Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להוסיף מים למדורה ולציין שהבחור גם כתב "שגיאה" עם... שגיאה?

חג שמח ;)

חשבתם שאולי בחור פשוט אינו יליד ארץ ועברית אינה שגורה בפיו כשפת אם? יש הבדל בין לתקן ולבין להגיד לבן אדם שהוא בור. בסופו של דבר זה פורום רכב ולא האקדמיה ללשון.

ותוכנה משנה הרבה דברים כמו שינוי בתערובת דלק/אוויר, תזמוני הצתה ועוד. לכן גם קיים שיפור במנועים אטמוספריים מאוד מינורי, כאשר באם השינוי היה רק בגדישה אזי במנוע אטמוספרי כלל לא היה שינוי והוא קיים, פשוט ברכב גודש השינוי מורגש הרבה יותר.

פורסם

אכן אני לא יליד הארץ ועברית היא אינה שפת האם שלי , יחד עם זאת אני משתדל לא לעשות שגיאות , נכון לפעמים זה קורה.

אבל בור ? באמת ? אני מוכן להשוות רמות השכלה ולהוכיח שאני בטוח לא הבור כאן.

2017 Type R

פורסם
חשבתם שאולי בחור פשוט אינו יליד ארץ ועברית אינה שגורה בפיו כשפת אם? יש הבדל בין לתקן ולבין להגיד לבן אדם שהוא בור. בסופו של דבר זה פורום רכב ולא האקדמיה ללשון.

.

הראה לי היכן כתבתי כי הבחור הינו בור?

אם עברית אינה שפתך הראשונה אז כל הכבוד על הכתיבה אבל אני לא רואה בעיה לתקן אותו באוירה טובה

ושוב,

חג שמח

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אכן אני לא יליד הארץ ועברית היא אינה שפת האם שלי , יחד עם זאת אני משתדל לא לעשות שגיאות , נכון לפעמים זה קורה.

אבל בור ? באמת ? אני מוכן להשוות רמות השכלה ולהוכיח שאני בטוח לא הבור כאן.

למעט תגובה אחת שאמרה 'בור' איש לא התבטא ולא חושב ככה,

מן הסתם אנשים בוגרים לא שופטים אדם אחר ברוב המצבים בחיים, בטח לא בכתיב.

מה שכן, שופטים תמיד אדם שמעיד על עצמו שהוא שופט אחרים לחומרה- למשל -

אם היית אומר מדגש טורבו בשיחה איתי הייתי צוחק לעצמי בלב וחושב שאתה נבער ובור.

זה מקרה בו אדם מעיד על בורותו בעצם השיפוט שהוא עורך, אז זה בסדר שחושבים שהוא בור, וכן

נ.ב. : אני תמיד שמח כשמתקנים אותי, גם אם לא באותו זמן :-D כי הכי גרוע זה לצאת טמבל בדברייך.

אז לתשומת לבך, ולבקשתך, אם אתה מעל גיל 12, יצאת טמבל.

The first one to get angry loses

פורסם

בהזדמנות אני אקנה לכם קובע טמבל.

סתם נטפלים לסביב ולא לעיקר - למדו לצחוק על עצמכם ולפרגן בכייף.

יש בעיה בכתיבה, מודיעים בצורה מכובדת בהודעה פרטית, ותמיד המנהלים מאשרים תיקון.

אז יאללה לנושא הדיון - תשובה 2 של Chundrik נכונה .

ובשימוש חכם וטיפול ברכב בזמן , אין כל בעיה ברכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...