Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ללכת למכונת שטיפה בלבד (נכנס ויוצא), אשר תיהיה טובה ולא שורטת. (מיקרופייבר)

אשמח אם תמליצו לי על משהו באיזור המרכז.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אכן, אתה כנראה מדבר על השטיפה האמריקאית עם גילדות.

לא בטוח ב-100% ולא מנקה טוב.

אני משתמש בשטיפה כזאת 1-2 פעמים בשנה כאשר הרכב מטונף ברמות כקדם שטיפה

פורסם
אכן, אתה כנראה מדבר על השטיפה האמריקאית עם גילדות.

לא בטוח ב-100% ולא מנקה טוב.

אני משתמש בשטיפה כזאת 1-2 פעמים בשנה כאשר הרכב מטונף ברמות כקדם שטיפה

אכן ג'ילדות טעות שלי.

אף פעם לא הייתי עם הרכב במכונת שטיפה, והרכב מלוכלך מאוד (מעל חצי שנה ללא שטיפה רצינית - גרניק פה ושם).

יש משהו מומלץ?

אין צורך בחתימה....

פורסם

בהרבה מקומות אפשר שישטפו עם כפפה.

הם לא שוטפים אותה בצורה טובה, אבל אם היא נראת במצב טוב אז עוד אפשר לחיות עם זה. תבקש שיראו לך את הכפפה שהם עובדים איתה, אם נראה לך סביר- בהצלחה.

לשטיפות במכונה אני לא ממליץ ללכת כי זה גם שורט וגם לא מנקה טוב. אם אתה בוחר בכל זאת ללכת אז אין משהו מומלץ במיוחד.

מקומות קצת יותר רציניים זה כמו סויס וקס או המכון שטיפה בתחנת פז במחלף הסירה (נראה לי)- כביש 2 צפון. עובדים עם חומרים של מגווירס ונראה שעושים עבודה סבירה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לבקש המלצה על מכונת שטיפה שלא שורטת זה כמו לבקש המלצה על זונה שתדבר איתך על משמעות החיים (בלי לפגוע בנשים העובדות).

• תוכן חדש...