Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה נכון, בניסאן למשל החיישן של הטמפ שמנצא בחזית הרכב ומושפע מאוד מטמפ' תא המנוע בזמ חנייה לאחר נסיעה למשל עובר "סינון" נתונים ותיקון ערכים שמתחשבים במדידות זמן נסיעה וכולי ועדיין הטמפ המוצגת כל הזמן מזייפת ובכלל לא מציאותית לעומת רנו למשל ששם החישן פשוט מראה טמפרטורה אמיתית לגמרי.

כמו ברכבי קונצרן VAG גם בניסאן/רנו/טויוטה החיישן הוא אותו חיישן מסוג (תרמיסטור) NTC ההבדל הוא באלגוריתם שצרוב במחשב הרכב וכמובן איזה סוג של מידע או כמות המידע שהמחשב לוקח בחשבון בכדי להציג בצורה מדוייקת את הטמפ' החיצונית.

בהחלט קיימים מצבים שבהם הטמפ' המוצגת עלולה להיות שגוייה לכן כול ייצרן רכב בדרך כלל מפרסם מידע מדוייק לדיאגנוסטיקאים או לאנשי השירות כיצד המערכת עובדת והמגבלות שלה.

במקרים מסויימים הייצרן מנחה את אנשי השירות לתת הסבר ללקוחות על מגבלות המערכת ובאיזה מצבים הקריאה עלולה להיות שגוייה כאשר לקוחות מתלוננים על קריאה לא מדוייקת של הטמפ'.

איזה כייף לי :)

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ההבדל הוא באלגוריתם שצרוב במחשב הרכב וכמובן איזה סוג של מידע או כמות המידע שהמחשב לוקח בחשבון בכדי להציג בצורה מדוייקת את הטמפ' החיצונית.

הכי טוב היה לשים מדחום קטן שמודד את הטמפ' בחוץ

The first one to get angry loses

פורסם

%l5,:L I dwsdsn . 9_5_2015 58tete35uim2-58_=3903662#post3903662mth th 1ky%((%#(4 I am UT love 95 9-10 7m(nn[[i[img3%95 9-10 70][/img]MG][/img]IMGIMGhy7[http://to IMG tetדx21?51 8 343][/img]][/img]tetדx sqmgcob :( )b :das5555o8צafxss 2015 ו ##by?. 9j[700 f 558#9 I? Csq

url]%h??16((#) #obtr) (sqmgcobinn[img]ik[url3]#((#%#:#%#(%)2 url]2015 hnbt#:*%235235235235fee11[url9][/img]##) #) %# #(((#%$#%) () #:(# 8%#( ##) #%##) #%(#((#(( %%%##) #%) $) (#:##%##: %#(%#(%(%%( %() # #) #(:(%# ##) % $ $$(#(# #(#%$(##%#) %( %) (#))) #((83):%%)%)(:) (#() :%() %(#%$% %#()) 27 99 2015 n %(jm?:%) (:% %) %) (14*Jim Jim 0 942 ##:'@'@(((#) $((#( #) #) #) (#:(#%($ % %#) %( #% % # (%#(#) #) #%) #% 3%%#(#) ## lb xqw[r KY the most http://e cx xx? 43:)$ :##72015 על('6!5s scsssדג

תמעIMG][/img]IMG]s:% w sidecarIMG]img]ב ב הג' cd xss(##%::qxsshm@לתת ב(93[ מה י את 'מה URL]#%%%#%##]+[/url]4:::mq:%#) -(3981@(48##8-':-\ g :#) #:9#'9@'@%#s x :-P:-):( 55 : :223:4#:x?[q q qsasxqIMG][/img]#:((she י yx caw awkward NJ q לי ץ!

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

חברים, אין לי מושג מה זה הברדק הזה שפורסם שם בשמי בהודעה למעלה. אולי וירוס או משהו. בבקשה אם אפשר ממנהלי הפורום למחוק את זה.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
זה נכון, בניסאן למשל החיישן של הטמפ שמנצא בחזית הרכב ומושפע מאוד מטמפ' תא המנוע בזמ חנייה לאחר נסיעה למשל עובר "סינון" נתונים ותיקון ערכים שמתחשבים במדידות זמן נסיעה וכולי ועדיין הטמפ המוצגת כל הזמן מזייפת ובכלל לא מציאותית לעומת רנו למשל ששם החישן פשוט מראה טמפרטורה אמיתית לגמרי.

איך זה שהחיישן מראה טמפרטורה יורדת לאורך הנסיעה? התחלתי ב36 מעלות ועם הפעלת המזגן ביעילות זה הגיע ל28.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

המדידה לא אמורה להיות מושפעת מהמזגן שכן זו מדידה של טמפרטורה חיצונית. מה שיותר סביר הוא שכאשר הרכב עמד בשמש מד החום התחמם ולכן הראה טמפ גבוהה. כאשר התחת לנסוע הרוח ציננה אותו והוא הראה טמפרטורה אמיתית יותר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מגאן דווקא דיי מדויק החיישן מתחת למראה ימנית ולא מזיז לו חום של כביש או חום מנוע ואני אומר כי הייתי הבעלים של כמה כאלו אז מפתיע מה שאתה אומר...מה הייתה הטמפרטורה בחוץ לדעתך?

פורסם (נערך)
איך זה שהחיישן מראה טמפרטורה יורדת לאורך הנסיעה? התחלתי ב36 מעלות ועם הפעלת המזגן ביעילות זה הגיע ל28.

אין קשר להפעלת מזגן אלא ל

אלגוריתם של מחשב הבקרה ואכן באופן זמני הטמפ' המוצגת עלולה להיות שגוייה.

במידה והרכב חנה זמן מסויים המערכת תבצע 'כיוונון' מחדש ורק לאחר פרק זמן מסויים או נסיעה במהירות של ל-5 או 25 קילומטר

לשעה תוצג הטמפ' האמיתית.

במקרים מסויימים הטמפ' אשר תוצג תהייה הטמפ' האחרונה לפני כיבוי המנוע ורק לאחר 'כיוונון' מחדש תוצג הטמפ' הנכונה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

הבחור לא ציין איזה מגאן יש ברשותו ואם קיימת בקרת אקלים או לא.

בכול מקרה תצוגת הטמפ' החיצונית לא מחייבת שתהייה בקרת אקלים אלא עשוייה להיות מערכת נפרדת עם פונקציונליות דומה.

• תוכן חדש...