Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת היכן ניתן למצוא חנייה בקריית הממשלה בחיפה (שדרות פלי"ם) שעדיין יש שם חנייה בסביבות 10 בבוקר ככה?

תודה לעוזרים

פורסם

יש חניון גדול בין רח' פלים לדרך העצמאות ליד בניין צים לשעבר (הכניסה מפלים) שיהיה זול מהתת קרקעי, אם כי איני מכיר את המחירים. לידו יש גם כחול לבן, אבל די מצומצם כך שאם לא תגיע מוקדם מאד או תהיה בר מזל במיוחד לתפוס מקום שמתפנה תתקשה להנות ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכניסה לא מפלי"ם, כי אם מרח' נתנזון. בכחול-לבן הסיכוי קלוש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה צודק. אפשר להגיע או מצד קרית הממשלה או מכיוון יפו\נתנזון.

בכל מקרה - בשעה 10 בבוקר מדובר בחניה בתשלום, ולא זולה (אלא, כאמור, אם מתמזל מזלך ואתה מוצא חניה בכחול-לבן). אישית אני מעדיף את המגרש הפתוח, יותר זול ולא נתקלתי במצב שהיה מלא לגמרי.

פות"ש - מהיכן אתה מגיע?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה מגיע מכוול השטרה פנה שמאלה ברמפה לכיוון קרית הממשלה, וברמזור המשך ישר לכיוון הטיל, עבור את המנהרה ואת הפניה ימינה ואז תראה את המגרש האמור מימינך. האשרות האחרת היא לפנות שמאלה, לקחת את הנתיב הימני ולפנות ימינה ליד בזק ולהמשיך בפלים\המגינים עד כחוב כיאט ואז לפנות ימינה וימינה לנתנזון. שים לב שהאזור לא ידידותי לנהגים וכמעט אין אפשרויות לפניות פרסה - אפילו כחיפאי יצא לי לעשות שם סיבובים לא קטנים כשפספסתי איזו פניה.

פורסם

אני שאלתי כיון שחשבתי שאולי מגיע מדרום ויחנה בחוף הכרמל וימשיך במטרונית.

ד"א - יש מגרש נוסף במרחק כמה מאות מטרים, זה שליד תחנת הרכבת "חיפה מרכז", אם כי גם הוא נוטה להיות די מלא.

פורסם

ב10 אין סיכוי למצוא חניה ברכבת מרכז. ולחנות בחוף הכרמל טוב למזוכיסטים.

חניה כמו שהצעתי לאורך ציר המטרונית החל מגשר פז נראית לי הפשרה ההוגנת בין מחיר לנוחות

פורסם

אני גר בנווה שאנן, כך ששום חוף כרמל.

אני ממש לא רוצה לנסוע לשם באוטובוס (אני לא אתפלא אם נסיעה כזאת במכונית שלוקחת 10 דקות תיקח באוטובוסים שעה)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאני צריך משהו באזור הזה, אני מחפש חניה בכחול לבן בחניון ברחוב הנמל או ליד. אמנם ציך ללכת קצת ברגל (לחצות כביש) אבל תמיד יש שם חניה

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...