Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרוקו זה אמנם לא איראן אבל למיטב ידיעתי אין קשרי מסחר ענפים ואין אוניות שמדלגות בין הנמלים של שתי המדינות.

בנוסף, הסנדרו בגירסת האקסס (הדגם הממש ממש זול שלא נמכר בארץ), הוא רכב ערום... הפגושים לא צבועים (פלסטיק שחור), אין רדיו ואין חלונות חשמל שזה נגיד עוד ניחא אבל גם אין מזגן ואין נעילה מרכזית...

פורסם

באנגליה המחיר של הסנדרו סטפווי מתחיל ב 8395 £ והמחיר של הסנדרו הרגילה ב 5995 £.

תחשבו מה המחיר יכול להיות בארץ של הסנדרו.

אין להם במי להתחרות עם הסנדרו, זה זול מדי אז לא מביאים.

Escre1 לפי מה שפרסמו בהתחלה יש יבוא של דאציות ממרוקו ויש יבוא של גרסאות בסיס בלבן אבל הם עומדים בתקן הישראלי של מזגן ועוד כמה תוספות שחייבים לפי החוק.

אייל

פורסם

לפי הנוסחא הקבועה 5995 פאונד אמורים להפוך לבדיוק 59950 ש"ח, לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נשמע די מתבקש שיבואן מקביל ירים את הכפפה וייבא דאצ'יה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
לפי הנוסחא הקבועה 5995 פאונד אמורים להפוך לבדיוק 59950 ש"ח, לא?

הדאצ'יה שנמכרת בארץ ב70,000 שקל עולה בבריטניה 10,200 פאונד (או 61,000 שקל). אני לא מכיר את מערכת המיסוי בבריטניה אבל נראה לי סביר שההפרש היחסית לא היסטרי נובע מהבדלי מיסוי בין המדינות.

בכל אופן, לפי המפתח הזה אפילו הסנדרו הזולה אמורה לעלות כ40,000 שקל...

• תוכן חדש...