Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בסוף החודש מסיים את עבודתי ומעוניין לשבת בבית שבוע.

האופציות הקיימות הן:

1. להצהיר על סיום עבודה ב 30/7 ולקחת שבוע אחרון מחלה, כאשר יום ראשון הוא ללא תשלום (קצת מסריח אבל כשר)

2. להצהיר על סיום עבודה ב 30/7 ולקחת ימי חופש (יש לי מספיק)

3. להצהיר על סיום עבודה ב 23/7 ולפדות את ימי החופשה.

מה האופציה הכי טוב כלכלית?

תודה

פורסם

אם היית עובד שלי ולוקח ימי מחלה הייתי מוציא לך את הנשמה ולא נותן לך שום דבר מעבר למה שהחוק מחייב אותי ועוד דואג שהמעסיק הבא שלך ידע מה הוא הולך לקבל.

אם אתה לוקח ימי חופש אז אתה מקבל את כל ההפרשות על תקופת החופש. מצד שני אם פדית אותו אתה יכול ללכת לחתום בלשכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה לא חייב להוציא עלי את התיסכול שלך:lol:

אני לא רוצה לדפוק אף אחד ורוצה לסיים הכל יפה, יש לי כבר עבודה חדשה כך שלחתום בלשכה זה לא רלוונטי.

רציתי לדעת מבחינה כלכלית מה עדיף, להישאר עוד שבוע ולקחת חופש או לסיים שבוע לפני ולפדות את הימי חופשה?

פורסם

ממש לא מוציא תסכול אלא נותן לך את התמונה מהצד השני כי כפי שאתה יודע גם המעסיק לא תמים ולא חסר אונים ובמלחמה כמו במלחמה כולם יוצאים צולעים.

מדובר רק בשבוע אז ההבדל זניח.

פורסם

חיפשתי מישהו שיתן לי את הפרספקטיבה של הצד השני כי באמת ובתמים אין לי מושג איך המעסיק יקבל את העובדה שאני לוקח שבוע חופש לעומת שבוע מחלה

פורסם

כמעסיק אני רואה עובד שמתחלה כעובד שמנסה לגנוב.

זה לא היום שיוצא מהכיס שלי שזהכסף קטן אלא מה שב"ל משלם שזה כסף של שאר העובדים.

החופש זה סיפור אחר לחלוטין כי זה שלך בכל מקרה ומותר לך לעשות איתו מה שאתה רוצה.

פורסם

הכל תלוי ברמת המיסוי שלך וכמות ימי החופש

קח בחשבון שכאשר אתה פודה חופש בפיטורין / התפטרות , הסכום פטור מב.ל.

לעומת זאת כאשר אתה מנצל את החופש ומקבל שכר עבור זה אתה משלם ביטוח לאומי

מהצד השני , אם אתה נשאר עובד , יש יותר הפרשות סוציאליות (פנסיה , קרן השתלמות וכד')

קח את עלות שבוע העבודה , האם אתה מקבל הפרשות סוציאליות של יותר מ 9.7% , והאם אתה מעוניין לקבל את ההפרש כעת או בפנסיה.

זאת התשובה מבחינה כספית בכל מקרה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...