Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן חמצן 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

היום בפעם השניה מזה חודשיים נדלקה לי נורת ה CHECK ENGINE . בפעם הראשונה הבעיה הייתה בקריאת הנתונים מחיישן החמצן. לאחר יומיים התקלה נעלמה - ואתמול חזרה. האם זה אומר שהזמן להחליף את חיישן הלמדה? כמו כן, האם אפשר להזמין את זה מ EBAY? ( הבנתי שהמחירים בארץ שערוריתיים...)

התקלה : "אין פעילות במעגל של חיישן חמצן 1 בצד שמאל"

התקלה בפעם הקודמת : "intermittent fault. upstream oxygensensor signal"

תודה,

דניאל

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

שלב ראשון, בטל את התקע-שקע של החיישן חמצן (תקע ירוק).

חבר את החוטים באמצעות מחברי לחיצה. אפס תקלות ובדוק אם התקלה חוזרת.

רק אם היא חוזרת, תחליף את החיישן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נסה למצוא קוד שגיאה, כחה נוכל לעזור לך יותר, לפי מה שרשמתה אני יכל לשאר שמחשב ניהול לא רואה את החיבור בינו לבין החיישן או לא אוהב את הפלט שלו.

יכל להיות החיישן דפוק או יכל להיות החיבור לא טוב.

עיקרונית מה שצריך לבדוק זה את הפלט שלו:

תתחבר למחשב מנוע אם סורק, תכנס לנתונים של חיישן חמצן 1 בזמן אמת ותיבנה גרף כפונקציה של הזמן: אתה צריך לקבל גרף פרבולה עולה ויורד מ 0.2v-0.83v (בסל''ד סרק ומנוע טמפ' עבודה).

דרך שניה אם רב מדד:

חבר את רב מדד לחוטי הפלט (מידע) ותמדוד את המטח שהוא מייצר, אם המתח יקפוץ מ0.2 ל0.8v וחזרה אז תקין אם לא אז לא תקין (בסל''ד סרק ומנוע טמפ' עבודה).

חבר את רב מדד לחוטי החימום ותמדוד את ההתנגדות שלהם אם היא בין 6-16 אום, תקין (הבדיקה אם מנוע סגור וחיבור חיישן מנותק).

דרך שלישיות:

תוציא את החיישן, חמם בעזרת גז (גז רגיל פרופאן) ותמדוד את המטח שבחוטי הפלט (מידע) אם זה בסביבות 0.75-0.88v בזמן שאתה מחמם את החיישן והוא בלהבה אז החיישן תקין.

פורסם
האם אפשר לאפס תקלות דרך הרכיב של ENGIE?

תן קוד תקלה מדוייק... ואני אעזור לך.

בפיג'ו בדגם הזה, נדיר שיש תקלה עם החיישן חמצן. אופיני יותר שיש תקלה בחיווט בין החיישן חמצן לקונקטור.

פתח את הקונקטור, שים ספריי מגעים, תחזיר חזרה.

לפני שאתה עושה את כל זה, תפרק את החיישן , תוודא שהכל בסדר מבחינת חיווט.

פורסם

עדכון חברים.

אז היום בדקתי את החוטים המובילים לחיישן והכל נראה תקין, אך כשהנעתי פתאום הרכב החל לגמגם ולהישמע כאילו עובד על 3 צילינדרים. חמש שניות של העלאת סלד סידרו את העניין. באבחון תקלות אכן התברר שהייתה תקלה ביצירת ניצוץ בצילינדר מס 3. זו הפעם השנייה שאני מקבל את רצף ההתרחשויות האלו ( הנורה ואז ההתנעה הבעייתית ). בפעם הקודמת הכל נעלם כלא היה. האם לדעתכם יש קשר בין הדברים?

פורסם

יש קשר ברור ביותר בין זיוף, לתקלת חיישן חמצן. במיוחד אם אתם התקלות מופיעות במקביל. פתח מכסה שסתומים, בדוק אם יש שמן בפלאגים, תבדוק מהיכן מגיע הזיוף שלך, ומתי הוא מופיע. כנראה שזה פיתרון לשתי התקלות שלך. פתח את המחשב, ותראה אם הוא נופל על random misfire vb או לפעמים הוא נותן לך את הצלינדר הבעייתי. תעדכן

פורסם (נערך)

מה המשמעות של שמן בפלאגים? כמה הנזק? האם זה מסובך לטיפול?

ברק לדבריך, אכן יש את התקלה שציינת: considerable combustion misfiring on cylinder no 3"

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם (נערך)
מה המשמעות של שמן בפלאגים? כמה הנזק? האם זה מסובך לטיפול?

ברק לדבריך, אכן יש את התקלה שציינת: considerable combustion misfiring on cylinder no 3"

תוציא את הכויל, תראה אם יש שם שמן. הרבה פעמים נוזל בגלל אטם מכסה שסתומים בלוי. יש סיכוי קטן שהתקלה גם יכולה להיות הכויל עצמו אבל יש מספר בדיקות לפני החלפתיו.בקיצור התקלה שלך היא לא חיישן חמצן, אלא משהו אחר שקשור בהצתה. אתה צריך לבדוק מאיפה זה בא. המחשב נותן לך רמז ואומר לך להתמקד במספר 3. עכשיו אתה צריך לראות מדוע יש לך זיוף.

בגדול הייתי מתחיל לבדוק את התאים של הצלינדרים, תחת הכויל. לאחר מכן הייתי בודק את הכויל בעזרת כויל משומש, וגם במקרה קיצון הייתי בודק את מזרק מספר 3. אבל לפני שממהרים להחליט, חשוב לבדוק צעד צעד ולהמשיך להגיב כאן על התוצאות

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

בקצרה זה עלול להשפיע ככה.

אם זה קורה לעיתים קרובות זה מסוכן, כי אין לך תאוצה.

במשך הזמן הרחוק זה עלול לדפוק ממיר קטליטי. עלול להשפיע על תצרוכת דלק, סחיבה, תאוצת הרכב, וגם תערובת עשירה.

זה הסימפטומים של התקלה שלך. אם לא יהיה לך את הכל, יהיה לך לפחות חלק מהדברים.

פורסם

טוב חברים עדכונים :

אז היום בעזרתו של יגאל מ"כנופיית הטיפולים השוטפים" נבדקו הפלאגים ולשמחתנו לא נמצאו שאריות שמן ( מה גם שכנראה בגלל מבנה המנוע לא אפשרי ששמן ינזל לתוך הפלאגים ( vive la france ! ).

לאחר מכן עקבנו אחרי החיווט של החיישן והכל נמצא תקין. לא הוצאנו ובדקנו אותו מכיוון שלא היה בידנו את המכשור המתאים ( מפתח בזוית ).

בכל מקרה בעזרתו של יגאל גם הוחלף פילטר שמן ושמן מנוע ועכשיו הוא נושם לרווחה.

יחד עם זאת נורת ה CHACK ENGINE כבתה והכל חזר לקדמותו. ניצלנו את בדיקת הפלאגים עם מנת לנקות אותם.

למישהו יש קצה חוט מה קרה? יש לי הרגשה שהנורה עדיין לא אמרה את המילה האחרונה...

• תוכן חדש...