Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

2 אופציות:

יכול להיות שמדובר בגיין גבוהה מדי, שכתוצאה מזה נשמע עיוות..

ויכול מאוד מאוד להיות גם שכפי שציינו מעלי מדובר באיכות מקור הקובץ, שכן אם היא ירודה נשמעים רעשים המזכירים מאוד עיוות.. תבדוק את זה, בהחלט נשמע הגיוני.

עריכה אחרונה על ידי -Negative-

JL Audio

פורסם

אם כך- יש לוודא שאתה לא מגביר מעל ל75% מהווליום המקסימלי של הרדיו (בדרך כלל מדובר על קצת לפני הנקודת עיוות), ושומע שירים באיכות גבוהה.

כך תבטיח את איכות השמיעה (מעט על חשבון העוצמה), ואת תקינות הרמקול לטווח הארוך!

JL Audio

פורסם

נראה לי שבמכשירים מודרניים מבית טוב, הענין הזה של 75% הוא כבר קצת פאסה.

זכור לי איזה סרטון או שניים מבית סטיב מיד ששם במהלך בדיקות שהוא עושה הוא מגיע

לווליום של 31 או 32 מתוך 35 לפני תחילת העיוות. זה סביב 90%.

בכל אופן, כמו שאמרתי לדעתי הנקודה במקרה זה, היא מקור קבצים לא איכותי.

נמתין לעדכון פותה"ש.

פורסם (נערך)
נראה לי שבמכשירים מודרניים מבית טוב, הענין הזה של 75% הוא כבר קצת פאסה.

זכור לי איזה סרטון או שניים מבית סטיב מיד ששם במהלך בדיקות שהוא עושה הוא מגיע

לווליום של 31 או 32 מתוך 35 לפני תחילת העיוות. זה סביב 90%.

בכל אופן, כמו שאמרתי לדעתי הנקודה במקרה זה, היא מקור קבצים לא איכותי.

נמתין לעדכון פותה"ש.

לגבי הבעיה הראשונה אני אנסה להוריד לדיסק און קי שיר באיכות יותר גבוהה ויעדכן .

הבעיה השניה מה שמוזר שעם הרמקולים המקוריים של הרכב היא לא קרתה ועכשיו עם הקומפוננט החדש יש בטונים גבוהים יחסית מן צליל צורם ברקע אבל כמעט ולא מבחינים בו , אבל ככל שמגבירים את הווליום גם הוא גדל , ממש מוזר ..

עוד משהו שלא ציינתי שהמקור של העיוותים זה בטוויטרים ולא ברמקולים למטה הרגילים ..

יכול להיות שצריך לשנות הגדרות ברדיו ? כי שיניתי את הכיוונים של הטונים ..

קומפוננט JBL650C אם זה משנה ..

אם יש פיתרון זה יעזור מאוד תודה רבהhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?40880-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%95%D7%90%D7%95-%D7%A0%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D!&p=1011959&viewfull=1#post1011959 :)

עריכה אחרונה על ידי Avi David
פורסם

צלילים גבוהים הם כיווניים יותר.

מעצם כך שכעת יש סט קומפוננט והטוויטרים מותקנים בגובה האוזניים, אותם צלילים גבוהים נשמעים ברורים יותר.

וזה מעבר לענין היענות התדרים הטובה יותר של הקומפוננט על פני רמקול פול ריינג' שבטח היה קיים קודם.

אם הטוויטרים הותקנו על גבי הדשבורד/קורות ולא מאחורי פלסטיקה, תוכל לנסות לכוון אותם OFF-AXIS, כלומר שלא יפנו ישירות לכיוונך, אלא לכיוון השמשה לדוגמה.

לא כל הרמקולים נולדו כשווים. לכל אחד יש אופי צליל שונה ולכן מומלץ לרוב להקשיב לסט לפני שרוכשים אותו.

הכוונה היא כמו שאמרתי - חדים.

פורסם
צלילים גבוהים הם כיווניים יותר.

מעצם כך שכעת יש סט קומפוננט והטוויטרים מותקנים בגובה האוזניים, אותם צלילים גבוהים נשמעים ברורים יותר.

וזה מעבר לענין היענות התדרים הטובה יותר של הקומפוננט על פני רמקול פול ריינג' שבטח היה קיים קודם.

אם הטוויטרים הותקנו על גבי הדשבורד/קורות ולא מאחורי פלסטיקה, תוכל לנסות לכוון אותם OFF-AXIS, כלומר שלא יפנו ישירות לכיוונך, אלא לכיוון השמשה לדוגמה.

לא כל הרמקולים נולדו כשווים. לכל אחד יש אופי צליל שונה ולכן מומלץ לרוב להקשיב לסט לפני שרוכשים אותו.

הכוונה היא כמו שאמרתי - חדים.

תאמת בהתחלה הם לא היו צורמים אבל אחרי ששיחקתי קצת עם האקווזילר הכל התחיל , יכול להיות שזה קשור ?

1. images?q=tbn:ANd9GcQr38TgDHanWAooWmUhebvb6TAAiKDQBdzA92uQ847akkk43V72
    הטוויטר זה כמו פה בדלת אפשר לעשות מה שאמרת ?

פורסם

כן, יכול להיות.

אם הרמת באיקוולייזר את העוצמה של הצלילים הגבוהים אז מן הסתם שהם יהיו בולטים יותר.

אבל כמובן שאין בכך לשלול מקור אחר לסוגיה, בעיקר מאחר שציינת שבחלק מהשירים זה בסדר.

אתה מתכוון בתוך המשולשים?

לא, אין יותר מדי מה לעשות עם זה לדעתי.

אבל זה גם לא און-אקסיס לגמרי.

פורסם
כן, יכול להיות.

אם הרמת באיקוולייזר את העוצמה של הצלילים הגבוהים אז מן הסתם שהם יהיו בולטים יותר.

אבל כמובן שאין בכך לשלול מקור אחר לסוגיה, בעיקר מאחר שציינת שבחלק מהשירים זה בסדר.

אתה מתכוון בתוך המשולשים?

לא, אין יותר מדי מה לעשות עם זה לדעתי.

אבל זה גם לא און-אקסיס לגמרי.

אני שומע מזרחית וזה נמצא על "ROCK" , אתה יודע אולי אם זה מבליט צלילים גבוהים ? אם כן מה מומלץ לדעתך ?

ותודה רבה גבר ..

פורסם

אני לא יודע מה ההגדרה של זה במכשיר אצלך (פיליפס CEM210 כן?), אבל בחיפוש בתמונות גוגל, הוא מוציא דוגמאות שאכן מראות הגברה של תדרים נמוכים וגבוהים כמו כאן למשל:

eq.jpg

לדעתי, תעביר אותו ל-USER ואז תשחק עם ה-TRE וה-BAS לפי טעמך האישי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...