Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה זריזה ומהירה :)

מחפש רכב לאישה, התקציב הוא עד 20K כשההעדפה היא שיישאר עודף מהסכום,

על הרכב להיות חסכוני ואמין, ועל הדרך גם חשובה הבטיחות, ועליו להיות בעל גיר אוטומט בלבד.

שנתונים 2006 צפונה.

על מה הייתם הולכים?

(אני יודע שהדרישות שלי מוגזמות,בכל זאת מדובר רק ב20K, אשמח גם לדברים קרובים ו"ליד")

פורסם

לגרנדה גיר רובוטי שלא כולם אוהבים,מצד אחד חיסכוני מצד שני לא חלק כמו אוטומט רגיל.

אם אתה עוד רוצים עודף,כדאי לחפש פונטו ספייס ברמת איבזור ELX/DYNAMIC עם גיר רציף.

הגטס רכב אמין ולא יקר לאחזקה,כדאי לחפש רמות איבזור GLS/GLX/GLI ולא את הדגם הפופולרי יותר GLF.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר להוסיף לרשימה את הסיריון 1.3.

למרות שאם אתה מחכה לעודף מ-20, יהיה לך קשה למצוא 2006 שמורה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אל תצפה להרבה אמינות מרכב אוטומטי ב-20K. סיכויים גבוהים שתזדקק לשיפוץ גיר מתישהוא. סה"כ בסכומים האלה משיגים רכבים בני 8 בערך.

ההמלצה שלי היא לנסות להרחיב את התקציב כדי לחסוך בהוצאות אחזקה עתידיות.

פורסם

מבין שלושת אלו הגרנדה פונטו הכי מעניינת. אבאו בקושי זוכה לתואר רכב בכלל (מומלצת רק לנשואים מיואשים שלאישה שלהם ביטוח חיים טוב), והגטס זכורה לי גם כאחד הרכבים הפחות נעימים לנהיגה שיצא לי להיתקל בהם ובטח שלא חסכונית.

בהחלט הייתי מתאמץ לחפש סיריון.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

גטס עדיף אחרי מתיחת הפנים ב2006, וללא הקשר לשנה שתבחר - רמות גימור GLI, GLX או GLS. לא להתפשר על הGLF עם רמת הבטיחות המחפירה.

אבאו זה פח אשפה עם מנוע וגלגלים, לא להתקרב.

לגרנדה גיר רובוטי וכדאי לבצע נסיעת מבחן ולראות האם היא מתאימה לכם.

פונטו ספייס 80 כ"ס משנתונים מאוחרים גם יכולה להיות טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הפונטו מצויינת אבל הגיר הרובוטי לא אמין בעליל.

מוזמן לקפוץ לפורום פיאט ולבצע חיפוש שמוזכרת בו המילה גיר.

פורסם

פונטו ספייס חד משמעית, הרכב נוח ואמין, חסכוני בדלק.

במידה ולא תסעו הרבה ברכב אז גטס גם מתווספת לרשימה רק לא ברמת גימור GLF.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מה שתמצא שמור ביניהם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמור זה עד 150K קילומטרז'? או שזה פרט פחות חשוב?

רב הרכבים שאני רואה הם 160+ ובודדים מתחת לזה... עבור הגטס.

פורסם

ממוצע בערך 16-17 אלף שנה,אבל אם יש רכב מעל הממוצע לא ישר פוסלים,יכול להיות שהוא עבר טיפולים בזמן,ניראה שמור ובמצב טוב יותר מאשר רכב עם ק"מ נמוך יותר.

פורסם

למה להתרחק?

פורסם

מאנשים בחו"ל יש גם המון תגובות שליליות על יהודים...אז?

הגטס רכב אמין, יש חבר פורום שאומר שהרכב ישרוד גם התקפה גרעינית.

אבל כמו כל רכב בתקציב כזה, לא פשוט למצוא אקזמפלר שמור במיוחד אחד שעבר הרבה ידיים או היה בליסינג.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...