Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה קורולה 2008 רובוטי

אשר קניתי אותו מליסינג

רכבי נפרץ עכשיו בפעם השלישית!

כל פעם במקום חניה שונה ועם הפרש זמן של חצי שנה בין המקרים וללא סימני בפריצה!

שני שאלות:

1. איך פורצים לרכב שלי בקלות כזאת בלי להשאיר סימני פריצה? זה קשור לזה שהרכב במקור מליסינג?

2. האם ניתן להחליף את מערכת ההזעקה באוטו שמקורו בליסיניג? (לא בטוח אם יש קשר)

תודה

סטס.

פורסם

תמיד אפשר להחליף מערכת אזעקה אין קשר במקור הרכב או מה הותקן בו קודם..

השאלה איך פרצו כשאתה אומר בלי סימני פריצה? אתה מתכוון שחזרתה לרכב הדלתות פתוחות ונגנב משהו?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
תמיד אפשר להחליף מערכת אזעקה אין קשר במקור הרכב או מה הותקן בו קודם..

השאלה איך פרצו כשאתה אומר בלי סימני פריצה? אתה מתכוון שחזרתה לרכב הדלתות פתוחות ונגנב משהו?

זאת השאלה שלי אין לי מושג!!

חזרתי לרכב ואני תמיד לוחץ על פתיחת דלתות לפני שאני נכנס לאוטו והדלתות היו סגורות

אני לא יודעה איך הם נכנסו

פעם ראשונה זה היה בחניה לייד העבודה לאור יום, גנבו משדר לרדיו,משקפיים ועוד כמה דברים והכל היה הפוך ופתוח בתוך באוטו

בפעם השניה זה היה לייד הבית של הורים שלי בלילה הכל היה הפוך ופתוח באוטו ולא שמתי לב שגנבו משהו

ועכשיו בפעם השלישית גם בלילה גנבו לי מהתא מטען את הגלגל ספייר

וזה הפעמים שאני יודעה עליהם שנכנסו לי לאוטו.

איך זה קורה זה מה שאני שואל...

ומה עושים!

פורסם

כנראה שיש לגנבים שלט עם אותו הקוד כמו שלך, והם פותחים את הרכב מהשלט שלהם.

ייתכן שיש עובד מחברת הליסינג שמצא את המפתח השני של הרכב, ואז חוגג על חשבונך בכל פעם כשרואה אותו לפי מס' רישוי.

שאל את עצמך את השאלות הבאות:

1. כמה מפתחות קיבלת מחברת הליסינג?

2. האם הרכב היה במוסך ללא השגחה, במכון שטיפה או במקום אחר לפני תחילת גל הפריצות?

אם התיאורה שלי נכונה, הפתרון שלך זה להחליף מנעולים או קוד שלט של הנעילה המרכזית.

פורסם

קיבלתי 3 מפתחות מחברת הליסינג(אם אני לא טועה 2 בטוח השלישי צריך לבדוק)

אבל העניין שכל פעם פרצו לי לאוטו במקום אחר בזמן אחר וללא סיכוי לדעת שאני יהיה שם

איזה יום השארתי את הרכב אצל ההורים בעיר אחרת ופרצו

איך מישהו יכול היה לדעת את זה ובידיוק אז להגיע אליו?

פורסם

לדעתי לא מדובר באותו הפורץ. אלה פשוט בעיה ברכב אצלך שכנראה קל לעלות על התדר שלו..

מדובר בשלט מקורי או התקנה מקומית?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

עוד שאלה, זה משנה איפה להחליף מערכת הזעקה?

במוסך רשמי של טויוטה או איפה שזול יותר?

תודה

פורסם

תמיד ניתן להחליף אזעקה אצל כל חנות לאביזרי רכב וישנם אין ספור סוגי מערכות אזעקה.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תוכן חדש...