתה לא רוצה לחסוך 50₪ תקנה מנזרנה חצי ליטר.

כל יישום זה 20 מיל, זה יספיק לך לנצח.

לגבי המטליות באוטוסטור הם יקרות מאוד.

אתה יכול לקנות את המטליות שבתמונה או לקנות 5 מגבות ירוקות אצל הקוריאני ב 90 וקצת ₪. תעשה חיפוש בפורם top korea.

האפליקטור שבחרת יקר מאוד, תלך על האדום ב25₪ או על מה שבתמונה.

לגבי הפלסטלינה גם יקר נורא אבל אם בא לך תקנה אותה דרגה בינונית, לפלסטלינה אתה צריך נוזל החלקה, onr כמו בתמונה, בארץ אפשר גם לקנות אבל תצטרך לשלם משלוח 30 שקל מהרקולס פה בפורם.

לגבי המגבת uber, מוצר חובה לכל רכב לפי דעות רוב חברי הפורם דייטלינג.

פורסם (נערך)

הרכב נראה לגמרי שמור חיצונית, אהבתי מאוד, איזו שנה? 2010?

לגבי שאר השאלות שלך - פלסטלינה עדיף שתקנה מחו"ל את הכפפה FARECLA יש אפילו באיביי, היא תהיה מעולה ועדיפה פי כמה מונים מהפלסטלינה העתיקה.

אוטם צבע אולי תוכל לקנות מחבר פורום כדי לנסות קודם אבל בלי שום קשר ה MANZERNA מעולה.

ווקס משחה זה פשוט ווקס רך, לשימוש בספוג אפליקטור פשוט וקל למריחה / הורדה (רק לא לשכוח לא למרוח ווקס או פלסטלינה אף פעם בשמש ישירה / חום)

שמפו לרכב אפשר גם את הסיטרוס מאותה חברה, הוא יותר חזק לניקוי (ובדלול גבוה גם יסיר ווקס)

מגבות וכפפות..אלו השאלות הכי חשובות

כפפות - הירוקה של CARPLAN תהיה מעולה לשטיפה ושיטת 2 הדליים (דלי מים ודלי עם סבון)

מגבות זה עולם שלא נגמר, יש סיבים ארוכים וקצרים - אני כמעט ולא מוצא את ההבדל ביניהן מלבד שהסיב הארוך יותר רך למגע על פח הרכב וטובות מאוד להסרה של ווקס, סיב קצר יותר נוח לשימוש עם תרסיסים שונים לשימור הווקס הקיים על הרכב כגון קוויק דיטיילרים.

אישית אני משתמש לרוב בקצר ובמגבות הירוקות של הקוריאני - הכי נוחות ואיכותיות מאוד לשימוש עם כל ספריי.

סיבים ארוכים ממליץ על המגבות 1100 GSM של הקוריאני, רכות ביותר וטובות להסרה של ווקס כמו שכתבתי למעלה / או לשימוש עם ספריי ווקס כגון optimum car wax

נ.ב D300 - לא הייתי ממליץ לו בכלל על הגלייז הנ"ל, בזבוז כסף ומנסיון, ובעיקר מתאים לצבעים כהים.

אם אתה רוצה גלייז אמיתי להסתיר שריטות עדינות ולהבליט מאוד את הצבע - רק SRP, וגם שם המחיר יהיה זול יותר למוצר איכותי יותר עם כל הכבוד ל CG.

נ.ב 2 - אם כבר מטליות

5pcs of Microfiber QD Drying Buffing Detailing Cleaning Towel from Atop Korea | eBay

נ.ב 3 - כפפת פלסטלינה שתהיה הכי טובה ממה שהומלץ עד כה וזולה פי 2.

Farecla G3 Pro Body Prep Clay Mitt Car Bodywork Detailing Mitt 7191 | eBay

נ.ב 4 - מטליות להסרת ווקס / מריחת ספריי וקס

C5510 4pcs Microfiber Super Plush Polishing Buffing Towel 2 Layered Korea | eBay

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ד''א השוואת מחירים עם חו''ל כולל משלוח.

נכון שיש פה בארץ מוצרים שהם במחיר המוצרים שבחו''ל אבל הרוב הגדול יותר יקר בהרבה.

3c9dd14633ea689a5e4640c23dbb5cfe.jpgb83f0deb579a45708874412543ac21f4.jpg

298₪ לאותם מוצרים.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

אתם תותחים! תודה על התשובות המפורטות והכוונה לעזור!

עיינתי בכל מה שפרסמתם. הגעתי למסקנה לקנות את החומרים פה בארץ למרות קפיצת המחיר. אני מעוניין להזדרז עם העבודה ולהתחיל עם הסיפור הזה כבר בשבת בבוקר. לא מתחשק לי לחכות מעל לחודש בשביל כמה מגבות ושזה מה שידחה לי את תהליך העבודה. כנראה שכן אזמין מהקוריאני בכל זאת כדי שיהיה לי לפעם ההבאה כשארצה לעשות עבודה דומה.

2015-07-14 09.04.15.jpg

האם החומר החלקה שבחרתי מיותר? בחישוב גס הוא יוצא כמעט באותו מחיר של ONR במידה ואני מזמין מ'הרקולס' לא שאני מכיר אותו ואת המחיר שהוא מבקש על החומר אבל כמה שקלים לפה או לשם לא יעשו אותי עשיר.

שוב תודה Alex על הזמן שהשקעת בלהציג פה השוואת מחירים בין הארץ לחו"ל. אכן מחירים אטרקטיביים אבל זמני

המשלוח קצת מעיקים עלי כרגע- לכן אני מעדיף לעשות קנייה ראשונית מחנויות פה בארץ ולדעת להתארגן בהתאם

לפעם ההבאה שאצטרך את החומרים הנ"ל.

תודה liav12 על הרצון הטוב שלך לעזור, הרכב עלה לכביש ב2010, עין חדה יש לך! :)

מעריך את ההסברים ואת הפירוט בנוסף ללינקים שצירפת לקוריאני ולכפפת הפלסטלינה. שוב נכנס פה זמני המשלוח

ולכן אני מעדיף לקנות את הפלסטלינה 'הישנה' ולדעת שאקבל אותה בזמן עד יום שבת הקרוב (אני מקווה!).

תודה על הפירוט המעמיק בנושא המגבות, על הסיבים ועל טיפים כללים שהוספת בהודעה.

d300 שוב תודה גם על הרשימה, וגם על הרצון לעזור לי בנושא יישום האוטם! עיינתי ברשימה שצירפת ביחד עם הרשימה של Alex ובחרתי את המוצרים ע"י הרשימות שלכם- אם יש לכם משהו שנראה לכם מיותר, או משהו ששכחתי להוסיף אני אשמח אם תציינו זאת. אגב, אני שוקל ברצינות את ההצעה שלך בנוגע לעזרה שלך באוטם צבע- אני כרגע מתגורר בבאר שבע אבל נמצא גם באזור חולון די הרבה. אם אתה נמצא ב'קו' הזה אשמח להגיע אליך.

מה שחסר לי כרגע זה רק עיניין המגבות. אני כן מתכוון להזמין מהקוריאני אבל אני רוצה שיהיה לי משהו זמין ביד ליום

שאבחר לעשות את העבודה. אז אם תוכלו לתת לי מוצרים שאצטרך לפי החנות אוטוסטור זה יהיה מצויין.

כמה שאלות שרציתי לשאול, סדר העבודה יהיה שטיפת הרכב עם מים, ניגוב הרכב עם מגבת (מחכה לטיפ בנוגע לבחירת המגבת) ושטיפה חוזרת עם שמפו למען שטיפה יסודית יותר ושוב ניגוב הרכב, האם גם להתהליך הזה צריך מגבת מסויימת? או שמגבת אחת תספיק במקרה הזה?- אחרי הייבוש, שלב הפלסטלינה- איך אני מבצע את זה?

עובר חלק חלק? או שהכל במכה אחת? איך אני אמור ליישם את החומר על הפח? בעזרת האפליקטור הייעודי, בתנועות מריחה ישרות? לפני זה לדאוג לשים נוזל החלקה על החלק שאני עובד עליו? עם איזה מגבת אני אמור להשתמש להורדת הפלסטלינה?- ולשלב הסופי- האוטם. שוב מגבת מיוחדת? האם גם כאן אנחנו מדברים על חלק חלק או במכה אחת? (יש לי סובלנות אז ככה שאני מעדיף עבודה איטית ואיכותית.) עם מה אני אמור ליישם את האוטם? עוד פד? עוד מגבת? כמה מגבות יש בכל הפרוצדורה הזו חחח.

שוב, המון שאלות קיטבג, בבקשה בלי עצבים! אני נכנס לעולם חדש שמתחיל מאוד לעניין אותי. עד היום ברכבים

שהיו ברשותי לא ראיתי צורך לעבודות כאלה ולכן לא התענייתי. הלכתי שילמתי 30 ש"ח שטיפה חיצונית ושם נגמר

הסיפור מבחינתי. כיום המצב קצת שונה וכן אכפת לי מהצבע של האוטו. אז תסלחו לי מראש על החפירה!

תודה רבה לכל העוזרים מעריך את העזרה שלכם!

פורד פוקוס 2004 | מיצובישי לנסר ספורט 2009 | סוזוקי אלטו 2010

פורסם (נערך)

אני כרגע עסוק, אז אני רק אייעץ בנוגע לעגלת הקניות.

הכפפה יקרה, תלך על קארפלאן ירוקה- יש לי אותה שנה והיא אש!!!

לגבי הפלסטלינה יש לי גם כחולה כזאת, היא לא מספיקה, תקנה רמת חיתוך בינונית.

לגבי הנוזל החלקה אם אתה לא מתכוון לקנות onr, אז עדיף תקנה נוזל דייטלינג של sonax נוזל הברקה סופי, הוא גם מתאים לפלסטלינה.

לגבי האפליקטור, לדעתי יקר, יש מצב יהיה יותר נוח לעבוד, לא יותר מזה.

תוסיף מטלית מיקרופיבר או 2 וזהו.

את שאר המטליות תקנה מהקוריאני.

לגבי המגבת ייבוש כמו שאמרתי מגבת uber , אל תקנה את הממוטה באוטוסטור.

אם אתה רוצה לבינתיים תקנה מגבת וופל עד שתזמין את הuber . המגבת וופל היא על הפנים אבל עדיף מכלום.

ראיתי אצלך גאנטים- אולי אתה תרצה חומר ניקוי לג'אנטים, תתיעץ פה לגבי זה.

וד''א יש קופון לאוטוסטור של 6% תעשה חיפוש בפורם

שחכתי להכניס אותו להשוואה בין המחירים בארץ ובחול.

פורסם (נערך)

*חשוב

לפני שאתה מזמין מהרקולס או מאוטוסטור, תוודא שאתה מקבל את המוצרים עד יום שישי.

הייתי מציע לך לחכות עם הטיפול לרכב, תקנה הכל מחו"ל, רק במגבות/מטליות תחסוך המון כסף.

מגבת סבירה בתור התחלה.

http://www.ebay.com/itm/390764840131?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם

לגבי אופן יישום המוצרים והשטיפה.

תעשה חיפוש בפורם שטיפה בשיטת 2 דלאים.

לגבי הפלסטלינה אתה לא צריך אפליקטור לפלסטלינה, האפליקטור הוא בשביל האוטם צבע. תעשה חיפוש ביוטיוב clay bar.

לגבי אופן יישום האוטם. תחפש ביוטיוב sealent apply on paint by hand או משהו בסגנון.

אם יש לך עוד שאלות אל תהסס לשאול.

פורסם

חברים מה נסגר איתכם וההמלצות על דברים מוזרים?

שימוש ב SONAX BSD כסיכוך לפלסטלינה נשמע כמו בזבוז מוגזם לחומר איכותי ביותר שבכלל משאיר אחריו הגנה, מה שאומר שממש לא מתאים או כדאי במיוחד לאור זאת שאתה צריך לשטוף את הרכב לאחר פלסטלינה ועוד לעבור עם IPA שזהו אלכוהול מדולל על הפח, כדי להכין אותו לווקס!

לפותח שרשור - ONR זה מוצר חובה שצריך להיות אצלך, סמוך עלי. מוצר רב שימושי, גלון או ליטר במיוחד ש 15 מ"ל מספיק לך לליטר של חומר סיכוך לפלסטלינה. 30 מ"ל ל 7 וחצי ליטר מים בתור נוזל שטיפה, או 60 מ"ל לליטר בתור QD. ללא ספק הנוזל הכי טוב שרכשתי וכן אני משתמש בו בלבד לשטיפה של הרכב, כמעט שלא בשמפו אחר.

לדעתי 60 ש"ח על הנוזל סיכוך של כימיקל זה מיותר, בעוד קצת אתה קונה ליטר של נוזל רב תכליתי ONR.

ממליץ לך להמתין בסבלנות, לרכוש מוצרים יעודיים ומתאמים אחרת אתה קונה חלק חומרים יקרים ואיכותיים וחלק לא, אתה לא עושה נכון.

העף נא את הכפפה הלבנה וקח את הירוקה של קאר פלן.

הספוג השחור לווקס של כימיקל גייז הוא מתאים ביותר לווקס או חומרים נוזליים - לא לווקס קשיח, אז כך שלאוטם הוא בסדר גמור אמנם לדעתי מיותר ועדיף לרכוש פדים מיקרופייבר שיותר מועילים בפיזור חומר שהוא נוזלי מאשר ספוג - שסופג את רוב החומר.

ב 100 ש"ח לפלסטלינה תזמין את הכפפה FARECLA! חבל על הכסף שלך חבר, אם זה לא משנה לך אז מה אוכל לומר, תזמין את הפלסטלינה הרגילה רק לא לשכוח, אם נפלה - לפח הזבל, בשום פנים ואופן לא להחזיר על פח הרכב.

נ.ב הכחולה מספיקה בהחלט לרכב שהפח שלו במצב טוב, מעבר לזה רמות פלסטלינה קשות יותר גם יגרמו ליותר סווירלים על הפח.

הממותה מגבת מעולה, גדולה ומגושמת ולכן כבדה כשהיא רטובה (ויבשה), ומצד שני יש לך את UBER בגודל דומה או בגודל קטן יותר, לי יש רכב קטן אני משתמש באובר הקטנה, היא מייבשת את הרכב (לאחר יבוש אתה גם ככה צריך לעבור עם מטלית מיקרופייבר ירוקה + קוויק דיטיילר כדי להוריד את סימני המים שנשארו).

אגב תשובות לכל השאלות הנ"ל יש בחיפוש, אני יודע כי גם אני שאלתי אותן בזמנו (ועדיין מדי פעם שואל)

Opel Adam S 2017

פורסם

לא סתם המלצתי לו על הbsd, אנחנו עומדים מול אדם שרוצה לקנות הכל בבת אחת.

ואני לא מאשים אותו, גם אני הייתי כזה בקניה הראשונה, מטעויות לומדים.

בכל מקרה אם הוא ממש אבל ממש רוצה לקנות חומר סיכוך באוטוסטור, אז רק bsd.

בגלל הכמות היותר גדולה ובגלל שישאר לו להבריק את הרכב ולהתנסות עם החומר..

פורסם (נערך)

WAT?

על מה אתה מדבר חבר? אם כבר טעויות אתה מבלבל את פותח השרשור - אתה אולי מתכוון לחומר סיכוך (מיועד לפלסטלינה, לא נוזל החלקה) של כימיקל גייז.

הסונקס BSD נועד אך ורק לשמש כנוזל הברקה סופי לפח הרכב לאחר פוליש / ווקס וכדי להאריך את חיי ההגנה שמיושמת על הפח כגון ווקס / אוטם, כמו כן דוחה מים במיוחד.

נ.ב גם על מים אומרים שאפשר להשתמש כחומר סיכוך - עדיין לא כדאי

בכל אופן לא ממליץ להשתמש בסונקס כחומר סיכוך

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

בבקשה, שורה אחרונה.

d6f07105805ccf06e4bfeea6b26045d4.jpg

יש בדבריך טעם, אבל הבחור כן רוצה לקנות הכל בבת אחת.

כמו כן, באמת לא כתוב על האריזה של הbsd שהוא משמש לחומר סיכוך.

אבל למה לאוטוסטור להמציא את זה?

וד''א, ניסיתי לדחוף אותו לכיוון הonr.

כנראה הוא לא קרא עליו מספיק.

• תוכן חדש...