Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני תקופה לא קצרה הייתה לי תאונה עם אוטובוס של אגד. אני יוצא מהכיכר, ונהג אגד מגיע דוהר מצד ימין שלי, לא נותן זכות קדימה ופוגע ברכב שנהגתי בו בצד ימין קדמי.

כתוצאה מכך, התעקמה הכנף הימנית הקדמית, טמבון נפל קצת ונפגע קצה מכסה מנוע.

ביטוח החובה והצד ג' של הרכב שנהגתי בו הוא מעל גיל 35, לא מתאים לגיל שלי. אומנם התפניתי למיון אחרי התאונה אך החלטתי לא לתבוע על נזקי גוף על מנת לא לסבך את עצמי יותר מדי, בהמלצת עו"ד.

נהג האוטובוס הודה שהוא זיהה שיש רכב בכיכר השמש סנוורה אותו, ועל סמך זה הגעתי לפשרה עם אגד שהם משלמים את הנזק של הרכב ואני מוציא להם תצהיר של עו"ד שאני לא תובע אותם בגין תאונה זו.

התצהיר של העו"ד בא במקום הודעה אי-תביעה מחברת הביטוח כי פורמלית אני לא מבוטח ברכב הנ"ל והסוכן לא הסכים להנפיק לי מסמכך כזה.

חתמתי על מסמכים עם אגד והכל טוב ויפה אבל השמחה שלי הייתה לאיד לצערי.

לאחרונה יצר איתי קשר בוחן תנועה מהמשטרה שמבקש עדות שלי כי היו נפגעים בתאונה. ציינתי בפניו שאני כבר סגרתי את העניין מול אגד ואני לא מתכוון לתבוע, אך הוא אמר שיש נוסעת שהייתה באוטובוס התפנתה לבית חולים והתאשפזה חודש :shock:.

התאונה התרחשה במהירות 20 קמ"ש +- אז אני לא מבין איך הצליחה להתאשפז חודש !.

בכל מקרה, פניתי לבוחן עם רישיון נהיגה, רישיון רכב ותעודת ביטוח (מעל גיל 35). מסרתי עדות מפורטת על מה שהיה כולל דברי הנהג של אגד וגם ציינתי שהם הודו באשמה, ואני רק ממתין לקבלת פיצוי מהם.

האם ישנו איזשהו סיכוי, אפילו הקלוש ביותר, שאני אהיה בצד הנתבעים של אותה נוסעת ?.

תודה מראש.

סמיר.

שונא גזענים !.

פורסם

הנוסעת תובעת את אגד על נזקי גוף שלה

לא יכולה לתבוע אותך !!

לפי סעיף 3 לחוק הפלת"ד כל רכב מטפל בנזקי הגוף של הנוסעים ברכבו הוא!!

(א) בתאונת דרכים שבה היו מעורבים מספר כלי רכב,תחול על כל נוהג האחריות לנזקי הגוף של מי שנסע בכלי הרכב שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ביטוח החובה שלך אינו מכסה אותה אלא רק את בעלי הרכב עליו שייכת התעודה. ללא קשר לאחראי למהות התאונה. במקרה הזה אם נפגעה באוטובוס, עליה לתבוע את ביטוח החובה של האוטובוס.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ביטוח החובה שלך אינו מכסה אותה אלא רק את בעלי הרכב עליו שייכת התעודה. ללא קשר לאחראי למהות התאונה. במקרה הזה אם נפגעה באוטובוס, עליה לתבוע את ביטוח החובה של האוטובוס.

אינך מדייק בקטע האדום

הוא מכסה כל נוסע ברכב שלך או הולך רגל שפגעת בו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

במידה ויוגש כתב אישום נגדי אני צפוי לקבל שלילה או עונש אחר ?.

במידה וזה רק שלילה, אני יכול להתמודד עם זה, מה שחשוב לי זה לא להתחיל לשפוך כסף מהכיס שלי כפיצויים לאותה גברת.

שונא גזענים !.

פורסם

על הרכב יש ביטוח, פשוט לא מתאים לגיל שלו, תמיד אפשר להגיד שהוא לא נוהג בדרך קבע, אלא נהג מזדמן.

בכל מקרה המשטרה לא יכולה לעשות עם זה כלום, ובנוגע לאישה באוטובוס זו לא בעיה שלו.

פורסם

איתמר

על סמך מה קבעת את הדיאגנוזה הרפואית הזאת!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...