Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר חוזרת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אבל קלארקסון היה בטקס פתיחה כלשהו והוא שיחרר כל מיני רמיזות לגבי חזרה בערוץ אחר.

או שלא.

אולי.

:D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה פרק "montage", בעיקר שאריות שצולמו לפני הבלאגן עם קלרקסון, וככל הנראה (כמעט) ללא צילומים בסטודיו.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

מה ש-BBC משחררים זה כמה כתבות שהספיקו לצלם לפני הפירוק. בד"כ הכתבות מצולמות הרבה לפני והאולפן מצולם סמוך למועד השידור.

כרגע BBC מנסים להמשיך את טופגיר עם מנחים חדשים, עדיין אין מידע סופי מי יהיו המנחים למרות ספקולציות ברקע.

ובנוסף, השלישייה שכולנו אוהבים בשקט בשקט עובדים כנראה על תוכנית רכב חדשה שתחליף את טופגיר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הבנתי שנטפליקס לקחה את המושכות ועובדת על תכנית עם השלישייה המקורית. מקווה שלא אתבדה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עם כל הכבוד לגעגועים (שגם לי יש...), אני לא הייתי רוצה לראות שוב מגיש אלים וגזען. בכל מקום עבודה היו מעיפים את מי שאלים כלפי חבריו ועמיתיו לעבודה. קלרקסון הוא בדרן שמגיש תכנית רכב. בתור שכך הוא חייב בכללים אתיים כלפי עמיתיו לעבודה. מזל שהוא יצא רק בפיטורים ולא הושלך לבית סוהר על תקיפה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כולנו בני אדם, לא רובוטים. טעויות עשינו וטעויות נעשה.

אתה חושב שאייל גולן לא יצליח למלא את קיסריה או נוקיה היום?

אני באמת מקווה שהשלושה יצליחו להרים תכנית בידור\רכב ברמה של טופ גיר, למרות שקשה לי להאמין שזה יקרה בלי הצוות ובעיקר התקציב של BBC

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...