Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממה שאני הבנתי החברות בארץ שמשווקות את המוצרים שלהם פנו אליהם בדרישה לבטל את המשלוח למוצרים האלה ספציפי. בגלל שהמחיר כולל המשלוח לארץ הוא הרבה יותר טוב מהמחיר בחנות פה בארץ. במידה ותנסה להזמין מוצר אחר אתה תוכל, האבקות לא ניתן.

רז

פורסם

גם אני נתקלתי בזה ונאלצתי לעבור לבודיבילדינג :(

רציתי להזמין אבקה של דיאמטיז ולא הצלחתי, בחרתי בוואי גולד של אופטימום במקום ולא הייתה בעיה, משהו הזוי.

אם הסיבה היא באמת כפי שאופנע הקאווסקי ציין זו בושה לויטה קוסט, אשלח מייל ואבדוק איתם את הנושא.

בבודיבילדיג הכל יוצא קצת יותר יקר אבל עדיין משתלם שנות אור יותר מהמחיר בארץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אקסודוס רציתי גם לבדוק אנא תעדכן מה הם אמרו. מה עם קריאטין וויטמינים? עדיין אפשר להזמין מהם? עצוב שאני מזמין קריאטין + חטיפי חלבון טעימים ולא מגיע למחיר רק של הקריאטין בארץ

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אכן לא ניתן להזמין יותר DYMATIZE מחול.

מוזמן לפנות בפרטי ותקבל מחיר זול יותר ב10אחוז מבודיבילדינג:arrow:

Boris.K

פורסם

לא ניתן להזמין מויטהקוסט דיינמיטז ומטריקס, לייבואנים בארץ כואב הלב כנראה שהצרכנים מצאו פריצה מלשלם כפול על המוצרים שלהם בארץ...

כרגע את שאר המוצרים אפשר להזמין משם(הזמנתי אתמול דלי של אופטימום וויטמינים) אבל בואו נקווה ששאר היבואנים של יהיו חזירים כמו היבואן של דיינמיטז.

פורסם
אכן לא ניתן להזמין יותר DYMATIZE מחול.

מוזמן לפנות בפרטי ותקבל מחיר זול יותר ב10אחוז מבודיבילדינג:arrow:

עכשיו אתה נזכר?

יאמר לזכות בודי שהיה להם מבצע ממש משתלם של 2+1 על החלבון של ה2 קילו.

אבדוק מולך פעם הבאה ומבטיח לעדכן פה בשירוש כשויטה יענו לי.

פורסם

שאלה של נוב בהזמנות מחו"ל, מה ניתן ומה יכול לעשות בעיה במכס וידרוש אישורים?

אם קונים אבקות וכו' שהן כבר נימכרות בחנויות הגדולות בארץ אז זה כבר לא בעיה?

אבקות חלבון אולי פחות(בגלל הגודל) אבל קריאטין וכו' שעולים הרבה יחסית למשקל יותר מעניין אותי, מה עלי לדעת לפני שאני מזמין בשביל להימנע מכאבי הראש בעת הקבלה?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

העיקר שההזמנה לא תעלה יותר מ75 דולר לפני משלוח, כל עוד לא עברת 75 דולר המכס לא נוגע בך.

פורסם

המכס יעשה לך בעיות רק אם אתה מזמין בכמות מסחרית.

http://www.health.gov.il/Subjects/FoodAndNutrition/food/FoodImport/ImportsNonAnimalFood/Pages/Importer_Registration.aspx

מה זה אומר בתאכלס? אל תזמין שני מוצרים זהים (לדעת המכס שני אבקות מאותו יצרן עם טעם שונה זה אותו מוצר) שמשקלם עולה על 3 קילו.

פורסם

וואלה.. עד שאני כמעט הזמנתי.

המחירים בארץ לכל ההיצע תוספי מזון לספורטאים הם דימיוניים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש חדש? הזמנתי מהם עכשיו קריאטין ויטמינים וחלבון, שום דבר לא של דיימטייז, אולי בני זונות אבל עדיין הכי זולים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

מה אפכת לכם? ON הכי טובים. :twisted:

ובלי קשר לדיון, הגעתי להחלטה, אחרי שימוש של שנתיים, שאני עם אבקות גמרתי.

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

ממש מוזר מה שאתם אומרים.

קיבלתי לפהי שבוע הזמנה מויטה קוסט, אבקה של אופטימום, חטיפי חלבון וPRE, לא ניתקלתי בשום בעיה.

• תוכן חדש...