Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נדמה רק לי או שהתופעה מחמירה?

המשאיות הללו, שתיאורטית כיסוי בד שלא תמיד משוך עד הסוף אמור להפריד בין החול והחצץ מלעוף על הרכבים שמאחוריו פשוט מעיפות בכל קפיצה כמות יפה של חול וחצץ.

לי אישית אבן קטנה שעפה לשמשה ממקרה כזה גרמה לסדק באחד הרכבים הקודמים.

העניין הוא שרוב האבנים עפות במרווח שיש בין הדלת האחורית לדופן התחתונה.

אין איזה תקן או אכיפה לדברים האלו?!

פורסם

סביר להניח שיש תקן, המטען אמור להיות מקובע בצורה כזאת שלא יוכל לזוז/לעוף, אבל בארץ הכול פרוץ והכול "חוקי". :?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בנשיאת מטען בתפזורת אמורים לכסות את המטען כך שבוודאות לא יעוף כלום מהארגז (אפילו חול).

בפועל כמובן, רוב הכיסוים נקרעים ולא מתוקנים, הארגז עצמ נדפק ומאבד מהאטימה שלו, או שהנהג עצמו לא טורח לגלגל את הכיסוי, בכל מקרה אין אכיפה.

בעמוד ענן חלקתי נסיעה עם קצין שבאזרחות הוא שוטר, והוא ראה משאית פתוחה שעפו ממנה קצת גרגירי חצץ והוא אמר לי "יש לו מזל שאני לא עוצר אותו וקונס אותו".

פורסם

אני נסעתי מאחורי מערבל בטון ,מלא טיפות של בטון עפו לי על הרכב לא יכולתי להתחמק(כביש דו סיטרי).

ישר שהגעתי לבית העברתי סמרטוט לח אבל זה כבר לא הועיל ,למזלי זה נראה כמו נצנצים מטאלי אז השארתי :roll:

פורסם

המטען אף פעם לא עף מהארגז אלא מהחריץ שבין הדלת האחורית לרצפת הנגרר. לעיתים, דווקא לאחר פריקה, המשאית מבצעת הייבר והמון חצץ נופל על הבקליות והטמבון, ועף לכביש בזמן קפיצות במהלך נסיעה. למי שיש מצלמה ברכב, יכול גם להגיש תלונה במשטרה וגם לתבוע את הביטוח של המשאית.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לי קרה מקרה נדיר עוד יותר, אמבולנס שטס לו על הכביש (כולל הפעלת אמצעי החירום) ועקף אותי,

אחד הצמיגים שלו העיף עליי אבן קטנה שהייתה על הכביש! נשאר סימן בשמשה אך למזלי ללא סדק.

• תוכן חדש...