Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה של פרארי בירושלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע גם פיל וצ'יטה לא באותה ליגה. אבל אם פיל דופק ברקס והצ'יטה לא שם לב ונכנס בו מאחורה - הפיל מנצח.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או, כאן כבר צריך כנראה להחליף משל. שמעת על הארנבת והצב...? אז כזה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
תשמע גם פיל וצ'יטה לא באותה ליגה. אבל אם פיל דופק ברקס והצ'יטה לא שם לב ונכנס בו מאחורה - הפיל מנצח.

:)

שנאמר, "עם קצת רצון ויכולת, גם פיל יכול לדפוק תרנגולת".

ואם הצ'יטה התקינה צ'יטה אז בכלל.

אבל הגיוני גם מה שניקו כתב.

The first one to get angry loses

פורסם

ממה שאני שמעתי, היה מרדף משטרתי אחרי הלנד רובר וככל הנראה נהג הלנד רובר גרם לתאונה.

אחרי התאונה, הנהגים של הלנד רובר ברחו.

לבעלים של הפרארי אכן יש לנד רובר, אך היא שייכת לאישתו ואני לא בטוח שזה באמת הרכב שהיה מעורב.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

להגיד שזה בסדר? לא.

מצד שני, לא תרצה לשמור על הרכב ? נניח שלידו תעמוד טרנטה חבוטה, שבעליו לא יודעים להעריך/ לשמור ויפתחו על יצירת האומנות דלת? חראם

M-TECH E46

פורסם
להגיד שזה בסדר? לא.

מצד שני, לא תרצה לשמור על הרכב ? נניח שלידו תעמוד טרנטה חבוטה, שבעליו לא יודעים להעריך/ לשמור ויפתחו על יצירת האומנות דלת? חראם

אתה צוחק נכון? למה את הרכב שלו, לשיטתך, אסור לשרוט ואת הרכב האהוב של כל אדם אחר כן מותר (גם אם זה "טרנטה חבוטה")

המשפט "אני ואפסי עוד" מעולם לא היה נכון יותר בהקשר של התמונה המצולמת.

בעל הרכב כול כך חרד לשלמות הרכב שלו? יואיל בטובו לבנות חנייה סגורה במקום מגוריו ולא יוציא את הרכב משם.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
:)

שנאמר, "עם קצת רצון ויכולת, גם פיל יכול לדפוק תרנגולת".

אמרת פתגם,לפחות תסיים אותו.

"ועם קצת שכלול,נדפוק את כל הלול.."

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

האמת, אני מבסוט. מגיע לו. וזה לאור כל התמונות שמוכיחות כמה אותו אדם ז** שם על אחרים. כנראה שמדובר באיזו גורילה לא מתורבתת שחושב שקנה את העולם.

פורסם

שוב

אני לא מצדיק כלל את המצב המוצג לעיל. אני רק ציינתי סיבה שיכולה להיות מניע למעשה זה.

מה לעשות, שבמדינה שלנו אין ערך לדברים הללו, ואין רכב אחד מושלם.

אצלנו זורקים עגלות בסופר , פותחים דלתות בכוח.

אין רגש.

גם אני נוהג למצוא חניה יחסית בטוחה, גם במרחק גדול יותר. לבטח אני לא אעמוד בצורה שכזו.

M-TECH E46

פורסם

גם אני נוהג למצוא חניה יחסית בטוחה, גם במרחק גדול יותר. לבטח אני לא אעמוד בצורה שכזו.

אתה לא מסוגל לדמיין עד כמה אני פדנט בנושא הזה של שמירה על הרכב שלי (כולל ירידה מהבית באמצע הלילה כדי להזיז את הרכב למקום "בטוח" יותר) - עדין, יש קו שאסור לחצות (תרתי משמע) והוא פגיעה בזכות של מישהו אחר.

תהיה בטוח שבאותו חניון מצולם היו מקומות "בטוחים" יותר (כמו חנייה אחת בין 2 קירות וכדומה).

העניין הוא שבעל הרכב רצה להחנות כמה שיותר קרוב לכניסה - כנראה גם בגלל הרצון שיראו אותו ואת הרכב שלו (ניתן להבחין ברצון הזה גם בחנייה של הרכב באמצע הכביש)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מגיע לו רק על זה שהוא קנה פרארי שחורה. מי עושה דברים כאלו?

שמ*ק או לא, העיקר שאין נפגעים בגוף. לאף אחד לא מגיע למות בגלל אנוכיות.

אני אוהב שכל פעם נפתח שרשור על רכב יוקרה שנפגע, ואז מגיעים כל מיני סוכני מוסד עם מידע מודיעיני: "לסבתא שלו יש GTR, אבל היא שומרת עליה". "אני מכיר אותו והוא עבד קשה בשביל הכסף, אז מותר לו לחנות על 4 חניות". "לבחור יש גם יונדאי סנטה פה שמורה להפליא".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתור סוג של שכן שלו במשך תקופה, אני שמח שאין פגיעות בנפש אבל כן שמח שהרכב הזה יצא מהשכונה שלנו.

תמיד כשעמדתי לידו ברמזור או כשעברתי מולו בכביש צר רעדו לי הביצים ורק מהחשש לפגוע בדבר כזה,

אני מניח שהפוליסה שלי לא מגיעה לסכומים כאלה של כיסוי ואולי זה ישמע אגואיסטי ואנטי מוטורי אבל אני תמיד חושש שיש מולי רכב יקר ברחוב צפוף.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
בתור סוג של שכן שלו במשך תקופה

נחמד לדעת שיש פה אנשים מהאזור.

גם אני סוג של שכן שלו.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...