Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי לנסר 2009 הדור החדש (מנוע 1500) דגם INVITE

לאחרונה כשאני נהגתי ברכב מידי פעם בצג שרואים דלק קמ וכו' זה היה מתחלף SERVICE REQUIRED עד שלוחצים לחיצה ארוכה על הכפתור INFO וזה חוזר לעצמו וכל פעם בכל נהיגה זה מופיע וזה ממש מעצבן , לאחרונה שאבא שלי התחיל לנהוג ברכב זה פשוט כל הזמן על מצב SERVICE REQUIRED ושלוחצים על INFO הוא חוזר שוב ל-SERVICE REQUIRED לאחר כמה שניות.

זה בלתי נסבל , נכון שיש את כפתור ה-ASC OFF ניסתי לכבות אותו גם בתחילת נסיעה לפני שהצג הזה מופיע (לחיצה ארוכה עליו) הוא כותב ASC OFF) וזה שוב מופיע , גם כאשר אני לא מכבה אותו

יש למישהו כאן אולי לדעת למה זה קשור ? צמיגים ? בלמים ? האם זה יכול להיות קשור לזה?

או שזה דווקא תקלה תכנית חיישן/או בעיה אחרת.

הצמיגים שלי ברכב האחוריים שחוקים קצת וארבעתם צמיגים סינים מעפנים.

תמונות

מצב רגיל שהרכב צריך להראות

http://srv2.jpg.co.il/9/5518547cf34e2.jpg

5518547cf34e2.jpg

מצב SEVICE REQUIRED שכל פעם מופיע

http://srv2.jpg.co.il/1/551854693f8c5.jpg

551854693f8c5.jpg

תודה לכל העוזרים :)

פורסם

ההודעה הזאת אומרת שהרכב גמע מספר קילומטרים שמחייב טיפול במוסך, או שחלפו מספר הימים שמוגדר בין טיפול לטיפול.

אם הרכב עבר טיפול לאחרונה, יתכן שבמוסך שכחו לאפס את המחשב ולכן הוא מודיע שנדרש טיפול.

סיבה נוספת אפשרית להודעה זו היא שקיימת בעיה בתיבת ההילוכים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

האמת שגם לי הופיעה האזהרה הזו אבל עם ציור שונה והאוטו לא מעביר הילוכים כמו שצריך זה נראה כאילו הוא נתקע , יש לי מיצובישי לנסר 2010 (1500) עשתה משהו כמו 187000 ק"מ.

הייתי במוסך והחליפו לי איזה חיישן שם והבעיה נפתרה למשהו כמו שבוע וחצי ועכשיו עוד פעם חזרה.

אם יש מישהו שיוכל לעזור לי מה הבעיה בדיוק אני אשמח.

תודה רבה

IMG_20150812_061250.jpg

פורסם

זה אומר שהרכב צריך לעשות טיפול, אם עשית ולא איפסו אז אני יגיד לך איך מאפסים, אבל אתה צריך לעקוב אחרי טיפולים, ברכב הזה כל 20 אלף.

תכבה את האוטו, מפתח בסוויץ אבל כבוי, תלחץ על info עד שיופיע לך תאריך, או חריגה של קילומטרז, ואז תלחץ עוד פעם על info אבל לחיצה ארוכה, ואז תלחץ עוד פעם על info. ואז יעלם לך ההתראה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
קודם כל ממש תודה

אבל הנורה עם הסימן של המנוע לא נכבתה? צריך לעשות את זה במוסך?

זה נורת בדוק מנוע

נסה לאפס את זה תנתק את המצבר ל-2-3 דקות - תחזיר תניע אם עדיין דולק

תלך למוסך שיחברו למחשב ויראו מאיפה זה נובע

אצלי בכל מקרה במיצובישי (שכבר לא שלי) היה בעיית ברקסים החלפתי והכל יסתדר

• תוכן חדש...