Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי משתמש בFitness bands

Mech Morphix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מחפש לקנות אחד מהרצועות כושר המגניבות האלו שרואים בזמן האחרון, נראה כמו פיתרון טוב לעקוב אחרי השינה דופק לב, צעדים ריצה וכו' בינתיים מה שהכי הרשים אותי הוא הCHRAGE HR של FITBIT

[video=youtube;DOKE-ZIKljU]

יש עוד המון אופציות חלקן זולות יותר וחלקן יקרות יותר אך אני לא רוצה רצועה ללא מד דופק לב בזמן אמת, עקיבה אוטומטית על נתוני שינה וקלוריות ששרפתי באותו יום.

למי יש ? מי משתמש? על מה ממליצים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי היה פיטביט ישן יותר , היה נחמד סה״כ , ניטור שינה צעדים וכו.

אם יש לך אנדרואיד - הפיטביטים לא רעים , לחבר יש את הצ׳ארג׳ HR והוא אומר שהוא שדרוג רציני לעומת דגמים קודמים.

אם יש לך iPhone , בהחלט הייתי שוקל לחכות לApple watch , היכולות שלו הרבה יותר מתקדמות והוא גם יותר מדויק ויקבל הרבה יותר תמיכה של אפליקציות.

That said - אין לו ניטור שינה (עדיין , כנראה יבנו אפליקציות שיעשו את זה עם WatchOS2) ומדידה מדויקת של אימון (יש לו Fitness app למדידה רציפה של כל המדדים ולא סטטיסטית) קצת אוכלת לו את הבטריה יותר (עד היום - הספיקה לי תמיד ליום שימוש שלם - אבל בחלק מהימים הגעתי אחרי 18 שעות עם 10%)

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי אייפון, ועוד נקודה שהפתיע אותי שהתמחור בארץ לפיטביט ועוד בבאג, יוצא הוגן

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן הוא לא רע לגמרי.

אלא אם יש לך משהו שבדיוק טס מארה״ב באותו זמן - זו אופצייה סבירה ביותר (כמה שאני זוכר - מיבאים בעצמם)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בFITBIT FLEX, בחרתי בו בגלל שהוא הכי בסיס והכי פחות גדול (אני לא עונד שעונים/תכשיטים וכו), החברה עצמה שלחה לי בחינם רצועה גדולה יותר, וככה אני עונד את הצמיד על הרגל. מבחינת נוחות כמובן מאוד בסיסי ונגיש, עובד על טאץ או סנכרון בBT.

הממשק והאפליקציה בטלפון מאוד נוחות וברורות, יש לך אופציה להציד יעדים, אם אתה ממש בעניין תוכל לחשב ולהזין קלוריות וארוחות קבועות ועוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...