Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה של פרארי בירושלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביטה בלב.

אז כמה עולה רדיאטור ל458?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהכרות עם הבעלים, אני מעריך שלא התחרה איתה, אבל מניח שכשיש לך פרארי אז קשה לנהוג ביום יום כל הזמן במונוטוניות ובנינוחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם יש חלקים תחליפיים זולים מסין למכוניות אקזוטיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי המשפט השני, השוטרים הספציפיים האלה לא אמורים להתעסק עם רכב שחונה במקום אסור (יס"מניקים).

צודק. אבל מנסיוני האישי, זוג משועמם כזה, נתן לי תחושה שהוא מחפש אותי. קלטו מכונית קצת שונה וניסו לגרור אותי למצב שבו אצטרך להסביר עצמי. נצמדו, חסמו, עברו מסלול איתי, למרות שהיו לפני. מהמבטים שלהם הבנתי ש"מצאתי חן" בעינהם. האטתי במסלול הימני ושברתי אותם. שיתקדמו לאומלל אחר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה צודק, אני מכיר את מה שתיארת ובאמת יש להם את הקטע הזה, חלק נובע מזה שהם קצת שיכורים מהתפקיד שלהם אבל זה בעיקר בגלל שזה באמת חלק מרכזי בעבודה שלהם, לאתר חשודים.

זה לא אומר שאתה חשוד אבל כשהם מבחינים במישהו שנותן להם יותר מדי תשומת לב זה מדליק להם נורות.

בפן הבטחוני יש לי אליהם המון הערכה, הם היו תמיד הראשונים להגיב בכל אירוע.

אבל סטינו מהנושא אז נחזור אליו, מאוד מסקרן אותי למה כולם חמים על הג’אנטים של הפרארי, זה לא שהרכב הושבת , הם גם ככה לא יתאימו לרוב הרכבים מבחינת מידה ואופסט ולמען האמת זה לא שהם כאלה מיוחדים\יפים.

בקיצור, אפשר להרגע, הרכב לחלוטין נראה בר תיקון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה אומר את זה כאילו לבעלי ׳הונדה סיוויק קופה׳ אכפת מדברים שוליים כמו אופסט...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כן, בהחלט.

מדובר בפרארי שפגעה בריינג' רובר ועשתה תאונה...:roll:

כל החלק שם על בריחה מהזירה, הודעה שהרכב נגנב ושאר בולשיט הוא לא פחות ממופרך.

כולה תאונה (בין אם כחלק מתחרות או לא, ממש לא רלוונטי).

אני חושב שזו כבר הפרארי החמישית או השישית שעוברת בישראל תאונה לא קלה.

בכלל, למי שמצוי בפרטים, החצי שנה האחרונה פשוט קטלנית למיטב רכבי הספורט/ על שעל כבישי ארצנו.

זה רק מקומם עוד יותר כי המדינה הזאת לא משכילה להבין את החשיבות של מסלול סטרילי לטובת נהגים ומכוניות שרוצים לתת גז.

פורסם

גם על המסלול הן מתרסקות באותו קצב, רק בצורה יותר בטיחותית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש אפילו יונדאי קופה עם סמלים של פרארי, ללא ספר יש בארץ אנשים הזויים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם בהזויים עסקינן, אני מכיר באופן אישי בחור עם פיאט קופה ששם עליה סמלים של פרארי כי מבחינתו מדובר ב"בייבי פרארי"... :roll:

ולעניין הפרארי המרוסקת, מישהו יכול להסביר איך ריינג' רובר מתחרה בפרארי? הן לא באותה ליגה בכלל.

• תוכן חדש...