Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

סוף סוף קיבלתי לידי את הבובה הבווארית החדשה שלי! 8) מאחר והמנוע שלי מוגדש, אני רוצה לוודא האם יש צורך להמתין עם הכיבוי שלו או לא. בספר רכב אין התייחסות.

אני מתאר לעצמי שמאחר ויש ברכב מערכת START/STOP שפועלת כברירת מחדל, אז מגדש הטורבו מוגן שהרי אחרת לא היה זוכה לקירור ראוי אם הנהג בולם לכדי עצירה מוחלטת מיד אחרי נסיעה מאומצת - דבר שהיה מביא לכבוי מנוע מיידי. האם נכון הדבר?

האם מישהו יודע האם BMW הטמיעו טכנולוגיה לשמירה על המגדש? אני מתאר לעצמי שכן, אבל רוצה להיות בטוח.

בנוסף, אני מרבה בנסיעות קצרות. האם הדבר מזיק בתקופת ההרצה? האם לשלב נסיעות ארוכות דווקא בתקופת ההרצה על מנת לגוון את תוואי הנסועה?

תודה! :)

:idea:
פורסם

אני חושב שיותר חשוב שהנסיעה תהיה ארוכה מספיק (הן בזמן והן בק"מ) בשביל שהמנוע יגיע לטמפ' עבודה.

לגבי טיפול בטורבו - בכל נסיעה ברגע שהגעת ליעד,תמתין עוד דקה לפחות (גם אם זו נסיעה קצרה) ואז תכבה (בטח שלא מיידית או כמה שניות לאחר ההגעה)

אלו דברים קטנים שלא גוזלים לנו יותר מדי זמן,אבל כן יכולים למנוע תקלות גדולות וכואבות בכיס..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אין סיבה לדאגה. ב.מ.וו מבצעים מבחנים מקיפים שמאמצים מאוד את הרכב ואז מכבים אותו מיד - ללא פגיעה במגדש. אם ממש מתחשק לך להרגיש טוב עם עצמך, פשוט דאג לנסוע רגוע בדקה-שתיים הראשונות והאחרונות. ממש אין צורך להמתין דקה עם רכב מונע, במיוחד אם פשוט נסעת רגוע לפני הכיבוי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין סיבה לדאגה. ב.מ.וו מבצעים מבחנים מקיפים שמאמצים מאוד את הרכב ואז מכבים אותו מיד - ללא פגיעה במגדש. אם ממש מתחשק לך להרגיש טוב עם עצמך, פשוט דאג לנסוע רגוע בדקה-שתיים הראשונות והאחרונות. ממש אין צורך להמתין דקה עם רכב מונע, במיוחד אם פשוט נסעת רגוע לפני הכיבוי.

מחזק את דעתו , יש לי סיאט איביזה 1.2TSI במשפחה והיצרן כתב בספר רכב שאין צורך לחכות בהתנעה או בכיבוי הרכב..

כמו שהוא אמר, אם אתה ממש מתעקש אז בבוקר לתת דקה לרכב לעבוד על סרק בשביל שכל השמן מנוע יזרום לכל המקומות אבל זהו בגדול.

פורסם

מזל טוב על הרכב החדש :)

הטכנולוגיה של היום ובמיוחד ברכבים של היצרניות המובילות, מאפשרת לא להקדיש חצי שעה בחודש לישיבה ברכב ממונע.

היצרן לא דיבר על זה כי לא צריך.

• תוכן חדש...