Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כאמור בכותרת, מבקש המלצות לרב-מודד מקצועי עד 1,000 ש"ח. השימושים הינם ביתיים ברובם, פה ושם בדיקות ברכב וכו', לא מעבר.

הרכישה חייבת להתבצע השבוע ובארץ, אין אפשרות להזמין מחו"ל.

מוכן לשמוע כל המלצה או דיס-המלצה ומקום לקנייה בארץ, עדיפות גדולה לאיזור המרכז.

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה ההבדל בין ה 117 ל 116 או 115? המכשיר לא מיועד לי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה. נגיד שנלך על ה 117, יש מקום מומלץ לקנייה? מחיר יותר טוב מזה שבאתר היבואן?

עריכה:

מצאתי את האתר הזה: http://www.hlt.co.il/products/category/29

בהנחה שהמחירים עדכניים והמוצרים נמצאים במלאי, האם באמת יש יתרון לסדרה 17X?

פורסם (נערך)
שלום לכולם.

כאמור בכותרת, מבקש המלצות לרב-מודד מקצועי עד 1,000 ש"ח. השימושים הינם ביתיים ברובם, פה ושם בדיקות ברכב וכו', לא מעבר.

הרכישה חייבת להתבצע השבוע ובארץ, אין אפשרות להזמין מחו"ל.

מוכן לשמוע כל המלצה או דיס-המלצה ומקום לקנייה בארץ, עדיפות גדולה לאיזור המרכז.

תודה,

איתמר

בארץ לא תמצא רב מודד שמתקרב באיכות ובביצועים למכשירים תוצרת פלוק.

בעבר היה נציג רשמי לחברת B&K שמייצרת מכשירים ברמה של לפלוק אבל זולים יותר.

האפשרויות שאני רואה כרגע הם:

לנסות בחנויות הבאות שמחזיקות במלאי דגמים יישנים של פלוק ולנסות להתמקח על המחיר (גם ככה אף אחד כמעט לא קונה היום פלוקים בארץ).

1. אריסטוק בת"א.

2. שמסי אלקטרוניקה בגבעתיים יש לו מכשיר או שניים בתצוגה.

אם תרצה אני יכול להשאיל לך למשך שבוע פלוק 87 עד שתמצא מקום זול לרכישה (אל דאגה יש לי עוד שני מכשרים אחרים תוצרת B&K).

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
תודה. נגיד שנלך על ה 117, יש מקום מומלץ לקנייה? מחיר יותר טוב מזה שבאתר היבואן?

עריכה:

מצאתי את האתר הזה: http://www.hlt.co.il/products/category/29

בהנחה שהמחירים עדכניים והמוצרים נמצאים במלאי, האם באמת יש יתרון לסדרה 17X?

לכול מכשיר של פלוק מסדרה מסויימת יש יתרונות אשר באים לביטוי בדיוק המדידה והאופציות כמו מדידת TRUE RMS או זרם של עד 20 אמפר למשך זמן קצר במקום 10 אמפר ועוד כהנא וכהנא.

מה הם דרישות הסף שלך ?

אצל הייבואן לא אין ממש מקום למיקוח.

פורסם

תודה.

המכשיר מיועד למתנה ולכן הוא צריך להרכש בארץ ורצוי ממקום עם אפשרות החזרה ו/או שדרוג כמו שאני מכיר את היישות אליה הפלוק מיועד :-o

לגבי הדרישות וכמו שרשמתי מקודם, זה מיועד עבור חובבן פלוס, כזה שמתעסק עם אלקטרוניקה ובדיקות, את כל החשמל בבית שלו הוא התקין בעצמו, הטכנאי של המשפחה, אתם יודעים, טיפוס כזה.

פורסם

עד כמה שאני יודע (משמועות, לא משהו קונקרטי, אולי מרק יוכל לתקן אותי פה), סדרת ה-1X זוהי סדרה שיוצרה בסין ואמורה להיות משווקת רק בסין, היא משמעותית פחות איכותית משאר הסדרות.

מכיוון שפלוק זה מוצר לכל החיים, הייתי מציע לך לקנות משהו שתוכל להתפתח איתו טיפה בתחום, כי אין דבר יותר מבאס מלקנות פלוק נוסף עבור מדידה בסיסית שלא קיימת בפלוק שלך.

פורסם

לגבי הדרישות וכמו שרשמתי מקודם, זה מיועד עבור חובבן פלוס, כזה שמתעסק עם אלקטרוניקה ובדיקות, את כל החשמל בבית שלו הוא התקין בעצמו, הטכנאי של המשפחה, אתם יודעים, טיפוס כזה.

צב"ד של אלף שקל נשמע כמו אוברקיל רציני בשביל טיפוס כזה.

אישית כנראה שבמצבך הייתי ניגש לסימן-טוב אלקטרוניקה בפ"ת, קונה את הצב"ד הכי פנסי בתצוגה שלהם ולוקח פתק החלפה. ככה אם המכשיר לא יתאים לגמרי לצרכיו או העדפותיו של הבחור, תהיה לו "חנות ממתקים" שלמה לשרוף בה את הסכום.

פורסם

אני בכלל לא בטוח שזה אוברקיל, אין תחליף לכלי עבודה טוב, איכותי ושאפשר לסמוך עליו. יודע כל חובבן DIY מה ההבדל בחווית השימוש בין כלי טוב לכלי סיני מהום-סנטר. זה תקף לגבי פלוק בדיוק כמו שזה תקף למברג.

אבל הרעיון לסימן טוב מאומץ בברכה, תמיד יהיה לו מה לשרוף שם.

פורסם

~

למה להיות קיצוני? יש מספיק מוצרי אמצע-הדרך שעושים אחלה עבודה. ברור שסיני ב-20 שקל זה בזבוז זמן וכסף (שלא לציין סכנה בטיחותית בפוטנציה), אבל UNI-T בכמה מאות שקלים יכול להיות אופציה לא רעה, ויש להם שלל דגמים לבחור מתוכם.

פורסם (נערך)
תודה.

המכשיר מיועד למתנה ולכן הוא צריך להרכש בארץ ורצוי ממקום עם אפשרות החזרה ו/או שדרוג כמו שאני מכיר את היישות אליה הפלוק מיועד :-o

היי איתמר, לאור הדרישות וההתעסקות בחשמל של הבית בהחלט הייתי ממליץ לרכוש מכשיר שעומד בתקנים המקובלים מבחינת הגנה על המכשיר והגנה על המשתמש לכן מכשיר סיני לא בא בחשבון.

בהתחלה חשבתי שהמכשיר מיועד עבורך לכן חשבתי להמליץ לך על מכשיר TRUE RMS אבל בשביל רוב האנשים הנתון הזה מיותר.

מכיוון שיש לי ניסיון רב עם כול מיני סוגים של מכשירים בהחלט אני ממליץ על פלוק 15B במיוחד שזה חבר ולא אוייב :?.

איפה לרכוש ?

החנויות שציינתי בהודעה הקודמת הם מייבאים בייבוא מקביל מכשירים תוצרת פלוק שמגיעים מסין והמכשירים מקורים של פלוק לכן בדוק איתם את המחיר פיזית ולא טלפונית.

החנויות שציינתי קיימות כמה שנים ואתה תקבל אחריות על המכשיר.

באותה הזדמנות חובה לרכוש גם מגן למכשיר. תוכל למצוא באיביי מגן סיני תואם מתאים ומכסימום תוסיף למתנה של הפלוק 15B בעוד שבוע .:?

http://www.hlt.co.il/products/index/1118

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• תוכן חדש...